Vattenskador

Just ja.. Jag har ju glömt att berätta vad som hände natten mot fredag. Vaknade vid 1 tiden av att det lät som att det regnade in. Det lät som att det droppade inne. Sätter mig och känner mot rören på väggen, DET LÄKER IN VATTEN, ropade jag till Joel. Sätter sen ner fötterna på golvet och splasch! Massor av vatten på golvet oxå! Paniken! Vi flög upp båda två och hämtade handdukar att torka upp vattnet med. Det rann inte ens lite vatten från rören, det kom dessutom uppifrån! Gick in i andra sovrummet, tjejrummet, och där var det likadant! Fullt med vatten! Åh, hur kul var det här då?! Efter ett tag ringer min telefon. Det är Jonas, grannen under, som först ber om ursäkt ifall han väckte oss men sen frågar om vi har översvämning för det läker in vatten hos honom oxå. Förklarar då att det gör de hos oss oxå så måste komma från våningen ovanför.

Medans vi pratar går han upp och berättar då att det är massor av vatten i trapphuset oxå. Det droppar även inne i elcentralen, farligt! När han sen kommer upp till våningen ovanför mig ser han källan. Vatten kommer ut från lägenheten ovanför mig. Han öppnar dörren och det är fullt med vatten där inne. Hittar sen lägenhetsägaren i duschen sovande sittande på golvbrunnen. Hur länge han suttit där är ingen som vet. Men fullt med vatten i HELA hans lägenhet var det då. Kul. Hur lätt är det att få bort de då? Mitt i natten?

Vi gjorde då en "ränna" från rören ner i en hink så vi iaf kunde sova vidare utan att höra allt droppande. Vi skulle ändå upp och jobba dagen efter. Vid halv 3 la vi oss för att sova igen. Hur lätt det än var efter det uppvaknandet..


I fredags var en besiktningsman här och kollade lägenheten. 3 väggar ska rivas upp. Kul. Hoppas det går fort så man slipper ha en byggnadsplats här över sommaren. Tur för oss att vattnet bara rann igenom. Värre för Jonas, där det tog stopp på bottenvåningen. Lägenhetsinnehavaren ovanför fick en dyr självrisk och måste riva hela lägenheten. Han flyttade ut igår och får inte flytta tillbaka förrän i september. Hoppas att han lärt sig en läxa.

Hoppas ingen av er läsare behöver vara med om något liknande! Så himla roligt är det inte. Förstår först och främst inte hur man kan somna i duschen, så hårt.. Näe fy fan, hoppas han lärt sig något..

So long!

Nordic Rock

Vilken lördag! Ångrar verkligen inte att jag for på Nordic Rock! Jobbade först till 15, for hem, skrudade om och for sen till Marcus. Där bjöds det på hamburgare och sen när klockan närmade sig 20 cyklade jag ner mot kajen och mötte upp Simon och Anna. Perfekt timing till Nocturnal Rites! Visserligen har man ju hört dom ett antal gånger men dom låter lika bra varje gång! Mycket folk träffade man oxå. Virrandes till toaletterna träffade jag Nicklas och Micke. Har väl inte träffat dom på säkert 1,5 år iaf! Det var riktigt roligt!


Sen var det dags för Skid row. Kan inte så många av deras låtar men dom gamla klassikerna var inte fy skam! Till då hade även Joel kommit ner. Stog där och mös och när det var färdigspelat mötte vi upp Haddingsborna på båten. Är så himla trevliga människor det där! Full fart! Synd bara att det var så jävla kallt ute så man höll på att frysa ihjäl, trots filtar.


Där satt vi tills det var dags för kvällens höjdpunkt. EUROPE! Riktigt bra! Länge höll dom på oxå! Deras konsert började kvart över 12 och jag tror inte dom var klar förren närmare 2 nästan. Bäst tyckte jag va klassikerna carrie och final countdown. Rös i kroppen! Det som är det bästa med hårdrocken, det låter lika bra live som på skiva, och det gäller ovanstående band oxå!


