Välkomna !

Hallå alla hårtottar! From imorgon, den 1 sept, är alla som vill välkomna att boka tid hos mig! Jag finns hädanefter på STUDIO M som ligger på Backenvägen 25b, grubbe/grisbacka. Telefonnumret dit är 090 77 78 33.



Ni är så välkomna! Ser fram emot att höra från er!

So long!

Duktig trummis

Hittade denna duktiga och unga trummis på tuben! Helt sjukt! 3-4 år är han visst bara..



Undra om man kommer att få höra honom i framtiden? Troligen! 

So long!

Födelsedag och Hadnone 21/8-10

I lördags var det Hadnone Metal Fest i Lyckebo, Haddingen. Dagen började egentligen med att min kära mor såg ljuset för första gången på den här dagen för ett antal år sen så jag och Joel var där och käkade god smörgåstårta. Syrran var oxå med fast på andra sidan jorden.



Efter kalaset körde en utmärkt chaufför(jag), ut till Henke och Erica där vi med flera skulle börja lite förfest. Vädret var inte det bästa så det tog ett tag innan vi tog oss i kragen för att gå ut. Som tur var fick jag låna en snygg(?) regnponcho av mamma så jag blev då inte blöt! När vi väl kom till Lyckebo var schemat lite försenat så vi kom perfekt till första spelningen, Dead end. Kan inte direkt påstå att de föll mig i smaken men. Efter dom spelade Stonehouse som jag tyckte var betydligt bättre.

Summan av kardemumman var det en jätterolig kväll som bjöd på bla dansbandspilkastning, kast med dvd och hårdrockstipspromenad. Kvällen var lång och rolig med massvis av trevligt folk! Synd bara på vädret men jag har superkul iaf :) Blir ett återbesök nästa år oxå!



Där var lite bilder..

So long!

Måndag den 23/8-10

Idag är det min första lediga dag på min minisemester innan jag börjar hyra stol på STUDIO M på grubbe. För alla som har missat var det min sista dag på Klippsalongen i fredags och nu den 1 sept börjar jag alltså på STUDIO M! Det är en jättefin salong på grubbe/grisbacka där jag blir den femte frisören. Ni får alla jättegärna boka tid hos mig och det går faktiskt att ringa dit redan nu om man har bråttom, 090777833 :) Vi kommer oxå att annonsera i Umeguiden som kommer ut nu den 25e så missa oss inte där! 

Den här veckan blir att planera det sista så allt blir färdigt. Ligger väl egentligen rätt bra i tid men skönt att ha allt klart. Hoppas bara bankens papper hinner i tid oxå så. :) 

Idag fyller Joels bror Hendrik år så vi ska dit på fika ikväll. Imorrn fyller Kicki, Joels svägerska, oxå år så då blir det ännu mer fika. Inte bra för fläsket kanske men men. Har varit och gymmat imorse så lite gott samvete har jag ändå..

Nu ska jag nog dra på affärn för att inhandla middag. Skriver mer sen i veckan. Kommer oxå att lägga upp bilder från Hadnone som var ihelgen.

So long!

Tokig !

Tror jag håller på att gå upp i taket snart.. Har ju fixat allt och sen så schabblar banken med mina papper. Fick nu ett brev hem där jag ska fylla i massa frågor på en hemsida. Sen går jag till hemsidan där jag ska fylla i ett nummer. Men i själva verket är det därför jag är på hemsidan, för att få det numret. Så för att få mitt nummer ska jag fylla i ett frågeformulär som börjar med att jag ska fylla i det numret. Fattar ingenting. HATAR när allt måste dubbelkollas. Sa ju från början vad jag ville ha och då tycker man att det ska fixas. Inte efter att man frågar efter det igen.. Nu blir det tight.. Åhhh! Andas Linnea, andas!

Näe. Ska försöka ta mig i kragen. Allt blir bra till slut. 

