Pistvakt

Igår blev de en lång och dryg dag. Efter Joel farit var det inte mkt jag gjorde hemma. Lagade mössan som tofsen lossnat på iaf. När alla "hemmasysslor" var gjorda var jag less. La mig på soffan och sov tills Joel kom hem igen. Så oerhört tråkigt. Då måste jag nästan säga att det är roligare på vardagarna för då går det iaf nåt någorlunda bra på tvn.

När Joel kom hem lagade han maten och sen gick vi till Björn och Sofia. Observera att jag klarade av att GÅ så långt! Gick faktiskt riktigt bra. Hade Joel att hålla mig i och när vi kom fram fick jag sitta ner. Kändes riktigt bra att jag faktiskt orkade gå, ryggen pallade! Hos Björn och Sofia såg vi på pistvakt. Så himla bra den serien är! Dom borde spela in nya avsnitt! Det är min humor de där, lättsam och norrländskt. Hur skönt som helst. Efteråt fick jag skjuts hem av Erica och Henke, tack så mycket!


Inatt gick det ganska bra att sova. Vaknade i morse och trodde jag skulle gå av i mitten. Hade så jävla ont i ryggen och hoppades vid gud att jag inte tagit någon medicin så jag kunde ta någon då. Som tur var hade jag inte de så fick i mig den och kände sen hur jag sakta men säkert gick in i dimman. Så skönt! Är svårt att beskriva hur ont det gör, man vet inte vart man ska ta vägen, hur man än ligger, sitter eller står gör det jätteont. Man vet att man lever. Tur det finns piller.

Idag blir det nog en till sitta inne dag. Se lite på tv. Göra hushållssysslor. Jag har dock börjar känna av axeln lite väl mkt även med piller så tror att jag har överansträngt den lite väl mycket så ska ta det lugnt med den iaf.

Är väldigt avis på Elias som har fått låna min skoter idag. Jag vill oxå vara ute och köra skoter! Elias är en lyckost..

So long!

Vilka grannar..

Så tråkigt när vissa inte kan ha förståelse alls över att det är helg. Elias var hos oss på middag igår och sen kom 3 personer till, dvs vi var 6 st hos oss. De som fick dricka gjorde de och vi hade bara allmänt trevligt. Väldigt lugnt egentligen. Lyssnade på gamla goa låtar, såg slalomen och tittade lite på youtube. När sen klockan började bli lite sent for 2 hem och vi skruvade upp ljudet för att hålla resten vid liv. Spelade rätt högt kanske 15 min då det plingar på dörren. Klockan var visserligen 12 men ändå. Ett par som ville sova och ville att vi skulle sänka. Visst gjorde vi de, folket gick hem och vi gick och la oss. Roligheterna var slut.

Vi blev ändå lite småsur. Visst det ska va tyst efter 11 men har folk så dåligt tålamod att man måste gå och klaga efter 15 min? Klockan var ju inte sååå mycket ens.. Dessutom på en fredag! Nog har man själv stått ut med mycket mer under sin tid här i huset! Näe, det tyckte jag var dåligt. Riktig partykiller. Aldrig blivit klagad på innan så spelar vi inte ens en halv timme så plingar det på dörren. Tror inte dom bodde i samma uppgång heller. Kände inte igen dom och dom gick nerför trappan och här nedanför bor det inga par. Måste ha kommit från uppgången bredvid. Måste vara väldigt känsligt att man ska idas klä på sig, gå ut, in i nästa uppgång för att sen leta upp rätt lägenhet. Vilka jäkla torrisar.

Sen när vi väl somnat vaknar jag kanske vid 2 av ett jävla liv i trapphuset. Lät som om nån höll på att mörda. Jag klev upp och kikade ut genom kikhålet och ser en man hos grannen bredvid. Lyssnar sen lite noggrannare och hör att det är nåt bråk mellan paret som bor där. Tjejen stortjöt och innan hade de skrikit i trapphuset. Kan inte ha varit rolig natt för dom iaf. Vad som hade hänt fick jag dock inte fram. Till slut gick mannen in igen iaf och det blev tyst. Lite obehagligt..

