Sista dagen

Idag är det sista dagen för min bantningskur. Känns oerhört skönt ska jag säga! I 2 veckor har jag bara levt på soppor shakes från Cambridge och vanligt vatten. Inget annat. Sopporna har jag blivit grymt less på nu så känns bra att slippa nu men annars tycker jag det har gått bra. Har inte känt mig hungrig eller så utan det man saknar är väl mest på helgerna och riktig mat att tugga på. Inte så lockande att ta fram en shake medans andra äter gokött.

Men nu är iaf värsta pinan över. From imorrn ska jag få börja äta lite smått och jag har såklart gjort mig en liten matsedel för veckan som kommer. Måndag får jag bara äta protein och tis-tors får jag äta protein och grönsaker. Sedeln ser ut så här:

Frukost, Lunch, Middag
Måndag:
Shake, Shake, Äggröra med skinka
Tisdag: Shake, Shake, Tomatsoppa med chorizo
Onsdag: Shake, Shake, Fetaostgratinerade grönsaker med rostbiff
Torsdag: Shake, Shake, Kokt blomkål med keso och bacon

Detta ser jag fram emot. Sen är det helg och Joel far upp till fjälls med grabbarna för att köra skoter. Resten av veckan kommer oxå bestå av shake till fruskost och lunch men middagen from fredag blir vanlig hederlig mat så jag får se vad som hittas på.

So long!


Tidig morgon

Tidig morgon blev de idag. Egentligen börjar jag inte jobba förrän halv 10 men idag skulle kära skodis få sig en ny framruta så det var bara att kravla sig upp strax före 7. Fick med mig en lånebil hem oxå, en söt liten ford fiesta, rätt roligt att köra omkring med en sån liten bil ;P

Idag ska även "pålsbodatoffeln" komma förbi på jobbet och visa arbetsskor. Har egentligen ingen aning om vad dom har för skor men jag skulle verkligen behöva ett par nya så det passar bra med "privat" visning utan att behöva fara nånstans. Får se vad som erbjuda :)

Direkt efter jobbet kommer sen Erica och hämtar upp mig för att fara och se biofilmen Love and other drugs. Ser att den fått 6,6p på imdb så kanske inte är helt fel. Misstänker att det är en liten tjejfilm så det funkar bra för mig!

Näe, eftersom syster inte verkar vilja dyka upp nu på morgonen så ska jag väl snart börja göra mig iordning.

So long!

Nya träningsskor

Jävlar vad nöjd jag är! Jag som är medlem i Stadium Club fick igår hem ett magasin från dem och även en kupong på 20% på träningsskor. Perfekt tänkte jag! Mina skor som jag har nu är från innebandytiden så de kan vara dags att byta då. Visserligen är dom fortfarande jääävligt sköna, så där perfekt ingådda, men gummit i sulan håller inte standaren i tex plankan då jag jämt glider, så det behövdes nya. 

Drog då idag iväg på Stadium i förhoppningar på att hitta mig ett par nya skor. Kom dit och upptäcker att dom har träningskampanj just nu så flera varor var rejält nedsatta. Jag hittade ett par skor från Reebok som var nedsatta från 1199 till 599! Prova och tyckte att dom satt bra, jävligt mkt lättare än mina gamla skor. När jag sen kommer till kassan och ska betala kom jag ju på kupongen på 20% så lämnade fram den. Hade även nån bonus på mitt kort så från 1199:- fick jag betala 470:-! Är hur nöjd som helst! Vilket kap! Dock glömde jag mitt presentkort som jag fick från Erik och Britta i julklapp hemma, annars hade de ju blivit ännu billigare! Men nu kan jag istället använda de till ny sportbh, vilket oxå är välbehövligt!
REEBOK HEXRIDE  ST,BELIEF BLACK / CERISE
Men jag är iaf supernöjd över mitt kap till skor!! Ha en bra helg allihop!

So long!

