R.I.P.

Usch vad hemskt allt kan bli.. Alla har väl säkert hört talas om dödsolyckan nu på sandbackavägen här i Umeå. Om inte så finns det att läsa här; http://vk.se/Article.jsp?article=309801

En kille från Hörnefors dog.. Känner inte honom på något vis men känner mycket väl igen honom.. Är väl så i ett mindre samhälle, alla känner alla på nåt vis.. fy fan..

Sänder en tanke till familjen

Helg slut

Skön helg har det varit..

Fredagen blev lugn, såg idol och såg på film och sen blev det god natt..

Gick upp i bra tid på lördagen och for till Haddingen.. Tog crossen ut på en liten tur för att grilla korv, jättemysigt! For hem, Joel laga sin urgoda kyckling till middag.. jag for till Jonas där några gamla kompisar var så vi festade till de där.. For på Olearys och blev jävligt kanon.. Fick skjuts hem av Elias på cykeln som råka paja mina brallor..


Vakna på söndagen och mådde inte bra alls.. Lägenheten såg ut som skit efter Joel och hans kompisar och jag mådde som skit.. Inte lätt att ta tag i äckliga grejer då precis.. Men jag tog mig i kragen och fick faktiskt lite gjort igår, putsade fönstrerna och bytte gardiner :) Styrde sen upp tacobuffé på nattöppet till middag och sen fast and furious hos Marcus.. God natt för mig sen, var jävligt trött!

Snart ska jag ta min fina bronsiga cykel och paddla mig iväg till jobbet.. Hade hoppats syrran skulle hinna se mitt inlägg till henne om skype idag men icket.. får bli nån annan dag systra mi!

So long!

En hare!

Umeå har väldigt fint djurliv.. Stöter på många olika typer när jag cyklar till jobbet.. Höll nästan på att cykla på en hare på berghem igår! Han skutta precis framför mig så jag fick väja lite, dom är rätt stora ändå!

Imorgon är det fredag igen.. skönt.. Har haft fullt upp på jobbet så dagarna har bara rusat iväg.. Inga planer har kommit än men det ryktas om en pubrunda med kompisarna på lördag.. lät inte helt fel.. Ska försöka få med mig Joel på en tur med crossen oxå nu innan säsongen är snart slut :)

Återkommer senare :)

So long!

Igelkott igen!

Måste bara berätta att jag såg en igelkott idag igen!! Fick tom ett bildbevis ;)


Var och jagade doppresent idag.. Ska fan inte gå på stan! Hittade ett par ursnygga skor på 59:an! Kunde inte undgå att köpa dom.. Helgen räddad! Hittade även doppresenten så det var bra.. Blev en söt liten nalle med stickad tröja och mössa :)

So long!

Snart helg

Veckorna bara rusar iväg.. vecka 41 nu.. Inte långt kvar till jul..

Ihelgen har vi planer för fullt.. förhoppningsvis lugnt på fredag, har beställt nya filmer så kanske premiär med dom? Slutar halv 1 så får mycket fredag :)

Lördagen ska vi ut till Haddingen och måla garaget som är klart.. "Annars får jag inte ha min skoter där" som Joel sa varför jag skulle hjälpa till hehe.. På kvällen har Elias födelsedagsfika.. Blir nog mycket trevligt.. Dricka brukar ju alltid va inblandat ;)

Söndagen ska vi på Neos dop.. alltid mysigt! Sen iväg till Joels mormor och klippa och äta gomat..

Så ser väl i princip planerna ut som jag ser dom nu.. blir nog mycket bra

So long!

Jävla skit!

Har inte varit en sån superdag idag.. började med att färga håret på jobbet men hann bara med 3/4 av huvudet.. som tur var hann vi klart den sista delen innan dagens slut men ändå..

Sen när jag skulle cykla hem kom jag typ halvvägs då jag kom på att jag glömt matpåsen på jobbet som jag skulle ha till middagen.. Åhhh! Cykla järnet hem, tog bilen, racerkörning tillbaka till jobbet.. Skulle passa på att hämta ut filmerna vi beställt som skulle ha kommit i onsdags enligt avin men enligt preem hade dom inte kommit än, var försenade.. Men näee.. inte hade dom kommit idag heller så posten har tappat bort dom nånstans efter vägen!! Inte lite arg!! Jag som beställt filmerna för säkert 2-3 veckor sen!!

Hoppas på att resten av helgen blir bättre iaf..

So long!

RSS 2.0