Jobbig helg

När är det tänkt att jag ska få bli frisk?

Helgen började ju rätt bra, kom hem på fredagen och älsklingen hade lagat mat.. Var bara att svida om, äta och sen drog vi på födelsedagsfest i Håkmark.. Kände i princip inte en kotte så så jävla roligt var det inte.. Jag och Malin hade tom funderingar på att GÅ in till stan igen.. Som tur var det fler i vårt umgänge som även dom hade tråkigt så dom fixade skjuts.. Stackars Joel som egentligen ville stanna kvar men valde att följa med mig istället.. utgång skulle det bli! när vi kom till hissjövägen för att dumpa nå grejer och Joel skulle ha sitt leg bröt min sjuka ut ännu mer, huvudet värkte, halsen igensvälld och ont i öronen.. Vi beslutade oss för att jag skulle stanna hemma för att krya på mig.. Joel gick ut till dom andra och det dröjde inte lång stund förren Malin ringde och ville ha med mig.. Vek mig för laget så tog en ipren och klädde på mig igen.. Strax därpå kom Joel upp igen.. Det blev ingen utgång för varken mig eller Joel.. Vi hade mysigt ändå bara vi två :)

På lördagen for Joel vill vabisen för att fixa med den.. Jag for och klippte Robban som sen skulle ha skjuts till travet.. Kom hem för att klippa Jonas som hade med sig min granne, även han hette Jonas, men kallas för Loofen.. En riktig trevlig prick de där! Jag och Malin lejde Jonas till att köra oss till travet och då följde Loofen och Jonte med.. Många Jonas men som tur är fanns det smeknamn.. Det var ett jävla drag på travet! I princip alla var där! Var hur kul som helst! Jättefint väder! Lite öl.. lite grogg och lite spel.. Gick faktiskt + 200 kronor så jag blev nöjd :) Drog sen hem, vi blev sittandes hos Loofen tills grabbarna kom hem.. När Joel kom hem blev det duschen, omsvidning och sen cykel till Marcus.. Där blev de grillning med öl och ishockey.. Mycket trevligt förutom att en annan inte kunde dricka nåt.. Fick jätteont i magen! Min dricka för kvällen bestod av vatten.. hurra! Kunde sen inte va kvar längre så tog cykeln och trampade hemåt.. Kom hem och det tog inte lång tid innan jag var tvungen att spy, var inte det lättaste när halsen är igensvälld så kvävdes ju nästan på köpet.. Måste ha fått i mig nåt olämpligt för efter de var allting lugnt.. Gick och la mig för att sova men det var inte det lättaste då jag fick hostattacker istället haha.. inte lätt.. Längtade efter en viss man som till slut kom hem och gjorde mig sällskap. :)

Söndagen var mycket bättre.. eller Joel mådde väl inte kanon men jag mådde relativt bra! Solen strålade och vi bestämde oss för att fara upp på ersboda..Lite nya utemöblev skulle sitta fint.. For på rusta.. jysk.. stadium och obs.. Blev inga utemöbler.. Bara mat för 1000 kronor istället.. fy fan.. For och hämtade Joels utemöbler från hans gamla lägga så vi har nåt att sitta på.. Tacos till middag.. Film hos Elias.. sen natti natti..

Det var helgen!

So long!

Äntligen

Oj det var ett tag sen jag skrev ha jag märkt.. Förra helgen blev de 2 dagars, både fredag och lördag.. Fredag blev lite hårdare för min del iaf för jag mådde verkligen megapyton på lördagen.. Jag som typ aldrig bruka va bakis så! Jävligt klantigt av mig då vi skulle vara på ett dop klockan 1, var bara att pallra sig iväg och hoppas på det bästa.. som tur var blev jag bättre och bättre och dopet var jättefint!
På kvällen for vi till Björn för lite förferra men jag var rätt sliten så blev inte så där mycket för mig.. For hem när resten av gänget for ut typ vid halv 1.. Däckade på soffan så Joel fick slita med mig i sängen haha..

Fan va skönt att få de där gjort i måndags.. gruva mig ju nå så jävulst men det var värt det onda hela dagen.. När Joel kom hem på kvällen var allt som bortblåst.. han är som rena medicinen för mig! Resten av veckan har jag inte märkt av någonting så det känns underbart!