När allt var färdigspelat drog vi på efterfest hos oss. Jag hade blivit så himla frusen av kvällen så jag fick inte riktigt upp värmen så vid 4 gick jag och la mig under täcket. Vid halv 5 hade alla gått härifrån och det var dags att göra sig redo inför natten.

Sammanfattningsvis av kvällen måste jag ge betyget 5/5! En riktigt höjdarkväll! Alla som inte var där missade något!

So long!

Trötter

Oj vad trött jag är just nu.. Skulle behöva en powernap som jag inte har tid för.. Just typiskt..

Igår jobbade jag till 18 och for sen hem och käkade middag som vi även bjöd Elias på. Förfestade lite hos oss, nytkert dock för min del. Pernilla kom oxå. Sen blev jag chaufför tydligen så jag styrde våfflan till Berghem. Där var det.. Inte så full fart kanske.. men efter ett tag riktade vi näsorna till corona där 250 kg kärlek och björn rosenström skulle spela. Usch vad dryga fulla människor kan va. Även nyktra för den delen. Började med att det inte var en kotte i kön in men ÄNDÅ skulle vi gå via den där kringelikrok vägen för att gå in. Vi fick inte gå in på sidan eftersom vi inte hade förköp. Men vad fan spelar de för roll? Va ju inte en kotte där! Näe, vaktjävel som ska dryga.

När vi väl va inne gick vi diekt till scenen och tog frontplatser. 250 kg kärlek spelade först. Var inte riktigt som jag förväntade mig men. Först och främst var sångarens mic på tok för låg så hörde knappt vad han sjöng trots att han bett dom höja ljudet. Sen tyckte jag sångaren var alldeles för sluskig. Huvva. Men han gav en cskiva till mig iaf!
Efter det var det dags för björn. Han är ju rätt bra. Trallvänliga låtar. Men samma där med micen så blev ganska less på de. Vi sa till han att dom skulle höja men fick då nåt jävla svar som "ställ er där bak så ska ni få höra att det hörs"! Men vad fan! VIlken jävla stil! Sen ska alla hoppa in i en oxå. Så efter ett tag blev det för mkt för mig och min lilla rygg så jag gick bak. Och inte hördes det spec bättre där heller! Man hörde ju körsången mer än honom själv. Näe, jag tyckte Björn var oförskämdl så blev besviken på honom.  Kändes lite besserwisser. Surt.
Efter det blev det lite discodans och sen bilen hem igen.

Gick väl och la mig vid halv 3 och har jobbat idag så klev upp halv 8. Usch. Blev inte så mycket sömn, Är så trött. Men är bara att börja tagga igång för ikväll ska jag inte va nykter. Igår fyllde Marcus år så idag bjuder han på hamburgare. Blir att ta en redbull och göra sig iordning då. Ska va där om 35 min så det är ju lugnt! Ikväll är det dessutom Nordic Rock! Skulle vilja se Nocturnal Rites men då spelade dom så himla tidigt så tro inte vi hinner ner dit. Varför spela kl 20,00 för? Har man ju knappt hunnit äta. Men annars blir det till att se Skid Row och Europe. Det känns iaf värt med sistnämda. Skriver sen hur det var! Nu ska jag lägga på ett kål!

So long!

Vilken dag..

Vilken dag.. Helt otroligt hur vissa kan uppfatta saker fel. Man tolkar allt som man vill. Det är ju en sak som är säker. Vilka åsikter sen, tack för den. Jag fattar ingenting. Varför stanna? Varför byta? Vad är det jag vill? Just nu tror jag att det lutar åt ena hållet iaf om det inte händer något.. Men än är inget självklart..

Tack för mig..

So long!

Vilken helg!