Idag snöar det massvis så blir nog en innedag för mig. Joel har farit för att köra skoter den lyckosten. Själv blir det nog ingenting. Kanske nåt bra på tv? Någon som vill ta en fika på stan? Jag är öppen för förslag. Men vill ni hitta på nåt får ni komma och hämta mig först då jag inte törs gå själv! :P

So long!

Ny tv

På röntgen igår såg man inte nån skillnad från när jag röntga när olyckan var framme. Läkarn var då väldigt nöjd över att jag använder min korsett dygnet runt, de gör att det läker ihop snabbare och korrekt.  Ska få en ny kallelse sen om ca 6-7veckor efter olyckan och förhoppningsvis ta av mig korsetten. Blir en ny utredning då för att se vad som händer. Fick komma in 1h tidigare igår så jag hann fara förbi jobbet en lite längre stund. Det var trevligt! Roligt att komma till stället där jag nästan jämt höll till vid förut. Jag trivs :)

Idag är det fredag sägs det, när man är hemma märker man inte riktigt av vilka olika dagar det är. Vi ska bjuda över Elias på middag som tack för bärhjälpen med tvn. Nu när vi har en platttv känns rummet mycket större! Tvn i sig är visserligen större, bredare men vilken rymd man fick framför! Känns som värsta dansgolvet nu ju! Det vart jättebra. Tog bort några högtalarstativ oxå. Nu är ju bara frågan vad som händer med gamla tvn? Vi vill ju gärna ta Eriks soffa oxå, men vad gör vi med den vi har nu? Blev lite jobbigt alltihopa men det skulle se så mkt bättre ut. Jobb, jobb och jobb med alla ändringar, dryyygt.. Får väl se vad som händer.

So long!

Ny röntgen

Idag ska jag fara och röntga mig igen. Blir spännande att höra hur det ser ut nu. Det känns då iaf bättre. Visserligen äter jag ju medicin som gör att det känns bra för jag märker rätt väl när jag "glömt" ta den. Hoppas iaf att det ser bättre ut. Ska även träffa farbror doktor så blir en hel eftermiddag på sjukhuset. Joels farmor är även där så får kanske gå och hälsa på henne en stund ifall ryggen tillåter.

Ska sen fara förbi jobbet en sväng och lämna in sjukintyget. Blir spännande att komma dit då det var nästan 2 veckor sen jag var där senast.

Jag hade tänkt se damernas andra åk igår men somnade ifrån och upptäckte till min lycka att den var inställd så jag kan se den idag istället! Anja ligger visserligen rätt dåligt till men mycket kan hända. Därför det är så spännande!

Om vi hinner ska vi nog fara förbi bror och sno hans tv. Kanske tom blir hela vardagsrummet om det passar. Alltid lika kul med nya saker!

So long!

En hel natts sömn!

Nytt rekord i nattsömn! Sov hela natten utan att vakna för att ta medicin! Eller aaa, tills Joels väckare ringde så tog jag medicin då. Kändes riktigt skönt att kunna sova så länge. Börjar kunna ligga rätt bra nu.

Idag har det varit nåt knäppt med tvsändningarna. Har varit myrornas krig hela dagen på båda tvapparaterna. Just typsikt. Men jag fastnade för nåt dumt och drygt spel på internet istället som fördrev min tid.

Har idag fått mina papper som ska in till försäkringskassan. Blir heltidssjukskriven som längst till 5 april. Han hade även skrivit att jag delvis kommer att kunna komma tillbaka till frisöryrket. Jag hoppas dock att jag helt kan de. Vet inte vad jag ska kunna göra annars? Får hoppas jag kan få börja träna snart igen och bygga upp muskler igen.

Såg en rolig artikel på VK idag som ni kan gå in och kika på. Man känner igen sig iaf ;) http://www.vk.se/Article.jsp?article=333256

Nu är det dags för att börja laga middagen så det blir lämpligt när älsklingen kommer hem.