Dålig update

Oj.. verkligen dålig på att skriva på sistone.. Har ifs inte hänt så mkt, så ni har inte missat nåt :)

Jag har äntligen fått min MacBook Pro nu. Hittills är det mycket att lära men det verkar suverän de lilla jag har hunnit lära känna den. Det bästa är nog den snabba uppstartningstiden och batteritiden. Har haft med mig den till jobbet i 2 dagar och aldrig laddat den än. Just nu när halva av den här dagen är kvar är det 21% kvar av batteriet. Nu sitter jag visserligen inte klistrad vid datorn när jag jobbar men den är ju ändå på. Jag är helnöjd :)

Nu har jag förresten börjar med cambridge igen. Är andra dagen idag så har inte kommit så långt men känns lite tyngre den här gången än förra året. Visserligen har jag inte gått upp allt jag tappade då så det är skönt. Den här gången är det mest för att få en liten kickstart. Kanske därför de är lite jobbigare nu då jag inte känner behovet att måsta gå ner i vikt, men nu är det bara 12 dagar kvar! Min envishet ska klara de här med mig. När jag ställer mig på vågen nästa gång kommer nog leendet :)

En liten update iaf. Sköt om er!
So long!

Påhoppad av bilprovningen

Idag var dagen D för vår lilla Skoda. Upp till bevis. Domedagen. Ja, you name it. Var lite nervös över att fara dit eftersom vi haft några små problem med den på sista tiden, dock åtgärdade vi det igår, trodde vi i alla fall.

Började med att starta bilen imorse men då föll mätarna i botten, ett av problemen vi haft. Men när jag sen började backa bak steg dom igen och höll sig uppe. Körde runt lite i stan för att få upp tempen vilket brukar resultera i att mätarna funkar. Självklart när jag skulle genom stan och till bilprovningen blev de stopp i trafiken av diverse bussar och ombyggnationer vilket gjorde att jag blev 3-4 min sen, körde som en dåre, sprang till incheckningsdatorn och fick strax därefter köra in. 

Kändes bra enda tills jag öppnade dörren och blev typ "påhoppad". Något i stil med "Du fattar väl att du inte kan ha regskylten så där! Då när de blåser då syns den ju inte!" med många utropstecken och med MYCKET arg röst.. Lilla jag gick fram och kollade vad han menade och påpekade att den har hängt så där hela tiden och alltid gått igenom förut. Är det något nytt frågar jag. "Näe, det är det inte! Du får inte ha så dära!" Hur ska den sitta då frågar lilla ovetande jag. "Du får väl va lite påhittig och hitta på nåt bättre sätt, så där får den bara inte sitta!" Okej, sa jag och vågade inte prata nå mer. Gick för att hämta kaffe men kände mig så påhoppad och utskälld att jag bara ville grina. En sak är väl att få påpekning om det men man behöver inte vara otrevlig!! Usch, känner väldigt obehag av att möta den mannen igen..

Blev såklart fler fel oxå, dock inte de som vi trodde. Handbromsen tog för dåligt tyckte dom, trots att vi faktiskt reglerat och testat den efter konstens alla regler så tror att man kanske skippar i att göra nåt med den och ser vad som händer nästa gång. Vindrutan måste oxå bytas pga stenskott och slutligen broms höger bak. Blev en hel del fel i jämförelse med förra gångens UA. Jag har varit på bilprovningen 2 ggr förut med våra 2 olika bilar och faktiskt tyckt de varit rätt intressant att se hur det går till och mött trevliga gubbar där. Den här gången trodde jag skulle få möta samma trevliga gubbar jag mött förut men icket. Kände mig så överkörd som individ av hans skrikande att jag ringde till Joel gråtandes efteråt. Jag skiter väl i felen, har bara aldrig känt mig så här nedtryckt från något tidigare.. Fy fan.. Vill inte dit igen.. Aldrig känt mig som en sämre människa än nu, utskälld av en man jag inte känner.. Usch.. Dagen kunde börjat roligare..

So long!

RSS 2.0