So long!

Sammanfattning av påsken

Som tur var kunde jag komma ifrån jobbet vid 4 på onsdagen så vi var iväg tidigare än beräknat så det var skönt.. Joel hämta mig på jobbet och sen for vi till Haddingen för att hämta skotrarna och sen bar det iväg.. Middag på timmergrillen i Åsele smakade inte dumt.. Tankning i Vilhelmina och sen en liten bit till så var vi äntligen framme! Hurra! Gjorde oss hemmastadda och sen blev det gonatt..

Skärtorsdagen blev det inte många knop gjorda.. bara lugna puckar..
Middagen stog jag och Joel för som gjorde en kalasgod lasagne.. Vin till de.. Blev sen lite för mycket alkoholintag för vissa hehe.. Jag, Joel och Thomas bastade då sen och hade trevliga samtalsämnen.. Gick väl å la oss vid 12 så det var lämpligt.

               

Långfredagen blev oxå av det lilla lugnare slaget.. Anette tog fram en påse med gamla leksaksbilar som Henke och Joel tydligen tyckte var rätt roliga.. Sen for jag, Joel, Henke och Erica ut på en liten tur.. Blev inte så långvarigt då vädret inte var det bästa.. Drog hem till stugan igen där solen sken för fulla muggar.. Fredrik, Kicki och Leo hade även kommit upp.. Lunch ute som bestod av klämmackor, mums! Sen sitta ute i solen lite är ju inte så dumt de heller..
Middagen gjorde Kicki och Fredrik idag och det blev Nasi Goreng.. Smakade mycket bra! Lite tv på de, även lite sällskapsspel och sen bastning igen.. Skönt!


Påskaftonen for vi upp på fjällen.. For till ett ställe som kallades för solgropen, och jag förstår varför! Var hur fint som helst! Soligt och man var som i en grop så namnet passade bra.. Blev lunch där och det var hur mysigt som helst! Var jättefint väder tills ett skitmoln kom och drog in så det blev kallt.. Då bar det av hemåt istället.. Hade kommit in värsta dimman oxå så man såg inte längre än bara några meter framför sig.. Var lite läskigt att inte riktigt veta var man körde.. Var bara att haka på Joel tills dimman lättade..
Middagen blev en riktigt påskmiddag med alla dess tillbehör.. Gott! Verkade alla tycka för sen small som alla av haha..


Påskdagen blev det en tidig morgon som vanligt.. Inte lätt att sova länge när en 7 månaders vill vara vaken.. men är lika bra de, blir ju dagen lång :) Idag fick Leo stanna hemma med farmor och farfar medans jag, Joel, Henke, Erica, Kicki och Fredrik for ut och körde.. Blev varmt som fan efter ett tag då det var plusgrader och hur guppig led som helst.. var i princip vatten på varenda sjö oxå så blev intensiv körning.. men de är roligt! Lunch åt vi vid nåt grillskydd på nåt berg, mackor och varm choklad är inte dumt! Efter vi suttit ett tag bar det iväg igen då vädret var kallt och mulet..For iväg på nån tur som slutade i Saxnäs där det blev tankning.. Efter påfyllning for vi iväg på racing.. Stackars Fredrik som blev omkörd av både Joel, vilken ifs inte är konstigt, men även av mig! Hah! Vad stolt jag blev över mig själv då han inte tog sig om sen heller ;)
Hemma i stugan blev det Henke och Erica som stog för middagen, spaghetti och köttfärssås, riktigt god! Tv på de och sen bastning för först jag och Kicki.. sen joinade Joel och Fredrik oxå och till slut även Henke.. Jag och Kicki svek sen av och gick och la oss så grabbarna fick prata lite skit för dom själva..