So long!

Bilder

Nyss var chefens man här med en härlig fruktkorg från salongen. Ni är alla så himla snälla med mig! Blir väldigt bortskämd med all god frukt som jag har hemma nu..

Nu har jag lagt in lite bilder på datorn. Kan visa mina presenter och även hur min korsett ser ut. Såg dock att bilden på den var lite dålig men ni får kanske en liten hum hur den är iaf.


Min korsett


Mitt lilla blåmärke     


Frukt/chokladkorg från grabbarna med respektive


Blomma och choklad från Jonas och Ajje, Smått och gott från Pernilla


Fruktkorg från jobbet  

Nu ska jag frossa i massa frukt! Hörs sen!

So long!

Grattis Björn!

Idag har jag gjort klart listan som jag började på igår. Gick rätt fort och ser så mycket snyggare! Har tom hunnit att göra en snygg meritlista till Joel nu på morgonen! Har sen tänkt mig en dusch, är skönt att få bort "sjukkänslan".

Idag fyller Björn 24 år så vi ska dit på fika ikväll.

Grattis Björn Persson!

I natt har det gått ganska bra att sova. Vaknade vid halv fem för medicin och märkte då att jag i princip låg som vanligt, dvs inte på mitt jätteberg av kuddar utan på bara 1-2st. Kändes rätt skönt. När medicinen började verka kunde jag sova vidare tätt intill Joel som jag inte kunnat göra på jättelänge. Hur mysigt som helst!

Vickan, du är väldigt välkommen på fika! Är bara att höra av dig när det passar, har inte så mycket planerat så! Ska dock till sjukhuset vid 14 på torsdag och blir nog kvar där ett tag. Men annars så! Kom kom!

So long!

Obs

Hann inte riktigt med allt jag tänkt. Visserligen gjorde jag mer än det som stog oxå. Joel ringde och hörde om jag ville följa på subway och äta lunch vilket jag såklart hakade på. Bakade 2 olika muffins efter det, har bara smakat ena och den blev god. Om nån är sugen på fika är det bara att höra av sig så dukar jag fram :)

Gjorde sen upp veckans matsedel. När Joel kom hem for vi på apoteket och sen på obs. Handlade allt och for sen hem. Känns i ryggen att man gjort en hel del idag. Blev rätt påfrestande att baka kan jag säga. Har i princip stått upp hela dagen. När vi gick på obs trodde jag att ryggen skulle ge sig, var bara att hålla ut. Hade ändå tagit medicinen vid typ 14 så brukar klara mig till läggdags. Men jobbigt kändes det då iaf. Joel lagade maten när vi kom hem så kunde jag ligga och vila. Nu känns det lite bättre iaf.

Är rätt trött efter allt idag så skulle gissa att det blir en tidig kväll ikväll.

Fortfarande dåligt med kommentarer. Ni törs! Jag bits inte..

So long!

Dagens göra

Idag har jag ganska mycket som jag tänkt hinna med.. Ska därför göra en lista
  • vänta på posten och se om jag får nån kallelse till sjukhuset, annars ringa dit.
  • baka muffins
  • röja på skrivbordet
  • fara på apoteket, måste dock vänta på Joel då jag inte törs gå så långt själv
  • allmänt städa då det ser ut som satan här
Var väl det som jag tänkt göra idag. Får se hur mycket jag orkar innan ryggen säger ifrån.

Igår blev det god stek med potatis, grönsaker och sås hos min far. Smakade mycket bra som jag förutsett. Vaniljglass som efterrätt var gott. Sen tog vi bilen in till stan, stannade på ica på superteg och handla lite filmgottigheter. Blev minimorötter med dipp och loka för min del. Supersmidigt med minimorötterna då dom var färdigsköljda och klara att äta direkt ur påsen, perfekt storlek oxå! Blev sen film hos Elias. "I love you man" hette den och var riktigt rolig!



Nu ska jag ta mig i kragen så jag kan bocka för lite på min lista.

So long!