Idag är det min första heltidsdag efter olyckan. Blir spännande att se hur det går. Jag hoppas och tror faktiskt att det kommer gå bra. Jag har visserligen känt av ryggen under deltiden men får jag vila lite mellanåt flyter det på igen. Musklerna har väl inte kommit tillbaka helt. Längtar tills jag får gå på gymmet igen, rehab-träningen känns så mesig ;P 

Helgen har varit kanon! Helt perfekt! Vilken väder sen! Varmt och skönt hela helgen! Vädret kan verkligen få en på bra humör. Det började i fredags när jag slutade 15.30, superskönt! Gick då direkt över till den nya fotvårdarn på andra sidan centrum och fick fotvård. Hur underbart som helst! Jag har aldrig varit på fotvård förut och har väl egentligen inte skött mina fötter så bra men jag fick jätteberöm över hur fina dom var!
Efter fotvården var vi bjudna på middag hos Kicki och Fredrik. Som vanligt blir man aldrig besviken där. Alltid god mat! Vi åt grillad ren av olika dess slag, klyftpotatis med rotfrukter, "blöt" sallad och murkelsås. Mmm! Jättegott! Till det blev det vin. Efter det blev det mer vin. och vin. och öl. och cider. och en annan massa alkohol. Blev full. Sov sen i Haddingen där ingen var hemma. Tur var väl kanske de, ingen rolig dag dagen efter.

Lördagen var kroppen jobbig med mig. Den ville inte bli fräsch på länge. Egentligen var tanken att vi skulle på AC/DC-fest i Signhildsbäck men jag uteslöt det och for till Erik och Britta och grillade istället. Mycket trevligare! Grillat med trevligt sällskap kan inte bli fel! Väldigt mysigt. Jag var även nykter hela kvällen vilket bara de kändes skönt. Fick oxå en försenad namnsdagspresent bestående av en chokladask! Tackar! Blev lite ledsen att ingen kom ihåg förutom Pernilla så tror dom skämdes litegrann..

Igår hjälpte jag Joel lite att laga crossen. Men sen när Leo kom hem fick jag roligare för mig. Busade lite med honom och drack kaffe med Kicki. Igår var oxå en konstig dag för min kropp. Var öm i revbenen, nacken och halsen. Inte första gången jag får så heller. Bara man stryker över revbenen är det ömt. Inte skönt precis. Undrar vad det kan vara?

Var håller Anna hus då? Har ju inte pratat med henne på jättelänge nu. Inte är hon ute på skype idag heller. Men hon kanske hinner dyka upp innan jag måste fara.

So long!

Allt försvann

Åhhh.. jag blir så less! Hade skrivit ett jättelångt blogginlägg och sen kruppar datorn så allt försvinner. Ids inte skriva det igen så ni får vänta på nån uppdatering. Tyvärr.

So long!

A eller B? Höger eller vänster?

Ååååh.. för mycket att tänka på! Hur ska jag göra?! Köra den enkla raka vägen eller den med kurvor och ovisshet? Fan va svårt.. Jag har ingen aning. Känns ju spännande med ovisshet oxå men om? Tänk om? Jag vet inte.. Om ni som vet vad jag pratar om har tänkt kommentera så avslöja inte för mkt om mina funderingar, alla vet inte.

En sak är säker, jag måste ta en ordentlig funderare..

So long!

Shopping

Idag började jag dagen med att jobba 9-13. Cyklade sen ner på stan för att köpa nya arbetskläder. Insåg att arbetsgarderoben inte höll speciellt hög klass längre, trasiga byxor och missfärgade tröjor.