So long!

Bröllop 7/8-10

I lördags var det dags för Fredrik och Marias bröllop. Jag hade tom fått äran att göra brudens uppsättning. :) Och vilket bröllop sen! Hur fint som helst! Vigseln hölls i Tavelsjö med över 100 gäster och strålande fint väder. Kalaset fortsatte sen i Flurkmark där det avnjöts fantastisk god mat. Hela kvällen förflöt med roligheter hela tiden. Riktigt kul måste jag säga. Roligast jag haft på väldigt länge. Att allt flöt på så bra med över 100 gäster är otroligt. Super! Tänkte bjuda på lite bilder från dagen/kvällen:



Måste tacka brudparet, värdparen och toastmastern för det jättefina och trevliga bröllopet!

So long!

Miniweekend mitt i veckan

Förra veckan for jag och Joel på en liten weekend mitt i veckan till Sundsvall. Vi for på onsdagen och när vi kom fram började med att köra gocart, har inte kört de förut så tog ett tag innan man våga köra fullt ut hehe. Joel varvade väl mig kanske 3-4 ggr, men sen var det tight. Efter det blev de äventyrsgolf/minigolf. Där var det jämnt på alla banor fram tills Joel tabba sig och fick en sjua vilket gjorde att jag vann! Jippie!
Styrde sen kosan till hotellet var att slappa. Tog oss ett glas vin och allmänt mös. Gick och åt på restaurang där Joel bjöd mig som födelsedagspresent. Mums var det! Gick sen på kasinot och spelade. Stort var det. Gick riktigt dåligt för mig då jag inte ens visste hur jag spelade så pengarna försvann fort. Men sen när jag börja förstå gick det bättre. Totalt gick jag -240 kr. Helt okej. Joel gick +- 0 han så de var ju ännu bättre. Spelade sen lite pil på en pub och gick sen hem.



På torsdagen åt vid först god hotellfrukost för att sen fara på Himlabadet. Där var det hur underbart som helst! Äventyrsbadet med 3 olika rutschkanor kostade 120kr. För att få tillgång till relaxen där det var 18årsgräns, eftersom dom hade rättigheter där, kostade 20kr extra. Det var helt klart värt varenda krona! Äventyrsbadet var jättebra om man tycker om sånt, dock insåg vi snabbt att vi tyvärr vuxit ifrån det.
På relaxen fick man morgonrock och handdukar. Hela avdelningen var väldigt avslappnande. Måste oxå nämna att detta är nybyggt juni -10 så allt var superfräscht! Det fanns 4 olika bastus, 2 bubbelpooler varav ena var utomhus, 1 kallpool där det var skönt att svalka sig, en hink i taket fylld med kallvatten som föll över en om man drog i snörena, 1 vanlig ducsh och en annan cool dusch där man kunde välja olika program. Var som att man var utomhus under tex åska med kallt fint regn och när det var solregn var det större droppar som var varma. Till varje program var det som ljud tex åska och fågelkvitter, även olika dofter som tex eukalyptus och jordgubb och olika ljuseffekter. Svårt att förklara man underbart var det. Vi riktigt njöt av att vara i relaxavdelningen i flera timmar. Maten var oxå jättegod. Innan vi skulle fara var vi med på en sittning i ena bastun där de hällde på olika oljor och viftade runt så det spred sig ett väldigt skönt välbehag. Allt var jättehärligt. Rekommenderas stark om ni ska till Sundsvall! Har tyvärr inga bilder därifrån då jag inte vill ha en blöt kamera.
Tillbaka på hotellet blev det en liten siesta till middagen som vi åt på Stekhuset. Gott gott! Märks att det är folk som kan steka kött där. Mums. Kvällen bjöd inte på så mkt mer då vi var rätt trötta efter allt badande så vi gick hem och såg på film.



Det var det vi gjorde i Sundsvall. :)

So long!

RSS 2.0