Rosa rosor

Åhhh.. Stressade hem igår från jobbet för att laga raspeballar.. Kokade även lingonsylt. Och mitt i all iver spricker en balle upp som jag ska rädda och då lyckas de skvätta upp kokvatten på mitt finger! AJ! Berättar de senare för Joel när jag pratar med honom men han tyckte bara att jag var osmart som doppade fingret i grytan. Som om de va meningen. Sur blev jag iaf efter att jag pratat med honom. Men allt blev som bortblåst när han kom hem. Då hade han köpt mig en bukett rosa rosor! Naaaw.. Min gullplutt! Jag blir så glad av blommor :) Visste i dessutom att rosa blommor betyder Jag är förälskad i dig och lovar dig trohet?

So long!

Luleåhelgen

Förra helgen i Luleå var suverän! Vi drog iväg som planerat vid 15 och Linus burnade upp. Hotellet var kanske inte det fräschaste, Comfort Hotell eller nåt sånt hette de, men roligt hade vi iaf! Synd bara om städerskan som skulle ta hand om vissa rum sen ;P



Fredagen blev de middag på Roasters, oxfilé, smakade riktigt bra. Tillbaka till hotellet där vi mötte upp resten som kommit upp. Blev sen utgång på det som skulle va det bästa i Luleå, Allstar. Chockade blev vi att inträdet bara var 20 kronor, men sen förstod vi varför. Visst, det var inte dåligt, men var det här det bästa Luleå kunde komma med? Det var som en stor bar.. Inget dansgolv!  Frågade då var man skulle gå, till Olivers tydligen, men där var det 25. Synd om Luleåborna som är under 25.. Roligt var iaf att jag träffade Jessica som jag inte träffat sen vi tog studenten!


På lördagen blev det att göra stan.. Men, hur lätt är det att göra stan med 7 killar? Njaa, blev en snabb runda, men det gjorde ingenting, var så kallt ute ändå. Killarna köpte en heliumtub och ballonger som det blev roligt med sen. Middagen var på Baan Thai, en restaurang jag verkligen kan rekommendera! Jättegod mat till vettigt pris! Dock lite väl stor meny. Men gott och omtyckt var de av oss alla. Jag betalade 134 kr för 4 små thailändska rätter och en starköl. Mums! 





Efter maten var det dags för helgens huvudnummer, VOLBEAT! Förbanden var inte nåt att hurra för, kunde faktiskt sluppit de men vilket ös på konserten! Ett minus var dock det inte fanns nån bar så vi som var på G innan blev rätt trött mot slutet. Men Volbeat var kanon! Bästa liveband jag sett! Önskar jag får se dom igen! Hur bra som helst. Kunde filma små klipp som jag kan dela med mig :)







Söndagen blev inte så mycket. Hotellfrukost först, den var faktiskt väldigt bra på hotellet, och sen puttrade vi på hem igen. Helgen var super!

Luleå och Volbeat !

Ihelgen händer det.. Har väntat länge.. Slutar tidigare idag och sen går första bilen med mig och 4 grabbar upp till LULEÅ! Börjar väl med att checka in på hotellet och sen leta upp nån restaurang för att käka middag. Lämpligt till efter det dyker väl andra bilen upp med 1 brutta och 3 grabbar till. Får sen se vad kvällen bjuder på.

Lördagen får vi hitta på nåt roligt på dagen för sen smäller det! Klockan 19.30 dra konserten igång med VOLBEAT! Vet dock inte vilka förband det är men det är mindre viktigt. Kommer bli hur mäktigt som helst! Wihooo!


Söndagen blir väl en mindre rolig dag men frukostbuffé på hotell kan man ju inte missa så blir väl ändå rätt pigg. Hemfärg denna dag så hela helgen blir Luleå! Trevlig helg!

So long!

Vinter snart?

Är det bara jag som faktiskt ser fram emot vintern? Såg på klart.se att det ska va snöblandat/snö inatt och imorrnbitti. Hurra! Dock synd att det försvinner så fort. Fast visserligen har vi inte satt på vinterdäcken än så kanske är lika bra att det inte lägger sig.


Tror säkert anledningen till att jag att jag ser fram emot vintern iår är att det blev så kort säsong för mig efter olyckan. Men då får man ta igen det iår istället! :) Joel ska ju sälja skotern så blir lite lugnare körning då dom bara ska köra gammskotrar. Inget mig emot nu när jag kanske är lite feg? Ähh.. det går nog bra!

So long!

IKEA

I fredags hade jag och Pernilla mys hemma hos mig, såg idol och mumsade göttigheter. Fast förr var vi oftast hemma hos henne i Yttersjön med hennes familj. Det var mysigt. Fast det var dock tiden man bodde hemma oxå. Shit var tiden går fort. 6 år sen vi träffades första gången.. Tiden bara springer iväg.. Men vi hade trevligt iaf!

I lördags for jag, svärmor Anette, Kicki och Malin till Sundsvall! Husbil med 3 st hundar oxå. Ikea var målet för dagen. Hittade en hel del saker faktiskt så det blev inte så billigt.. Men det är alltid roligt att vara på Ikea! Hann även med att gå övervåningen på Birsta city, dock ej undervåningen så det var synd. Men kanske var lika bra ändå så det inte blev ännu dyrare! Har satt ihop en liten bild på lite av det jag köpte.. Var mer men lite smågrejs mest så ni får komma förbi och kika senare! Vid middagstid åkte vi till Maxi och handla middag, tacos, och körde sen till hundutställningsparkeringen för att tillaga. Mumsfillibaba!


På söndagen var det dags för hundutställning för hundarna vi hade med oss, Ida, Gilda och Aurora. Tidig morgon blev det, halv 8, men jag låg och drog mig ett tag till. 9 började utställningen. Det gick tyvärr sämre för Ida och Gilda som fick 2or(gick ej vidare) men för Aurora gick det bättre! Hon fick 1a(vidare) och sen blev hon totalt 3a i sin klass och fick CK som tydligen var det man ville ha. Jag vet inte riktigt hur det funkar men det lät då väldigt bra! 

När jag kom hem blev det bamsekram från mannen min. Åhhh.. Älskar honom så mycket!

So long!

Modell för en dag

Kan ju faktiskt lägga upp bilderna här från när jag var på The Studio här i Umeå och fotade mig förra lördagen. Modell för en dag kallas det och man bli sminkad och fotad och får sen köpa bilderna om man vill. Mycket trevligt!



Så där! Där va bilderna jag tog.. Enjoy!

So long!

RSS 2.0