Ny dator

Idag har Firma Linnea Svensson varit och beställt en ny dator. Blev en MacBook Pro och jag hoppas den är jättebra så som många säger. Så här ser den ut iaf. 


Blev även 2års försäkring, tillhörande väska och en extern hårddisk på 1 Tb. Hoppas det blir bra. Datorn kommer senast 1 vecka efter nyår men det gör ingenting. Så bråttom har jag inte att få den. Blev rätt nöjd över mig själv när jag lyckades göra ett fint paketpris som resulterade i 542 kronor billigare :) Jag måste säga att jag är rätt duktig på att göra affärer och tycker faktiskt att det är lite roligt att pruta :) Nu är detta ändå en så pass dyr dator så gjorde inte så mkt i slutändan men lite iaf. Nu längtar jag bara tills den kommer så det blir upp till bevis om den är bra eller ej :)

So long!

Magkatarr igen?

Äntligen helg! Har jobbat långa pass i veckan.. Jävla magkatarr som spelar in så fort jag får stressa. Ligger hemma nu en fredagkväll och mår pyton. Symptomen började väl egentligen igår.. tror jag. Eller de va väl då jag fick så ont i magen och illamående.. Idag har varit en jobbig dag på jobbet. Svimfärdig vid varje kund i princip och missbrukat alvedon och resorb i förhoppning att vätskebalansen skulle komma i form..
Idag har vi sedan avnjutit en supergod middag hos min kära mor! Mums! Imorrn far hon hela vägen till syster i Australien så vi passade på att ha "lilla julafton" och delade ut paket till varandra! Jag fick jättefina paket men tänker inte avslöja dom redan ;) Tyvärr blev kvällen kortvarig då jag mår så dåligt att jag var tvungen att fara hem..

Nu ligger jag på soffan och tycker synd om mig själv.. hittade ett svar på vad magkatarr är så länkar den vidare http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Magkatarr/. Under ett stycke finner jag detta:

Kontakta akutmottagning på sjukhus:

  • om du kräks och det är blod i kräkningarna.
Det var precis det som hände mig i söndags. Visserligen var jag jävligt bakfull men säkert då allt började spinna på. Kontaktade jag sjukhus? Näe.. Trodde de skulle bli bättre men jag vet inte.. Hoppas på att det blir bättre imorrn.. Tur att det slog ut som mest nu på helgen så massa kunder slipper bli drabbade..

Krya på mig Linnea..

So long!

RSS 2.0