Väl nere på stan gick det trögt.. På jobbet vill iaf jag ha något rätt så neutralt som inte syns om man får några färgfläckar på. Provade massor men tyckte ingenting passade. Ingeting jag ville ha heller. Efter många suckar gick jag och köpte en kaffe istället för att bli lite piggare. VIPS! Så var humöret på topp igen! Gick på Gina och hittade i princip allt som jag letade efter. Byxorna jag köpte var väl egentligen lite stora i midjan, mitt vanliga problem när jag väl fått dom över höften, men var så bra pris så jag köpte dom ändå, spelar ju inte så stor roll på jobbet. Köpte även en over size skjorta och 2 par leggings. Behövdes bara ett linne till så gick på HM för att köpa de + en tunika. Nu har jag köpt klart arbetskläder inför våren och tom hållit budgeten! Har totalt fått 1 par jeans, 2 leggings, 1 tunika, 1 "klänning", 1 skjorta och 1 linne för 550 kronor! Hur bra är inte de?! Nu kan man känna sig fräschare på jobbet :)

När jag väl var i shoppingtaget så hittade jag oxå ett par skor till Joel. Hoppas bara att han kan ha dom! Var nära att jag köpte ett par skor till mig själv oxå, dom var iaf på rean! Som tur var höll jag mig. Att man kan bli så glad av shopping!

Joel köpte förresten en ny cross igår. En Honda xr400 blev det. Nu ska jag låna 250in har jag tänkt för att lära mig köra, nån gång måste man väl lära sig!

Nu är det snart dags att laga middag!

So long!

Skinksallad.. Mums!

Efter att ha slagit Anna i hänga gubbe, som vanligt, tog jag hojen till jobbet. Vilken väder det har varit i dag. Ena stunden regn. Andra snö. Tredje hagel och fjärde sol. Tur att jag hade regnkläder iaf, det behövdes! Det går faktiskt rätt bra att jobba nu. Visserligen har jag inte helt fullt med kunder så jag hinner vila ryggen emellanåt. Då går det bra. Blir nog jobbigt när det är helfullt och stressigt. Men nu får man bara se det positivt. :)

Åhh.. idag åt vi skinksallad till middag! Hur gott är inte de?! Det är verkligen nåt jag tycker om.. Mumma! Väldigt gott och fräscht!

Ikväll är det fuskbyggarna på TV4. Ett måste att se då det är ett företag från Umeå som blir ställd mot väggen. Oj oj. Ser fram emot att klockan blir kl 21.00.
SE DET !

So long!


Bärigt!

Igår kom min kära pappa förbi med massa bär till mig! Det uppskattades verkligen! Det var lingon, krusbär, hjortron och rabarber! Mums! Här ska det sen bakas! Någon som kanske har något bra recept på nåt gott? Jag är öppen för förslag!

So long!

Valborg

Varlborgshelgen började för mig på torsdagen. Joel hämtade mig direkt efter jobbet och sen for vi till Haddingen och packade över till Marcus bil. När allt var packat och klart började den långa vägen till Kittelfjäll. Jag, Joel, Marcus och Malin var det i vår bil. Stannade på pizzan i Bjurholm för middag, dom har inte små pizzor precis! Sen blev det raka vägen. Mot slutet körde vi "gissa vilken artist"-leken. Eller rättare sagt, Marcus skulle försöka gissa iaf, inte hans starkaste sida riktigt ;P Väl framme var det fullt hus redan men det blev ändå en rätt tidig kväll. Skönt.

Fredagen vaknade vi på golvet. Jävla luftmadrassen som vi nyköpt läckte! Blir man inte lite sur då? Man sover ju inte som en prinsessa då med en dålig rygg som jag har. Suck. Men men.. Eftersom resten av alla som bodde i stugan skulle ut i backen eller köra skoter blev jag själv kvar i stugan. Tråkigt när man inte kan/får göra något som kan förvärra ryggen. Inte mycket man kan göra i fjälls då. Vädret var riktigt dåligt med snöstorm så jag låg inne och såg tv. Ganska skönt de oxå. Joel var inte borta så jättelänge heller så jag fick sällskap.
Sen blev de after ski på hotellet. Vilket jävla drag! Riff raff ruff spelade och stämningen var på topp! Vi var kanske runt 10-15 pers i vårat bord och det beställdes in säkert minst 12 kannor med öl! Var bara att fylla på när glaset var tomt. Sjöng gjorde vi oxå. Måste säga att after skin var lätt roligast!
Efter hotellet var det dags för middag. Grillat kött med egengjord potatissallad och bea. Kladdkaka med grädde och hallon i efterrätt. Måste säga att jag var riktigt nöjd med maten! Jag som brukar vara så kinkig men det var jättegott! Ett stort plus!


