Blodigt i duschen

Hjälp! Stog och duscha igår och skulle precis ta i schampoo när Joel påpekar att jag blöder näsblod! Jag drar fingret under näsan och konstaterar att det är blod! Iiiih! Jag som är svag för blod! Inte blir det bättre när det blandas upp med vatten så det ser ännu mer ut!
Känner blodsmaken i munnen, blundar, pustar och stånkar samtidigt som jag håller mig i duschstången. Fy! Må blodet sluta rinna, tänker jag! Och Joel bara skrattar åt mig hur jag beter mig. Inte alls nån sympati då han blöder näsblod rätt ofta och inte tycker de är så farligt :P

Så här efteråt kan även jag skratta lite. Men otrevligt är det iaf med näsblod! Nån som håller med?

L


Vegas... Åh Vegas..

Känner sånt stort drag till vegas igen. Allt var så himla roligt! Riktigt härligt gäng som gjorde hela resan. Vet att det inte skulle va lika roligt om man for tillbaka egentligen. Men ändå! Ska försöka ta mig i kragen och framkalla bilder därifrån och göra ett fint album att visa för de som hälsar på.

Skulle va kul med en favorit i repris med samma goa gäng! Åh. I miss Las Vegas!

L


Plock plock plock!

Idag blev de en liten lucka. Så nu får mina ögonbryn sig en omgång med pincetten. Kan egentligen inte påstå att jag har vidare jobbigare bryn. Behöver inte plocka för att hålla formen, dom sköter de själv :) istället är det dom är ljusa småstråna undertill som ska bort. Någon fler än jag som ändå fäller en tår eller två pga av känslighet? Tur iaf att jag har en jättebra och fin pincett från Glamtech!

L


Kul.

Jag som hade skrivit ett långt inlägg om stugan i förra inlägget. Verkar som allt försvunnit. Tji fick ni att läsa. För jag orkar inte skriva om de :P till stugan ska jag fara ihelgen iaf.

L


Mot stugan!


Träningsvärk imorrn?

Undrar om det blir så.. Tränade sista bodypumppasset med den här releasen idag.. Tänkte att jag lägger på lite extra på bröst och bicep.. Ska för övrigt lägga till att jag var där med mamma som sällskap. Vad gör hon då som jag ser? Lägger på på triceps!! Och inte kan jag va sämre än mamma så då måste jag ju oxå göra de! Oj oj, vojne vojne.. Hur ont kommer inte jag ha i armarna imorrn? Men men.. man kan ju hoppas att det ger nåt resultat..

Nåt annat som var mindre roligt är var att jag glömde mitt lås, med nyckel(!), på gymmet igår.. Kändes ju jävligt drygt att köpa nytt, jag som gjort så bra band runt nyckeln så den skulle passa runt vattenflaskan.. Ja ja.. så kan de gå.. 

Nu är det hopp in i duschen!

So long!

Minus 5'- bar

Hittade denna smygtagna bild på ipoden som är från Las vegas. Är när vi är inne på en bar där det är minus 5 och man inte fick ha med sig kamera eller telefon för att dom kunde frysa sönder. (hmm?). Hade dock poden i fickan och fotade lite med. Utan att gå sönder.

Var inte så kallt där inne. Även fast de va flera plus på utsidan. Lite roligt var det iaf att vi fick stora kappor och handskar på oss så vi inte skulle frysa. Betalade man mer kunde man få stora pälskappor med pälsmössa och tillhörande skor! Tjejen som var där inne och fotade för kort till försäljning hade tom täckbyxor på sig och frös riktigt. Hehe.

Allt var gjort av is där inne. Drinkglasen var gjorde av is oxå. Lite fränt. Behövde inte oroa sig för varm drink då inte!

Lite ovärt att gå in på den baren men omväxling förnöjer.

L


Grattis brorsan!!

Är de en vanlig dag? Är de vanlig dag? Nej de är ingen vanlig dag, för det är världens bästa brors födelsedag! hurra hurra hurra!!

Grattis storebror Erik på födelsedagen!!

L


Inte bra....

Igår blev de ingen bra träningsdag. Joels kusin fyllde år så valde bort träningen för att äta tårta! Fy mig!! Blev promenad till jobbet idag istället. Kanske blev nån liten kalori som försvann?
Ikväll fyller dessutom Joels morfar år så då ska vi dit på middag. Vojne vojne. När ska träningen bli av? Aja. Är ju inte varje dag annars de är födelsedagar. Beachen får vänta än en gång!

L


iPod-inlägg

Ska försöka testa de här med att blogga från ipoden. Har ju varit riktigt dålig på att blogga nuförtiden så detta kan få igång mig igen...? Återstår att se!

L


RSS 2.0