Misslyckad bakning

Och jag som hade bestämt mig för att baka eftersom vi har så mycket frukt över från korgen jag fick förut. Men inte gick det inte. Hade ju ingen mjöl hemma och då kan det bli knepigt. Ville inte heller gå ut när det är så jävulst kallt ute, blåser en hel del oxå ju. Just typiskt, försöker ta till vara på all energi som jag får. Blev istället inte spec mycket gjort. Har duschat, spelat xbox och sett tv. Min diet har gått åt fanders iaf. Hoppas jag kommer igång med träningen sen bara.

Igårkväll kändes det faktiskt riktigt bra i ryggen. Tog medicinen bara precis innan jag skulle sova och hoppades att slippa vakna på natten. Men det höll sig tyvärr inte. Vaknade vid 5 och höll på dö. Väckte Joel och bad om medicin som jag lagt fram men han var så nyvaken så förstog typ ingenting så gick och hämtade ny. Är riktigt jobbigt att vakna av smärta. Sen tar det ju typ 15 min innan det börjar verka oxå, då är det inte kul att leva. Annars går det ganska bra, har börjat kunna sova på rygg och båda sidorna. Har visserligen bullat upp med kuddar och täcken så jag nästan sitter. Men det är skönt. Ser stora förbättringar iaf och man börjar se ljuset i tunneln :)

Ikväll ska vi på middag hos pappa. Ser jag fram emot. Pappa är en mästerlig kock så jag tror det smakar riktigt bra. Synd bara att jag inte kan lyfta upp och gosa med Kasper. Kanske kan få hjälp att sitta på golvet och klappa honom iaf.

Nu blir det nog en liten powernap till avfärd. Har ganska nyss tagit medicin igen och då blir jag lite konstig i huvudet haha

So long!

Lördag

Igår kom Martina som en räddande ängel med schampo och balsam till mig. Känns alltid lika skönt med nya grejer!
Igår blev det pizza och ishockey hos Elias. Började ospännande med överlägset Sverige. Såg två perioder då vi bestämde oss för att gå hem då både kände oss trötta. Kom hem och såg sista perioden som det helt plötsligt blev lite mer spännande! Visst, Sverige skulle ju vinna men är mer spännande om det är jämt!

Idag har det varit svinkallt. Jag och Joel for ut till Haddingen för Marcus och han skulle städa garaget. Det var tydligen något Marcus glömt så blev meckande istället. Jag höll mig inomhus och försökte överleva. Anna kom förbi och skrev i mina försäkringspapper så ska skicka in dom på måndag. Ryggen har känts helt okej idag förutom att det känns som att en kota inte vill vara kvar bland dom andra. Har inte haft så ont mest bara obehag. Inte så mysigt när kotan trycks in i ryggplattan på korsetten. Svärföräldrarna bjöd på fylld paprika, mycket gott. Orkade sen inte så mycket mer så blev bilen hem och sängläge för mig. Ligger här nu och ska se melodifestivalen. Joel är hos Elias. Skönt att han inte känner sig för bunden till mig. Vill ju inte precis dra ner honom i skiten!

Näe, nu drar showen igång..

So long!

Kallt

Såg väldigt kallt ute idag.. Så tror inte jag ska mig ut till jobbet idag. Blir att kanske höra med martina om hon kan komma förbi med mina grejer istället. Då blev ju frågan vad jag ska ha för nåt då? Hmm..

Igår när jag duscha kände jag mig inte alls lika pigg längre. Kände bak på ryggen där jag fått smällen och jag upptäcker en knöl. Just snyggt. Doktorn sa att den kan följa med mig framöver eftersom det är kotan som blivit missformad. Det förstörde min braiga dag igår. Vem vill ha en knöl på ryggen? Näe.. inte jag heller..

Idag blir det nog inte så mycket att göra. Har slängt in en tvättmaskin som jag sen ska försöka hänga. Blir dagens utmaning. Men var så illa tvungen, hade ju inga underkläder kvar :P

Näe, nu ska jag se lite på tv..

So long!

