Uppdatering..

Dålig uppdatering på sistone.. Men har man semester har man annat för sig än att sitta och skriva massa på datorn. Iaf jag vill alltid sitta i lugn och ro när jag ska blogga..

Nu ska vi se vad vi kan hitta på kameran så man minns vad som gjorts de senaste veckorna.. Slänger upp lite bilder oxå..

Åsele Marknad var första stopp för mig. Jag for upp på fredagen och joinade Erik och Britta i husvagnen utanför Veronica och Pierre. Mötte upp Soffan och Bear vid bilprovningen för lite öldrickning på kvällen. Alltid trevligt.
Lördagen blev de marknaden. Hängde sen på Peter och var med hans kompisar där vi sen slutade på Petter. Kanske inte min favvoartist men vädret var bra så det var roligt. Till middag skulle det bjudas Veronica och Pierre med familj som tack för husvagnsplatsen. Grillat med egen klyftpotatis och sås. Mumma! Ungdomscampingen till Soffan och Bear nästa. Käka pannkaka utanför kyrktjosan. Trillen för att se Dirty Sanchez men kön var för lång så vi gick till öltältet där det sen började regna så det blev hemfärd. 



Söndagen blev de marknad och sen middag hos mormors kusin Bodil. Alltid så kul att säga att det är mormors kusin, hon låter så gammal då fast hon inte är de hehe.. Lasagne bjöds de på där. Mums. Joel dök sen upp lämpligt till the Refreshments. Hur mycket folk som helst så såg inte så bra men låtarna var inte så dum! Efter några öl blev det öltältet igen. Färre folk så lugnt och fridfullt.



På måndagen for vi till Torvsjö kvarnar och beundrades, dom var inte så dum förr heller. Kul att göra nånting annat. Efter de gick jag och Joel det sista på marknaden. Kl 18 var det släktträff på Sjölunds sida(mammas) på värdshuset. Kul att träffa folk man aldrig sett. Synd bara man inte har någon aning vilka de är då eller nu, men kommer nog bli fler träffar sen hoppas jag.



I fredags blev de fest här. Kom massa roligt folk som vanligt. Så det blev lyckat.


På lördagen for vi till Lycksele för Motorveckan. Där hyrde jag, Joel och Karlsson ett rum på Ansia camping. Faktiskt jättefint! Joel och Henke skulle köra gräsklippartraktorer på travbanan dära. Gick jättebra. Henke vann med sin racer och Joel kom 3a av 4a, visserligen bröt den sista men ändå! Kul kul! Blev grillat till middag. Hängde och umgicks med Haddingenborna. Gick sen för en öl på hotell Lappland men där var allt dött så jag gick hem. Joel och Karlsson fortsatte in mot samhället men lika dött där. Tydligen går man inte ut efter kl 00.00 en lördagnatt mot söndag där. Trist. Inte konstigt att det är tråkigt för ungdomarna i inlandet.. Men kul så länge det varade iaf.







Idag har jag varit på banken och fixat inför öppnandet att mitt egna företag. Mycket att tänka på men tror faktiskt att jag har allt under kontroll. Blir spännande och hur roligt som helst! Ser verkligen fram emot det! 
När jag ändå var på stan passade jag på att titta på skorean. Och vilken lycka sen! Hittade tom 2 par skor på rea! Inte dåligt! Kunde bara inte motstå. Är jag på dåligt humör, vilket jag var på innan eftersom min pincett inte kommit än och min almanacka inte finns längre, så är skor den bästa medicinen för mig. Jag älskar det.


Det var allt för mig den här gången. Hoppas ni orkade läsa allt. Fäll gärna en kommentar att ni tittat förbi. Hörs snart igen!

So long!

Tjejfest

I lördags var jag bjuden på något som kallades en annorlunda tjejkväll. Så kul! 12 tjejer var vi totalt. Började med att vi samlades i Rådhusparken och gick en "rebusrunda" där vi skulle lista ut vilja fåglar som det skulle föreställa. Inte lätt kan jag säga då jag i princip inte kan en enda fågel! Vi var dock indelade i lag så det hjälpte ju! Vårat lag kom 2a av 3 lag. Efter rundan fick vi godrink med ost och kex med vindruvor och päron. Mums! Vädret höll sig bra oxå så det var tur.

Vi gick sen till Megazone där dom hade hyrt festlokalen och dumpade grejer och bytte om. Här skulle köras fortet! De som kände varandra minst blev indelade i samma lag. 3 tjejer i vardera lag så vi blev 4 lag. Riktigt roligt och rätt så svårt måste jag säga! Dock var vi för envisa att klara vissa celler så vi hann inte köra alla 26 celler på 2 h! För de som inte provat fortet kan jag starkt rekommendera de, speciellt om man har en tjurskalle. Mitt lag blev 2a. Vi var bra!

