Jobba, träna och sova..

Allt jag planerar in i kalendern.. Inte konstigt att jag får magkatarr egentligen, allt handlar ju om när jag ska jobba och träna. Ingen tid över här inte. Får hoppas magen håller ihop ett tag till iaf. Har inte haft några besvär sen jag sluta med medicinen så det är ju bra.

Idag blev det step up igen. Riktigt roligt ikväll igen! Man blir på så himla bra humör! Ska kanske försöka att komma iväg att träna en tredje gång den här veckan eftersom att nästa måndag jobbar jag 10-20 så då hinner jag inte träna på morgonen som jag brukar. Skulle behöva fått den tiden nån annan dag. Frågan är bara när?

Börjar dra ihop sig till jul nu oxå. Fort går det. Men jag tror att jag har funderat ut alla julklappar iaf. Men har inte bestämt mig till Erik och pappa. Svåra nötar att knäcka. Har dock inte köpt några klappar än så måste försöka bege mig ut snart, samtidigt som alla andra så klart.. suck..

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen !

So long!

Julmys

Igår var vi bjudna på "lilla jullördagen" hos Fredrik och Kicki. Klädde upp oss fint och var där vid 17tiden. Blev först bjuden på glögg med pepparkakor och jättegoda snittar. Hur mysigt som helst! Det var jag, Joel, Anette, Tomas, Henke, Erika, Simon, Anna, Pierre och Stefan och hans fru, uppfattade inte hennes namn tyvärr. Var jättefint och mysigt.
Blev sen middag med köttgryta och pressad potatis. Mums! Vilka kockar! Efterrätten var inte heller dum, pannacotta med hjortronsylt! Mums fillibaba!

Efter all mat gik karlarna ut till garaget och vi tjejer satt kvar och surrade.. Drack kaffe karlsson och åt mer gott. Riktigt trevligt. Sen blev det utmaning i dart. Spelet Killer igen! Maja och Fille hade kommit över oxå. Nu gällde de. 8st var vi som va med. Tog lång tid innan det började hända grejer. Men jag hade tur/skicklighet igen. Hade många emot mig men klättrade mig upp igen och slog ut allihopa! Jag vann! Jippii! Dom börjar ju tro att jag faktiskt är bra på dart.. Vilket jag inte kan bekräfta men roligt är det iaf :) Efter all uppståndelse gick vi till Haddingen och var hemma halv 4. Lång men trevlig kväll! Tack för de!


Ikväll blir det lugnare takter. Vila ut till ännu en arbetande vecka. :)

So long!

Snabb vändning

Jag brukar alltid kliva upp halv 8 för att hinna göra allt på morgonen innan jag far på jobbet, visserligen tar väl tidningsläsandet mest tid men iaf. Brukar försöka börja cykla vid 25 över 8 nu när det är halkigt. Vaknade imorse och tyckte de va konstigt att klockan inte ringt, kändes som att det var mycket. Mycket riktigt! 5 över 8! Flög upp fortare än kvickt! Självklart ska ju linserna tjorva oxå så blev till att slänga och sätta in nya, var ändå dags att byta. Sminka, klä på sig, äta frukost och borsta tänderna fick i rusningsfart! Såg dock att bilen var hemma så blev bilen idag så jag skulle hinna i tid. Puhh, vilken morgon! Men snabbt var det bortglömt

Var en liten halvfull dag på jobbet idag.. Skickade iväg min sax på slipning för ca 2 veckor sen och börjar bli halft handikappad av att använda en värdelös. Ringde slipföretaget, som butikschef;), i måndags och klagade och de lovade att skicka saxarna samma dag. Väntade ivrigt på att posten skulle komma. Men ingen sax! Men dryyygt! Fan va surt!! Muttrade lite över de där men poff! Så plingade det på dörren och in på ett bud med saxarn! Wii! Gjorde min dag! Låter kanske överdrivet men det är så sjukt stor skillnad på sax och sax, spec om man jobbar med det varje dag! Åhh, vad jag saknat den!


Efter jobbet blev det stress hem.. Har världens finaste och underbaraste fästman! Middagen redo så jag bara kan slänga i mig eftersom han visste att jag skulle iväg och träna i princip direkt. Han hade även tagit hem en hylla som vi ska ha i förrådet så det blir bättre ordning där. Han är så underbart fin! Den bästaste av dom bästa!
Cyklade iväg på step upen. Mötte upp Emma och sen blev det träning. Huvva så det kändes, var inte alls lika lätt som förra gången. Det kändes tom TUNGT idag! Benen var som sandsäckar.. Men efteråt är det så skönt ;)

Snart är det helg igen och det ser jag fram emot! Kan man få sova lite längre utan att behöva oroa sig för att försova sig ;)

So long!

RSS 2.0