Träning

Har just sett på "Du är vad du äter". Har inte tränat på en vecka och känner mig redan som en fetbomb. Inte gör det bättre av att man knappt kan röra sig överhuvudtaget. Mat är jag visserligen inte så sugen på så det fuskas inte så mkt med den. Dock varken cambridge eller GI nu för jag tror att min läkning behöver allt den kan få..

Idag är det som sagt en bättre dag. Känner mig verkligen pigg nu på kvällen och har massor av energi. Fick jag skulle jag gärna fara och träna. Hoppas att det håller i sig så jag "helar" fortare så jag kan komma tillbaka till vardagen. Mår jag bra imorrn oxå tänkte jag kanske ta bussen upp till jobbet och hälsa på en sväng. Behöver ändå nytt schampo och balsam. Kan va skönt att komma ut i friska luften. Men för säkerhetsskull blir det nog broddar på :)

Vi får hoppas på ett lika bra humör imorrn!!

So long!

Glasögon

Idag har jag pratat med syster på skype. Även fast vi egentligen inte pratade så mycket om olyckan utan mest bara fjanta oss med olika "bilder" så kändes det mycket lättare allting efteråt. Kanske det jag ska försöka göra? Tänker jag inte på olyckan känner jag mig inte så sjuk eller har inte så ont heller. Elias kom igår förbi med sitt xbox som jag ska få låna så har spelat på det idag. Tyvärr körde jag fast på en bana så vilar lite från det nu. Ankan har oxå varit förbi. Det var trevligt! Var evigheter sen jag såg henne sist så det var kul. Fick fina blommor oxå!

Idag är det en lite bättre, fick dock ta medicin 2 ggr i natt men har inte tagit nån idag men har ändå inte så ont. Ska försöka hålla ut längre så jag inte behöver ta så många/dygn.

Fick just ett samtal från netoptic. Eftersom jag bara har linser, eller aa, glasögon från i 8:an, så bestämde jag mig för att beställa nya glasögon som jag kan ha tex när jag är sjuk, vill se på tv på kvällen eller bara är lat. Jag ser ju egentligen rätt bra men är skönt att se 100% även utan linser så beställde 2 par glasögon för ca 1000kr inkl frakt. Tänkte eftersom jag bara kommer ha dom ibland orkar jag inte ha nån behandling på dom. Men nu ringde dom och hörde om jag inte ville ha de för tog jag behandling på ena fick jag andra paret för halva priset inkl behandling på dom oxå! Så nu blev det billigare och bättre glasögon! Vilken tur jag har! Snällt av dom att ringa och höra oxå! Var tydligen nåt erbjudande dom hade.

Sammanfattningsvis är det en bättre dag idag. Strålande sol ut som smittar av sig energi på mig här inne.

So long!

Tävling

Jag har varit inne på fokis blogg, fokis.se, idag och fick se en tävling om att vinna en bärbar dator med mobilt bredband. Sjävklart känner jag för att vara med i tävlingen så jag ska skriva min motivering här på min blogg;

Jag tycker att jag borde vinna tävlingen för att jag voltat med min skoter på alla hjärtans dag och fått en fraktur i ryggen och axeln. Jag tvingas nu att bära en järnkorsett i obestämd tid framöver, får inte lyfta tunga saker och inte böja mig framåt. Skulle jag få en bärbar dator med mobilt bredband skulle jag kunna surfa problemfritt från sängen där jag nu nästan bor. Det skulle göra mitt liv lite lättare efter olyckan.

Håll tummarna!

So long!

Inga skador

Joel körde in min skoter i garaget igår så jag skulle få kolla på den. Och vad hittar jag? INGET! Syns ingenting på skotern.. ev nån liten skrapning på kåpan men det vettefan om den inte redan var där. Hur kan jag ha haft sån tur? Var lite rädd att kolla på skotern, tänkte att det skulle bli dyrt men som det ser ut nu är det ingenting alls som behöver göras! Inte ens nån repa på rutan. Inget intryckt eller nån buckla nånstans. Efter rullningarna hade dock handtagsskydden blivit intryckta men dom var bara att bryta ut.

