Lampflört med grannen

Har insett att någon av våra grannar har sin sändare till sin lampa(sån med dosa) på samma frekvens som vi.. Kommer ofta hem med lampan tänd. Har provat att sända olika signaler genom att tända och släcka men ingen har reagerat förut.. 

Idag var det inget undantag, lampan var tänd när vi kom hem.. Struntade i de och käkade middag då lampan släcktes igen. Hmm? När jag nu ligger i soffan tänds lampan igen så jag svarar genom att köra i det läget då den dimrar sig själv från ljus till mörkt och mörkt till ljust hela tiden. Då är det helt plötsligt någon som svarar! Så nu tänder och släcker vi om vartannat. Lite komiskt faktiskt! Det roligaste är att jag inte vet vem av våra grannar det är som vi flörtar med! Visste inte ens att signalen kunde gå genom betongväggen men tydligen, har ingen annan förklaring. Men lite roligt är det iaf :)

So long!

Såld på hus

Shit.. Såg just på såld på hus på 4+. De visade Sveriges troligtvis minsta lägenhet på endast 9kvm! Hur pluttigt är inte de? Månadsavgiften var bara 450 kr. Men det var bara förberett för någon typ av kök(?) annars fanns de inget, så frågan är ju hur man ska överleva där? Annars fick det plats med säng, bord för 2 och ett jättefräscht och kompakt badrum med dusch. Vad gick den lägenheten lös på då? Låg i Stockholm för att höja priset ytterligare. Hela 910 000kr fick man betala för de fjuttiga 9kvm.. Dyrt.. Fanns säkert eftertraktad bland första gångsflyttare och studenter, lär ju bli billig månadshyra. Men men.. Lite väl pluttigt för mig kanske :)

So long!

Söndag.. igen

Att helgerna alltid springer iväg så snabbt.. Men det tycker jag veckorna gör nu oxå så snart är det väl jul igen!

I fredags var vi hos pappa som fyllde år. Fick jättegod mat, som vanligt, med tillhörande tårta. Passade även på att gosa med Kasper. Han är då för fin! Min lilla sötkisse.. Efter uppvaktning for vi till David på tomtebo och joinade partyt där. Jag och Malin for efter ett tag och spelade guitar hero hos henne, mycket roligt! Sen blev det natta..

Igår for jag ut till Sörmjöle igen. Glömde att lämna papperen pappa ska dela ut åt mig där, så nu får alla sörmjölebor hålla utkik i brevlådan! Stannade på lunch och bara var. Skönt att få komma "hem" ibland och göra ingenting. Inte så ofta min käre far och jag ses så man får passa på när det händer. Gosade ännu mer med min kisse som mycket väl kände igen mig. Visste precis vad han får och inte får för mig. Han är då för underbar, synd att han inte kan bo med oss i stan.. 
På kvällen blev det bowling med Joel, Jonas och Peter, började riktigt dåligt för mig med 1 kägla i de första kastet. Men sen! Slutade delad andra plats i första serien, Joel vann. Tog sen hem segern i andra serien. Kanske inte bästa poängen, 135 men jag var då nöjd! Fick strike och spare nästan hela tiden, jag hade flyt. Tappade lite i slutet då jag blev "nervös" och missade lite för mycket. Jag fick då mest poäng på hela kvällen så jag blev nöjd!
Jag och Joel cyklade sen till Elias i kylan. Spelade bra musik och hade trevligt. När killarna sen skulle ut for jag istället hem såg på tv med min förkylning.

Idag blir det en lugn dag igen. Tvättar lite, diskar lite och funderar på att kanske rensa garderoben. Är så fullt där så vet inte ens vad jag har där. Hade önskat att målarna hade varit här och gjort klart allt backjobb dom fick av mig så man kan ställa allt iordning igen men det har dom inte. Nu gör det ifs inte något att tex sovrummet inte har tapetserats om än då vi har beställt en ny säng som ska dit. Tar väl ett tag att få  hem den och drygt att flytta ut möbler hela tiden ;P Vi beställde iaf en Cumulus säng från EM med bättre bäddmadrass och jättesnygg gavel. Dock lite mörkare än vad bilderna visar! Längtar tills den kommer och vi kan sova som gudar! Bra för min rygg oxå!