Efter middagen var det dags för majbrasan. Efter många om och men gick jag och Joel dit oxå. Vädret var fortfarande inte så roligt så därför kändes de småjobbigt att gå dit. Men varmt och skönt var det vid brasan iaf!


Brasan var nästan precis vid hotellet så när vi var less gick vi dit istället. Inte riktigt samma drag men kul var det iaf. När vi kom tillbaka till stugan var jag rätt trött. Stannade upp till strax efter 1 och sen gick jag, Malin, Simon och Anna till sängs. Tyvärr. Strax efteråt brakade efterfesten igång. Var nog det värsta jag varit med om. Det levde om som satan så det var omöjligt att sova, och jag brukar inte ha svårt för att somna! Det sjöngs, eller rättare sagt skreks för fulla muggar enda fram till klockan var runt 5. Det var inte en pigg Linnea då..

Lördagen fick vi sova till 11. Några timmars sömn iaf. Fortfarande liggandes på backen. Idag var det skotertävling så vi gick dit. Marcus och Malins luftmadrass läckte oxå så vi tog med oss den och satt på. Väldigt skönt i backen! Folk tittade lite konstigt på oss men mest var dom nog avis ;)


Vid 2 avek jag och Malin från tävlingen då vi höll på att frysa ihjäl. Blev tacobuffé på hotellet istället. Meningen var egentligen att det skulle bli en skidåkare men då var det tydligen slut på minttu! Vilken tabbe från dom! Men maten smakade då bra och sen gick vi ner till baren för after skin. Inte riktigt samma drag som igår men bra ändå. Ölen hinkades då i iaf!


Efter after skin gick vi tillbaka till stugan för att skruda om. Middagen för kvällen skulle vara på Kittelparken som det hette. Buffé med dryck för 99:-! Rätt kurs! Dock var inte maten nåt att hurra för. Ingenting var väl visserligen äckligt men det kändes som restbuffé. Var inget som hörde ihop tyckte vi. Det var bla köttfärs, makaroner, ris, olika sallader, kyckling och massa mera. Låter kanske inte så jättekonstigt men det var det! Nåja..


Bartömningspriser var det oxå så innan vi gick tillbaka slank det ner 2 drinkar. 70kr för 1 6a! Inte så pjåkigt.. När vi kom tillbaka till stugan blev det festligheter där. Kanske ska tala om att vi var 13 stycken som sov i vår 10bäddars-stuga men allt som allt var vi nog ca 25 st i vårat umgänge. Väldigt trevligt!


Ikväll blev det lite lugnare då Joel var trött så vi vek av vid 1tiden. Somnade som stockar. Skönt..

Söndagen blev det väl mest bara att äta frukost och sen packa ihop. Det jag kan bli less på är bara att inte alla hjälper till. Av vi 13 som bodde i stugan var vi bara 4 st som städade inne i stugan. Visserligen lastade väl vissa killar sina skotrar men sååå lång tid tar inte de. Alla städade oxå sina egna "sovskyffen" men det är väl inte mer än vad man kan begära. Näe.. Synd att inte alla kan hjälpa till.. Tänk så fort de går om man gör de?

Överlag tycker jag att helgen varit riktigt bra.. Synd bara på vädret och min dåliga rygg som gjorde att man inte kunde göra så mkt. Men annars var det riktigt trevligt. Bra sällskap. :) Får ursäkta att jag varit så dålig på att ta bilder. Får kanske återkomma om jag kommer över andras!

So long!

RSS 2.0