Hjälmen syntes heller nästan ingenting på, liten repa på ena sidan bara. Glasögon oxå hela fast dom har tryckt in 2 små blåmärken i ansiktet på mig.

Efter att jag fick se att allt var helt förutom mig själv blev jag ännu mer känslosam. Inga skador på rullande skoter utan bara skador på mig. Vilken tur jag hade där då. Overkligt. Men som sagt, känslosamt. Min kropp klarar inte av att hjula med en snöskoter som partner. Men en bra skoter har jag iaf! Ser fram emot när jag kan börja köra igen. Så fort ryggen och axeln blir bra ska jag försöka ta mig ut på nån tur, allt för att inte bli avskräckt av den fina maskinen.

So long!

Psykiskt sämre

Idag är det en värre dag. Inte på grund av smärtorna, för dom får jag ju medicin för. Utan rent psykiskt. Har börjat att tänka mer och mer på vad som egentligen hände. Allt känns så fruktansvärt jobbigt och gråter hela tiden för minsta lilla. Jag känner mig verkligen handikappad, kan nästan inte göra nånting själv. Hade inte Joel varit här hade jag aldrig klarat att vara hemma. Han är min högra hand just nu. Tappar jag nåt plockar han upp det, vill jag nåt, måste han göra det. Känner mig som världens sämsta. Stackars Joel.

Som idag när jag skulle ta min vattenflaska från min träningshylla i garderoben brakade hela hyllan och allt for i golvet. Började tokgrina. Inte för att det gjorde ont eller så men nu måste Joel plocka upp det när han kommer hem. Känner mig verkligen besvärlig.. Allt i huvet är bara sämst..

Har sen börjat tänka på vad som kommer hända här näst. Kommer jag få några men för livet? Doktorn sa att jag klarat mig rätt bra men kommer kanske att känna av ryggen ett par år framåt. Men vaddå? Kommer jag kunna fortsätta som frisör eller måste jag plugga om? Kommer jag kunna klara av att vara gravid? Massor av framtidsfrågor.. Om jag inte klarar av frisöryrket, vad skulle jag då klara av? I princip allt är ju påfrestande för ryggen..

Allt känns bara jävligt just nu.. Kom helst inte och hälsa på just nu, om ni inte är någon från familjen..

So long!

Tack för allt!

Vill även tacka alla för alla fina sms och meddelanden jag får. Orkar tyvärr inte svara på alla utan jag mår bra efter alla omständigheter och det som hände finns att läsa här.

Igår fick jag jättebesök av alla goa och underbara kompisar! Oj vilken rolig överraskning! Av Joels grabbar och gänget fick jag en enorm frukt/choklad-korg! Har nog aldrig sett så stor! Vägde nog en hel del oxå men jag fick dock inte provlyfta. Av Jonas och Ajje fick jag oxå godis men även en jättefin blomma i form av ett hjärta. Sen kom även Pernilla och Christopher förbi med "överlevnadskit" eftersom jag kommer va hemma så länge. Var en bok, en korsordstidning och godis. Fick även en skyddsängel som jag kan behöva :) Tack alla för dom otroligt fina presenterna! Hade jag verkligen inte förväntat mig! Kändes som om det var min födelsedag med huset fullt. Mysigt att veta att dom tänker på mig. :)

Har även tagit lite kort på blåmärken, korsetten och presenterna som jag tänkte lägga upp sen så ni får se men måste vänta tills Joel kommer hem då jag inte hittar kabeln till kameran.

Vill oxå säga att Joel är underbar med mig! Utan honom skulle jag nog aldrig klara av att vara hemma. I natt har det varit som en mardröm. Försökt lägga mig till rätta men bara haft ont. Pustat, stånkat och stönat mest hela natten. Joel ville ge mig medicin men då är jag så envis att jag vill klara mig utan den på natten då jag bara får ta den 3 ggr om dagen. Men på morgonen blev det för mycket. La mig åt sidan så Joel fick hjälpa mig att sätta mig. Vi gick upp, satte på korsetten och tog medicin. Bäddade sen till sängen så att jag halft sitter upp. Fällde några tårar för att jag känner mig som en strandad säl som inte kan göra nåt. Men nu när jag vakna igen känns det bättre. Tog mig upp ur sängen och har inte så jätteont. Tur de iaf. Joel är den bästa!