So long!


Tisdag 21/9 -10

Vilket skitväder det har varit idag.. Spöregnade när jag hade tänkt fara på jobbet men som tur var var pappa min första kund så han hämtade upp mig istället. Klippte honom och sen bjöd han ut mig på lunch. Jag fick välja ställe och valde Great Eastern. Mums i magen! Vilken pappa jag har va! Världens bästaste.. Han blev så fin i håret oxå, det behövdes!

Nu sitter jag i Haddingen och dolar på medan Joel tvättar skotern. Jepp, ni hörde rätt! Är redan dags att förbereda inför skotersäsongen! Dock är väl tanken för honom iår att sälja Lynxen och bara köra Nordic iår. Därför han håller på att fixa med skotern nu för att sälja. Frågan är bara vad jag ska göra med min då? Är ju sugen på en nyare.. Visserligen är inte 08a så gammal men den nya 550 är mycket fräsigare.. Men då är jag tyvärr en sån person som har svårt att säga hejdå till grejer så lilla bettan får nog åka med en stund till.. Ny nästa år istället kanske?

Näe.. nu ska jag aktivera mig lite..

So long!


Alltså herregud..

Vilket rabalder det blev i årets val.. Fattar inte hur Sverige kan va så dum att rösta in blått igen.. Kollade lite på statistiken från hur det såg ut igår när alla distrikt var preliminärt räknade på http://www.val.se/val/val2010/valnatt/R/rike/index.html. Kan ganska snabbt utläsa att Stockholm och norra norrland ville helt olika saker. Kollar man på tex Västerbottens län fick Socialdemokraterna överlägset flest röster med 42,5% och Moderaterna, som var närmast, fick bara 17,6%. Sverigedemokraterna, som det är mycket snack om nu fick bara 1,7%. Kollar man då på Stockholms län fick Socialdemokraterna 22,3%, Moderaterna fick 39,9% och Sverigedemokraterna fick 4,2%.
Det jag kan läsa av det här är att Stockholm inte vill samma sak som Norrland. Jag kan förövrigt inte förstå varför man ska rösta blått! Visst, har man det redan gott ställt får man det ju bättre. Men de som tillhör arbetarklassen och framför allt de svaga får så mycket sämre. Säger som många andra sagt, man måste nu vara frisk för att orka vara sjuk. Det är så sjuk de blåas politik mot de svaga att det är ruggigt. Fy fan.. Hittade denna video som beskriver situationen rätt bra.. Ta gärna tid och lyssna..



Sen all denna snack om Sverigedemokraterna.. Kollar man där på statistiken är det Skåne som gett de flest röster. Västerbotten ligger på sista plats där. Men på nåt vis, även fast jag inte är rasist, kan jag på nåt vis förstå deras röster. Hade jag bott i tex Malmö och sett sidorna invandrare har gett där skulle jag säkert inte heller ligga i god till dom. Nu finns det självklart många svenskar som inte heller kan bete sig men jag tycker det är lite för mycket snack om rasister hit och rasister dit. Som Jimmie Åkesson själv sa igår är det inte invandrarna själva de vill stoppa utan invandringen. Deras uppmärksammade reklam om att dra i invandringsbromsen istället för pensionärsbromsen var ju oxå intressant. De de vill säga är ju ändå att de vill hellre satsa på pensionärer än på invandringen. 

Nu behöver ingen tro att jag är rasist eller stöttade på Sverigedemokraterna. Jag kan stolt säga att jag röstade så långt vänster det går, dvs på vänsterpartiet, så långt borta från Sverigedemokraterna man kan komma. Tycker bara att alla har rätt till sin åsikt utan att det ska bli sånt snack om det. Nu är SD med i riksdagen för att 5,7% av Sveriges röstare ville de. Är väl inte lönt att förstora upp saken. Mitt parti, vänstern, hade ju tom lägre röster än dom. Är ju bara inse, färre ville som jag..

Detta är bara mina åsikter.. Alla får tycka vad de vill. Vi lever i ett fritt Sverige..

Blir spännande att se vad det blir av de kommande 4 åren. Jag hoppades faktiskt att det skulle bli regeringsskifte och att de röda skulle vinna, ett jämnare Sverige. Men tyvärr. Bättre lycka nästa gång Sverige!

