Step up

Fan va skönt och roligt! Jag och Emma körde en timmes step up ikväll! Var hur roligt som helst! De där är min grej ändå, kordination, dans och röra på mig. Riktigt roligt! Jippii!!

Full fart

Ihelgen har det varit full fart.. Har slutat att äta min medicin och känns faktiskt riktigt bra i magen..

I fredags slutade jag kl 13 och drog sen ner på stan med Malin. Målet var att hitta några kläder till filmgalan jag ska på nästa helg. Filmgalan ska jag och Joel på som anordnas i Hissjö bygdegård då man ska klä ut sig till kända roller i filmer och priser delas ut, mat och dryck står även på menyn. Hur som helst så for vi först på Lekstugan och kollade runt där, hittade inget av riktigt intresse utan gick istället på Lekbiten och poff så var min outfit där! Eller nästan iaf, kom på vad jag ska va och kollade runt efter fler detaljer på stan.. Avslöjar inget men det blir nog rätt okej ändå ;)
På kvällen var det garagefest hos svärföräldrarna som var planen.. Anlände och fick middag. Riktigt trevligt! Blev lite vin, cider, öl och tequila toppat med dart! Var hur kul som helst! Spelade nåt som kallades för killer, något jag aldrig spelat förut, och jag vann! Var dock inte skicklighet utan mest bara tur :P Men kul var det iaf :)

På lördagen skulle jag och arbetskollegorna ut på TC och äta middag. Riktigt trevligt! Blev fördrink, vin, entrecote och efterrätt.. Man får passa på när chefen bjuder! Näe men det var faktiskt väldigt mysigt och roligt att träffas på sidan av jobbet, se den "andra" sidan av alla..
Mätta och glada drog jag, Maja, Jenny och Martina till mig där festandet skulle fortsätta. Blandade olika drinkar, spelade wii, lyssnade på hög musik och sjöng för fulla muggar. Oj vad trevligt! Blev sen taxi upp på Berghem där Malin hade inflyttningsfest, roligt att få så glatt bemötande av alla, man kände sig faktiskt saknad tihi.. Efter mycket fläng hit och dit for Maja och Martina på Corona, Jenny for hem efter att ha "tappat" alla sina saker och jag och gänget drog subway som till sist slutade hos mig och Joel. Blev en liten efterfest med ännu mer wii tills Joel somnade på soffan och folket drog hem. Jag gick och la mig tills jag vakna till vid 7 då även Joel kom till sängs hehe..


Så här på söndagen mår jag faktiskt riktigt bra! Känner inte av någonting av magen, trots att jag nyss haft katarr, så det är riktigt skönt! Känner att jag har mycket energi och vill hitta på nåt NU! Ska bara väcka upp den snarkande mannen på soffan så vi får någonting gjort idag! Och ni får jättegärna kommentera nån gång! Jag vet att ni är några som läser! ;)

So long!

Magkatarr

Just typiskt.. Åkt på magkatatt igen.. Har ont i magen och kan knappt äta för att jag inte ska spy.. Som tur är har jag fått medicin nu av farbror doktor så det börjar kännas bättre.. Hoppas det inte blir långvarigt iaf.. Är jobbigt att behöva tänka på alla viktiga saker man måste få i sig för att överleva så att säga.. :P

So long!

Krigsskada

Blev fest för mig ändå igår.. Började med visning från Goldwell på folkets hus och for sen och åt en utsökt middag hos Linus.. For hem, fixa iordning mig och for sen till Björn och Sofia. Blev några drinkar där och sen taxi till Olearys.

Blev kanske lite för mycket eller dålig balans.. Vet inte vilket av dom men på vägen hem snubbla/trampa jag snett med mina 12 cm höga klackar och braka rätt ner i backen. Slog i knäet rätt hårt för rev sönder ett stort hål i jeansen och knäet blödde och fick ett fint sår, svällde även upp.. Blev rätt fina märken på skorna oxå.. Fick så jävla ont så kunde inte ens ställa mig upp så Jonas fick hjälpa mig.. Arg och sur över byxorna gick jag hem, kände inte efter så mycket då men idag känns det mer. Förutom såret som vill klibba fast i byxorna har jag lite problem att gå, iaf när jag suttit ner. Lägger jag vikten på det benet känns det som att nåt ben och muskel ska skära rätt ut i knäskålen. Inte skönt, men det går till sig på några steg.. Tog några bilder men va svårt att få bra..


Helgens märkvärdiga att nämna..

So long!

Helg igen :)

Veckorna går snabbt.. haft lite att göra på jobbet i veckan.. Hunnit tom färgat håret så de va ju skönt. Fått höra att chefen med familj fått svininfluensan så hon får hålla sig borta. Jenny var även hos sjuk både igår och idag. Pappa har oxå blivit dyngsjuk, hoppas inte de är nåt allvarligt bara, man blir ju orolig för gubbstackarn.. tror dock inte att jag ska vaccinera mig nåt. Känner mig frisk som en nötkärna så förhoppningsvis dö man inte på kuppen iaf..

Hade kortdag idag, åt lunch med jobbarkompisarna på Örnen, inte så dumt.. Gjorde några ärenden på stan och for sen på gymmet så nu känns det som att jag har hulken-armar! skönt!

Imorrn ska jag och Martina på Goldwells visning, kanske sippa lite vin om man har tur. Blir riktigt trevligt :)

Har nog inte så mycket mer att skriva..

So long!

Halloween

Var på halloweenfest hos Elias igår.. kul var det! Jag, Joel, Linus och David började med middag här och sen gick vi vidare till Elias.. Lägger in lite roliga bilder från kvällen :)


Det var lite bilder så länge! Ska även ta tummen ur och lägga upp lite från Talinn oxå när jag får tid.. Va så många bilder så tar ett tag att sålla ut ;)

So long!

RSS 2.0