Tävlingar

Hej! Jag har gått med på en hemsida där man kan vinna fina priser. Gå med du med :) http://se.mrdeal.com/prize/blog/zoomop

So long!

Sälja eller inte sälja?

Åhh.. jag har fått problem. Eller egentligen inte problem kanske utan mer beslutsångest. Ska jag sälja skotern eller inte? Jag är ju egentligen nöjd med den men är sugen på en nyare med elstart istället. Åhh, jag vet inte hur jag ska göra! Är ju inte gratis att byta heller.. hmm.. tåls att tänka på! Kanske någon som är sugen på att köpa en felfri Lynx 550 -08? :) Hör av er vid frågor..


So long!

Torsdag

Idag är det torsdag. Shit vad veckorna går fort! Var ju nyss måndag tycker jag.. Men man brukar väl säga att tiden går fort när man har roligt och de påstår jag faktiskt att jag har :) Mitt jobb måste vara ett bland dom bästa, speciellt nu som egen. Kan styra och ställa hur jag vill, komma och gå, inge tjafs, ta ut lön och ändå ha massa tid över till annat. Underbart! Jag har valt rätt! :)

Idag skulle min arbetsdag börja 11, så jag skulle få en liten sovmorgon. Dock ringde Joel och väckte upp mig vid 8 och behövde skjuts, typiskt. Är ju bara -23 ute så man behöver ju inte klä på sig så mkt inte. Men nu sitter jag här, nästan pigg som en nötkärna och hade hoppats på att syster skulle vara online. Verkar inte som det så jag ska strax till å göra frukost istället.

So long!

Faster!

Idag har jag blivit faster till en liten pojke. Han ser så supersöt ut på bilden jag fått så jag riktigt längtar till att få träffa lillskrutten :) Jag fick den glada nyheten på jobbet imorse och blev alldeles rörd bara av att få veta att lillpojken var på väg. När sen bilden kom blev jag alldeles tårögd. Han är så fin. Hade jag inte varit på jobbet och var tvungen att hålla tårarna inne så hade det kommit glädjetårar till tusen.. Åhh.. fasters lillskrutt!

När jag kom hem idag blev det middag och sen for jag och gjorde av med lite energi på bodypump. Jag har inte kört de på länge så det var första gången efter cambridge. Jag hade inte riiiktigt samma muskler som jag hade byggt upp då kan jag lova. Men det var skönt. Kommer förhoppningsvis att kännas imorrn.

So long1

RSS 2.0