När allt var klart svidade vi om och det vankades middag, tacos. Gott och enkelt! Väldigt smidigt att Megazone fixade allting så vi behövde inte göra någonting! I middagen kördes det även fler tävlingar. Hur kul som helst och roligt att lära känna nytt folk. Blev några öl och cider hit och vin dit. Sjöngs singstar även för fulla muggar! Vi hade såå kul! Riktigt roligt måste jag säga.

När kl slog 23.15 fick vi inte va kvar längre så vi gick till Harrys. Där var det dessvärre heldött så vi gick vidare till Allstar istället. 120 spänn i inträde och var där. Fy fan vad dyrt allt var. 92 kronor för en 4a? Brukar det verkligen kosta så mycket? Malins bacardi gick på 66kr. INTE OK! Man skulle ha hunnit dricka mer innan så man slapp köpa dyr alkohol där istället. Men men. 

Ett litet urplock på bilder från kvällen

Kan kort och gott säga att dagen/kvällen var grymt rolig! Var perfekt anordnat! Hur kul som helst! Tummen upp!!

So long!

Joel-fritt

Igår for min lilla plutt iväg med sina 6 kompisar. En tur där målet är Norge och gatebil. Lite annat ska dom väl oxå hinna mer då de ska vara borta 1 vecka ca. Känns redan tomt och tråkigt. Tur att jag jobbar till på lördag så sen springer väl dagarna bara förbi. Helt plötsligt hinner jag väl inte göra allt jag vill förren han är hemma. Men jag längtar till honom iaf..

Vilket väder vi har och haft de senaste dagarna. Riktigt härligt! Vilken sommar! Hoppas det håller i sig till jag oxå går på semester :)

So long!

Semesterplaner då?

Så vad händer på semestern? Min sista arbetsdag är lördagen den 10 juli. På kvällen blir det tjejkväll.. Men vad händer resten av veckorna? Har 4 hela veckor att spendera.. Ingen som verka vilja eller kunna hitta på något roligt med mig.. Har kollat på utomlandsresor och olika weekends men de verkar aldrig passa in riktigt eller att folk inte har råd.. Har oxå kollat på att fara till australien och hälsa på syrran men då biljetterna gick på 18 000ca blev jag snål.. Så vad ska jag göra? Ingen som vill göra något? Jag är helt öppen på förslag.. Vill inte bara sitta hemma.

So long!

Linnea 22 år igår

Vilken dag! Om någon har missat det fyllde jag hela 22 år igår. Börjar känna mig gammal. Kommer ihåg när jag var liten och sa att jag minsann skulle bli en ung mamma, jag skulle få barn när jag var 18 år! Med tiden blev det framflyttat till 20 år.. Men inget av det blev de.. Nu ligger jag alltså 2-4 år efter min unga beräkning. Dock känner jag ingen stress. På äldre dar har jag insett att nuförtiden är det många kvinnor som är över 30 och inte ens har fått sitt första barn så jag känner mig lugn.. :)

Tillbaka till gårdagen. När jag vaknade fick jag en fin liten ask på sängen av Joel. Ett jättefint armband! Han ska även bjuda ut mig på middag nån dag. Så mysigt! :) Efter de jobbade jag till 16 och hojjade sen hem. Garnerade tårtorna och städade undan det sista. Gjorde mig iordning och först kom mamma. Fick en hel påse med presenter! Var en ny pincett, mascara, tårtfat, jättefint armband, stektermometer och en ny nackkudde. Min förra som jag hade hade krympt till typ hälften så det behövdes verkligen en ny! Efter lite väntan kom Erik och Britta. Fick en superduper fin receptsamlingshäfte! Goda recept i oxå som skall provas! Bara att beställa om någon önskar något ;) Sen dök oxå pappa och Katrin upp. Blommor och en toarullshållare fick jag av dom. Kanske inte låter som nåt roligt men jag önskade mig faktiskt de så jag blev väldigt nöjd!

Till fika blev det min egengjorda smörgåstårta. För första gången i mitt liv jag gjort något sådant. Var lite nervös över hur det skulle smaka då receptet enbart fanns i huvudet. Men det blev faktiskt gott! Hade dukat fram bullar och andra kakor oxå utifall att! Men jag fick lite beröm så lite gott måste det ha varit iaf :)

Efter kl 19 ramlade kompisar in. Fick fina glas av Henke, Erica och Sigge. Absolut päron + dricka av Elias och David. Rosé och vitvin av Malin och Marcus. Rosé och läppglans av Pernilla och Christoffer. Blommor och vinstlotter av Kicki, Fredrik och Leo. En söt liten blomma fick jag oxå av Emma och Daniel. Hmm, tror inte jag har glömt något nu. Om jag gjort det, FÖRLÅT! Påminn mig isåfall!

Jag är då väldigt nöjd över mina presenter! Riktigt nöjd! Blev en väldigt härlig dag. Tack för alla presenter och gratulationer!

So long!

RSS 2.0