Annandag påsk skulle både Thomas och Anette och Henke och Erica fara hem.. Henke och Erica for tidigt på egen skotertur då de inte orkade vänta på oss andra.. Kicki stannade hemma med Leo medans jag, Joel och Fredrik for och körde racing.. For till en stuga uppe i fjället där en liten, och då menar jag liten!, lapp hade bott för typ 100 år sen.. endast 120 cm lång bodde han där alldeles öde.. Lite kul att se.. Sen bar det av på fjällkörning och buskörning.. Fan vad kul det är! Roligt att höra att både Joel och Fredrik är impad på min körning.. Dom tror tom att jag kan bli riktigt duktig om jag utvecklas så snabbt som jag gör nu så det kan bli en spännande nästa säsong :)
Hemma i stugan blev det sen parisare till lunch.. Alltid gott att grilla ute.. Sen fick jag nåt jävla cpfel i kroppen då jag fick jävulst ont i huvudet som ledde till att jag blev jätteillamående och började frysa så jag skakade.. Tog alvedon och blev väl lite bättre.. Till middag blev det köttfärspaj som Kicki och Fredrik förberett vilket var jävligt smidigt.. Just i middagen började jag blöda näsblod som toppen av mitt cpfel.. Väldigt underligt men det var typ bättre efter att "hjärnan" hade lättat på trycket.. Harry Potter med chips och dip och popcorn efteråt.. mums! Sen däckade vi alla på soffan så då var det lika bra att ta sig i kragen och lägga sig i sängen..


Tisdagen var det mulet och grått.. Inge vidare väder för skoterkörning så vi packade bara ihop och for hem.. Resan hem gick snabbt och lätt.. Tur vi har det roligt jag och min älskling då vi inte ens hade radion på på hela resan!



Jag älskar dig Joel!

Snart påsk

Tänkte bara snabbt skriva några rader om var jag kommer befinna mig den kommande helgen så ni inte börjar efterlysa mig eller nåt.. Jag och Joel kommer fara till deras stuga utanför Saxnäs ikväll och kommer inte hem förrän tisdag.. Hur skönt som helst med långledigt! Får återkomma sen hur allt var..

Glad påsk!

So long!

Inflyttningsfest

Så ihelgen blev den av.. Festen alla väntat på.. Vi hade inflyttningsfest för att Joel flyttat in och det blev succé! Var ett väldigt bra dag hela kvällen igenom! Tack för alla presenter vi fick oxå! Det kom lämpligt mycket med folk oxå så alla rymdes vilket var bra! Inget gick sönder heller så det var skönt.. Var bara lite rött vin överallt som typ på mina vita gardiner men skönt nog gick det bort i tvätten.. Blev ganska sent för en annan, gick och la mig halv 4, sist av alla.. Då hade jag en bror sovandes på soffan och 2 killar att sova med i sängen.. tur att jag oxå rymdes ;)

Var många slitna krigare dagen efter haha.. fick många sms där de beklagade sig över sin bakishet.. lyckligtvis så mådde jag bra så jag hade värsta energin hela dagen.. blev kanske lite jobbigt för Joel, som faktiskt inte mådde så bra, när jag hoppade och studsade runt som värsta energibollen hehe..

Ska lägga upp lite bilder som får tala för sig själva.. Hela 241 bilder togs på kvällen, och det var bara från min kamera!

       
                                                             

Det var helgens fest!

So long!

Full vecka

Oj så fullt det har varit på jobbet hela veckan.. Skönt men samtidigt stressande.. Dagarna går ju fort men man blir ganska trött när man kommer hem.. Är nästan bara att äta, tv och sen gå å lägga sig.. Måste iaf tillägga att det går väldigt bra att cykla nu.. Är nästan uppe i samma fart som jag var innan jag tog ett litet uppehåll.. Blir typ mer taggad för varje dag, drygt med all grus bara som segar ner, rullar dåligt på grus.. Men kan stoltsera med att jag cyklar 8 km varje dag! Det är inte fy skam!

Är ledig imorrn.. grymt skönt.. men som många andra lediga dagar så är man ändå inte ledig.. Ska först fara och besiktiga Joels bil.. Klippa Malin som sen ska hjälpa mig med min utväxt.. sen klippa robert och sen blir det säkert Haddingen om jag känner älsklingen rätt.. Sen är det fredag och helg igen! Jippii!

Vi har planerat att ha inflyttningsfest på lördagen.. och när vi tänkte efter hoppas vi att inte alla vi har bjudit kommer.. hahaha kommer bli trångt som satan isf! Mindre än 1kvm var ;P men men.. finns det hjärterum så finns det stjärterum brukar man väl säga ;P Näe men det blir nog roligt :) Får återkomma om det senare..

So long!

RSS 2.0