So long!

Vilken helg det blir..!

Helgen började med helkroppsmassage på Wilmas igår.. Hur skönt som helst! Ska försöka unna mig det oftare tror jag, det behöver faktiskt min veka kropp!

Idag ska jag på jobbet och färga håret på kollegorna och mig själv. Blir riktigt skönt de med för min utväxt är inte att leka med längre.. Sen går vi ner på folkan där det väntas visning med Matrix. Kul! Var länge sen jag var på visning så blir roligt. Mat väntas efteråt vilket är plus i kanten. Får se vad som händer sen, utgång med jobbet? Eller kanske inflyttningsfest hos Lars? Återstår att se..

Imorrn fyller både Pernilla och David år.. Blir mycket fika i magen då.. Men det är inte varje dag man fyller år!

So long!

Grattis Leo 2 år!

Idag fyller Leo hela 2 år! Tyvärr hann varken jag eller Joel fara förbi och gratta honom, men det går kanske bra i veckan oxå? :) Tanken för min del var att fara på skatteverket för ett informationsmöte för nyblivna egenföretagare som jag blivit inbjuden till. 18.00 skulle det börja så jag var där ca 10 min före. Väntade och väntade. Jag och 11st andra stog och väntade och väntade. När klockan var 18.15 bestämde vi oss för att cykla och kolla om det var på gamla kontoret men dom hänvisade bara till det nya, där vi var innan. Blev inget möte. Vilken jävla stil! Här har man gått hem tidigare för att fara på det där mötet så "glömmer" dom själv bort de! Näe, fy fan! Blev riktigt besviken, 12 st personer kan inte ha missuppfattat tid, plats och datum! Nu blev det istället till att fara handla och fixa lite till imorgon.

Joel for idag till Norge och sista gatebil. 105 mil enkel väg var det. Lång bilresa blir det för dom. Fattar inte vad som kan va värt att fara så långt för bara över helgen? Sist jag pratade med honom beräknade dom att vara framme vid 8 imorgon bitti ungefär och då har dom kört i princip hela vägen. Stackarna.. Jobbig väg hem oxå. Men men.. Hoppas dom får kul iaf. 


Grattis Leo Nilsson 2 år!

Tänkte påminna om vår mingelafton som vi har imorgon på Studio M! Det börjar kl 14 och vi håller på så länge folket finns, men kom inte för sent! Vi bjuder på dryck med tilltugg. Välkomna!

So long!

The expendables

I fredags drog vi ett gäng på bion och såg the expandables, ni vet den där filmen med massa kända gamla actionskådisar. Lite smårolig var den väl emellan åt annars måste jag säga att det var en dålig film. Inte något jag kommer se igen eller kan rekommendera andra. Däremot tyckte killarna i gänget att den var kung. Det som hände på bioduken under de 1h och 48 min vi satt där var nån kort handling men mestadels bara massa blod och slagsmål som pågick för länge. Näe, som sagt. Den var dålig men med inslag med lite humor men inget att rekommendera om man inte är ett stort slagsmålfan.


So long!

Första dagen

Idag var det första dagen som egen företagare. Allt flöt på bara bra, självklart lite dålig koll på vart allting är nu i början men tur jag lär mig fort. Känns riktigt skönt att ha första dagen avklarad och inse att det går ju faktiskt bra. Mer ansvar än förut och det passar mig som handen i handsken. Hur kul som helst! :)

Idag for jag hem vid halv 5. Eller först for jag till mamma för hon ville prata med mig. Vad har jag nu gjort, tänkte jag.. Men när jag kom dit fick jag en stor och fin bukett som lycka till med företaget av Mamma, Erik, Britta, Anna och Aaron. Jag blev superglad! Toppade min dag. Tack för blommorna! Dom är jättefina!


Jag säger det igen, ni är välkomna att boka tid hos mig på STUDIO M! Mycket välkomna! Tel: 090777833. Vi ses! Och du! Är du nyfiken och vill komma in och titta är du välkommen att komma förbi på vår mingelafton fredagen den 10/9. Då bjuder vi på dricka med tilltugg. Ta med en vän eller två och kom och träffa oss! :)


So long!

RSS 2.0