Mina nya kärlekar

Nu var det hemskt länge sen jag uppdaterade bloggen.. Dock får jag skylla på Anna då hon har varit här då det inte känts lönt att skriva för henne, visserligen skriver jag väl kanske för fler oxå men kanske mest för henne så hon ser vad jag har för mig! :)

Jag såg att jag inte har lagt upp några bilder på ett tag nu så jag tänkte bjussa lite på de senaste kärlekarna i mitt liv:

  • Först kom den största av mina nya kärlekar, min käre brorson Valter kom till världen den 9/2-11! Han är verkligen så himla underbart fin! Han blir bara större och större för varje gång jag ser honom, blir spännande när han börjar gå och lär sig prata så jag kan lära honom ett och annat :) Ni får tyvärr en sidobild på honom då jag inte fattar varför blogg.se vill lägga bilden på sidan även fast den är åt rätt håll på andra program!



  • Sen blev jag med skoter.. Jag sålde min gamla kära Lynx och köpte en Yamaha Phazer -10. Går jättefint så jag är bara nöjd. Nu har jag faktiskt en bild på den som ni får se, lite sugen blir man ju på vintern när man ser såna bilder!


  • Sista bilden är på vår nyaste kärlek, vår nya bil Saaben! Den har faktiskt bara varit i våra händer i ca en vecka nu. Systeryster hann tom oxå se den innan hennes resa tillbaka till Australien. Hon och mamma var faktiskt dom första som såg den! Vi hade suktat länge efter en sån här saab och när den sen dök upp slog vi till. Vi är nu ägare till en dieselputtrande Saab 93a -07.






Så där ja! Nu har jag uppdaterat med några fler bilder iaf. Jag har blivit dålig på att ta kort men ska försöka skärpa mig. Jag hoppas att det kommer fler bilder inom kort!

So long!

RSS 2.0