Så nu vet ni lite mer om min vardag. Blir nog ganska mycket skrivande om mitt handikapp framöver. Man kanske kan få sig en sån där handikapp-lapp att lägga i framrutan på bilen? För jag är ju inte speciellt bra/snabb på gå.

So long!

Skoterolycka

Som säkert många har läst eller hört om var det en 21årig kvinna som skadades allvarligt i en skoterolycka utanför tavelsjö igår. Det var jag. Vi var ett helt gäng som var ute och körde i det fina vädret. Blev bländad av solen och en massa snörök och märkte inte att skotern framför mig stannat så pallnitade, försökte parera, körde in i den och skar sen fast så vi voltade. Kommer inte ihåg så mycket utan minns bara att jag låg sen på marken och hade jackor på mig. Ambulans och brandkår var tillkallad. Det jag fick höra av dom som kört bakom mig var att det hade kommit ett stort snömoln och sen sett mig och skotern hjula i luften. Tur man inte kommer ihåg nåt. Till slut kom jag mig in på akuten med Joel som följeslagare. Blev röntgen och massa prover. Har fått en fraktur i en kota i ländryggen, har tydligen blivit konformad, och ev nåt i axeln oxå. Var tvungen att stanna och sova över, Joel stannade så länge han kunde tills jag sa åt honom att fara hem och sova för att få bättre sömn. Fick själv morfin så även jag kunde sova.

Idag har jag fått mig en fin järnkorsett som stödjer ryggen och fått starka mediciner utskrivna. Har oxå fått komma hem vilket känns jävligt skönt. Tur att jag har världens bästa och finaste pojkvän som finns vid min sida. Jag blir så bortskämd!

Så här i efterhand kan jag inte se att det kunde ha blivit nåt annorlunda. Jag kan inte påstå att jag körde fort heller, hade bara dålig sikt. Även om jag hade kört typ 10km/h hade jag nog åkt in i skotern framför, dock kanske inte med voltning som utgång. Men vem kör så sakta då? Näe, jag hade bara tur i oturen. Kunde lika gärna ha blivit förlamad i benen som doktorn sa. Så det känns skönt att jag är frisk annars. Sjukskrivning på det här bara så löser det nog sig,

So long!

Tur

Ibland ska man få ha tur. Köpte ett nytt cykellyse idag på stan för att jag läste i tidningen förra veckan att polisen skulle ha hårda kontroller på cyklister den här veckan. Satte på mitt nya lyse fram eftersom mitt baklyse funkar och hojade iväg till träningspasset. Tränade och cyklade sen hem. På vägen hem möter jag en kvinna som frågar om jag har baklyse oxå, vilket jag upplyste att jag hade. Hon sa att polisen stog längre fram och hon nyss fått 700kr i böter för uteblivet lyse. Puh! Där kan man snacka om tur. Hade det varit igår hade även jag åkt dit! Dock "bara" 500kr eftersom jag hade baklyse. Men ändå. Dryga böter för nåt så lite.

So long!

Strålande helg

I lördags var jag som sagt på tjejfest hos Anna. Dagen började med att jag jobbade 9-15, hämtade upp Malin och for sen hem för att duscha och göra mig i ordning. Erica mötte upp oss på Hissjövägen. Erica var vår chaufför för kvällen :) Stannade på Hissjöaffärn och köpte med oss lite gotteheter, jag köpte även lite lotter eftersom jag älskar spänningen med skrapningen. Vann faktiskt 230kr på en skrap-pyramid!

