en bra dag

Vilken dag! Började 8 imorse.. Fick sen en jättelucka så passade på att fara ner på stan och uträtta några ärenden som jag aldrig annars hinner. Det blev ett par nya jobbarjeans, mascara och nya arbetsskor. Bara för att jag rabbla upp de jag köpte nu inser jag att jag glömde köpa linsvätska, det som var mest viktigt egentligen, typiskt! Men på tal om nya skor, nu är det så att jag blev väldigt fäst i mina nya skor så jag vet inte om jag ska jobba i dom eller inte. Eller kanske ha dom nu på vintern att jobba i och sen på sommarn ha dom hemma? Dock snyggare i verkligheten än på bild..
SOFT II
Idag har jag även provat på cardiomuskel för första gången. Och vilken miss att jag inte provat de tidigare! Var ju hur kul som helst! Det är aerobics mixat med fysträning. Jättekul! Föll mig verkligen i smaken, är inte gjort för sista gången inte :)

So long!

Strålande tider

Har missat att skriva att jag sålt 550in nu med en liten tår i ögat. Men det blev snabbt en ny maskin, en yamaha phazer -10. Rolig att köra måste jag säga. Lägger upp bilder sen, är dock ingen speciell skönhet om jag får va elak och säga så men det går ju fint iaf :)

Vilken väder vi haft på helgerna nu! Blev skoter körning hela förra helgen och kommer garanterat bli denna helg oxå. Strålande sol och inte en enda vindpust. Kan inte bli bättre. Förhoppningsvis har man kanske tom fått lite färg idag oxå!

Annars så har jag självklart fått tillbaka min förbannade magkatarr. I torsdags var det bedrövligt så jag toppade med lite feber på kvällkvisten oxå. Var lite kvar på fredagsmorgonen men lite alvedon och annat så blev de cykeln iväg. Var inte riktigt min dag då men. Oplogat HELA vägen till jobbet, träd som släpper snö på en och ont i magen. Det blev en kort dag..
Idag är det lite bättre så det är skönt. Blir dock nyktert under mina magkatarrsfasoner så ikväll blir det att se Melodifestivalfinalen med Britta medans Joel är på festligheter. Men det passar mig bra. Bara mysigt att snusa lite på brorsonen oxå ;)

So long!

Skoterförsäljning

Nu.. Nu har jag tagit ett djupt andetag och lagt ut min kära skoter på blocket. Lite nervöst faktiskt. Är så dum att jag blir fäst vid grejer men jag hoppas det blir bra. Det finns fler. Så om någon är sugen så finns den ute att beskåda och läsa om på: http://www.blocket.se/vasterbotten/Lynx_Rave_550__08_32379779.htm?ca=2&w=1


So long!

RSS 2.0