Gening i rondellen

Tyvärr fick inte alla se mitt klipp i förra inlägget då youtube tagit bort de eftersom de skred mot nån nakenlag hehe.. nu får ni allt vara nyfikna :)

Helgen har varit bra.. blev idol på fredagen och såg Linnea få lämna tävlingen..

Lördagen tillbringade vi först i Haddingen för att flytta bort Joels objekt i garaget, följde med svärmora på barnens hus och köpte lite spel. När jag och Joel sen skulle fara hem blev de lite action.. Rondellen vid bilprovningen stog lite olämpligt till.. Joel pratade i telefon, satt i andra tankar och reagerade för sent att rondellen var där, motorbromsade, bromsade och försök till gir misslyckades och vi åkte rätt igenom rondellen. Stackars Henke, som var i andra änden av luren, fick höra hur allt small och måste ha fått liten chock han med. Det gick trots allt bra ändå. Kantstenarna var rejält vassa men som tur var var det jättemycket snö i cirkeln så fick ett rätt mjukt framförande. Fulla motorutrymmet med intryckt snö och vindrutetorkarna på max. Vi fick en rejäl punktering på framdäcken med ca 5cm reva och en liten byngel på fälgen. Kallt blev det att byta däck i snöstorm sen men resten ser ut att ha klarat sig som tur är. :)

So long!

Mindre roligt

Tänkte bjuda på detta mindre roliga klipp.. 



På tal om mindre roligt så har jag åkt på förkylning.. Inte kul! Jag som kommit in i värsta träningsilet känner mig verkligen hur lat som helst nu! Tidigare tränade jag ju ungefär 3-4 ggr i veckan men nu blir det alltså ingenting.. Sjuukt jobbigt att vara sjuk :(

So long!

Just typiskt!

Såå himla typiskt! Min mobil har pajjat men som tur var så hade garantin inte gått ut än så nu är den på lagning. Känns handikappat att ha en annan telefon som tar en stund att lära sig. Fick en LG i lånetelefon, en värre telefon än jag hade påstod han.. Men vaffan? Den är knappast bättre än min! Känns som om man är tillbaka till "stenåldern" med knapptelefon igen när man är van med touch. Dum är man oxå som trycker på skärmen och inser att inget händer. Näe, jag längtar till min telefon kommer tillbaka och hoppas att dom inte hittar något fel på den som garantin inte täcker. 

Och jag som hade tänkt köpa en cykel eftersom den oxå är paj.. Nu blir det till att avvakta med den så jag inte måste punga ut för en ny mobil istället.. Suck.. Förhoppningsvis blir det ingen dyr smäll..

Dator hade jag ju oxå tänkt köpa... Mycket på inköpslistan nu känner jag.. Sen är det ju jul snart oxå så julklapparna kan ju va bra att titta över..

Heja Linnea! Min pengar kanske växer på träd en dag! Eller inte..

So long!

Ny cykel?

Älskar verkligen att sköta min bokföring. Är hur kul som helst! Siffror, matte, plus och minus. Perfekt komplettering till frisöryrket som jag älskar. Nu är jag i mitt rätta element. Är så himla kul att se att allt man gör stämmer in i de tabeller och räkningar man gör.. Jag gillare! Bokföring är även de min grej!

Har dock fått ett litet problem. Jag brukar ju jämt cykla till jobbet. Har nu på vintern när det är halkigt och kallt ute lånat Joels cykel för att han har dubbdäck och alla växlar funkar. Nu ihelgen när han skulle skjutsa en kompis och skulle cykla upp för trottoarkanten blev hela bakdäcket vint så det inte går att cykla på längre. Typiskt! Aja, var bara att ta min egen cykel då. För det första hade växlarna frusit men nu har hela baknavsgrejen pajjat så det går inte att cykla längre. Är som att ingen växel går i och pedalerna bara snurrar i tomma intet. Blir lite bättre en stund om man tar in den men det funkar ju inte när jag är borta. Så nu lutar det att måsta köpa en ny cykel.. Suck.. Förra gången jag lagade det här felet sa han som lagade den att han fixade det provisoriskt och att nästa gång den pajja skulle han behöva byta hela grejen och det skulle kosta typ 1500-2000 om jag inte minns fel. Lägger man då på nån tusing får man faktiskt en ny cykel idag. Så det lutar mot de.. suck.. lite drygt ändå..

Blev en liten update iaf :)

So long!

RSS 2.0