Hos Anna var det jag, Anna själv, Malin, Erica och 2 tjejer jag aldrig träffat förut, Ulrica och Mia. Mycket trevliga tjejer! När vi kom dit fick vi först fördrink. Sen satte vi oss för att äta tacos. Mums! Hade sett fram emot det hela dagen. Gott var det! Sen spela vi "hej knekt", surrade, spelade "guitar hero", pingis och kasta pil. Kvällen slutade med att vi for in till stan igen och gick på Cover club. Där var det kul! Dansade och sjöng för fulla muggar. Jag och Malin sjöng även karaoke :)


På söndagen var det så himla underbart väder så jag och Malin for till Sörmjöle och havet. Åkte förbi pappa och hämtade lite ved, gjorde oboy och låna bättre skor. Blev bilen till stranden för att sen plumsa ut till piren. Var rätt jobbigt kan lova! Snö upp till låren och mjukt så man bara sjönk hela tiden. Delvis blev det krypmetoden som var bäst. Men när vi väl var vid grillringen var det underbart. Ingen blåst och strålande sol. Korv hade vi handlat som vi kunde grilla. Oj vad mysigt. Såna där dagar saknar man att man inte bor utanför stan.


Idag är jag ledig så ska städa lite och sen göra middagen klar till Joel kommer hem.

So long!

Skönt slut på veckan

Idag har jag varit duktig och varit på gymmet efter ett 2,5 veckas uppehåll. Var rätt skönt efteråt må jag säga. Dock kändes det tyngre att träna magen men armar och axlar var i princip ingen skillnad. Hoppas magen tränas upp snabbt, men det brukar det göra. Är nog den som jag brukar vara starkast i förutom benen.

När jag kom hem hade jag 3 missade samtal från Joel. Ringde såklart upp och fick en "utskällning" varför jag inte svarat. Han hade tom ringt min mamma för att höra var jag var. Sötisen som verkligen bryr sig om mig, han var rädd att det hänt nåt. Tur mamma visste var jag var annars hade väl hon oxå blivit orolig!

Imorgon ska jag till min kära mor och äta middag. Gott att få äta riktig middag efter mina shakear. Tur att min mamma är så duktig kock. Ser jag fram emot. Pepparstek skulle det bli. Mums!

På lördag jobbar jag först 9-15 och sen på tjejfest hos Anna. Ska bli riktigt trevligt!

Sen på söndag kommer Joel hem från Borgafjäll!! Jippie!!

So long!

Summan av kardemumman

Så där.. Summan av kardemumman efter 2 veckor med cambridge, 3 mål om dagen + massor av vatten, inget annat, blev alltså så här;
  • -4,7 kg.
  • -3cm under bysten
  • ingen skillnad på bysten (puhh)
  • -4cm i midjan
  • -3cm i nedre partiet i midjan
  • -5cm höft/rumpa
  • -4cm på vardera lår.
Så blev det för mig iaf. Och nej, jag finns fortfarande kvar! Syns inte lika mycket som det gör när man mäter. Så förväntar er inte nån liten skit när ni möter mig :P Jag ser fortfarande likadan ut :P Och som grädde på moset går jag säkert upp allt lika snabbt oxå, suck. Men jag hoppas det håller i sig! Skönt att jag är så envis att jag klara av det iaf!

Idag har jag iaf ätit cambridge till frukost och lunch och till middag blev det grillat kycklinglår på ca 100gr. Imorrn får jag lägga till lite grönsaker så det blir mumsigt!

Nu vet nu hur det gått iaf.

So long!

Imorrn så!

Yes! Äntligen har det gått 2 veckor! Efter 2 veckor med cambridge är den slutgiltiga vägningen för att se hur mycket jag gått ner. Får imorrn börja äta igen! Jippii! Dock bara 100gr protein men ändå :P Kommer att börja trappa upp nu och äta 2 cambridgemål om dagen och 1 vanligt. Första dagen bara 100gr protein. Sen ökar det på med sallad och sen får jag lägga till kolhydrater. Tänkte mig tex på lördag då det ändå är helg :) Skriver kanske imorrn och berättar hur mkt jag gått ner :)

So long!

RSS 2.0