Snart så..

Inte långt kvar till semestern..! Sååå skönt! Någon som vill hitta på något kanske? Jag har i princip inga planer!

Ska väl uppdatera det senaste eftersom jag har varit dålig på att skriva.. Hoppar lite till midsommarhelgen

Torsdagen jobbade jag till halv 6, cyklade hem där vi lastade in i bilen.. Självklart har bilen laddat ur batteriet så vi kunde inte ens starta den.. Snälla Danne kom och hjälpte oss med startkablar.. Middagen på Max blev inget av då vi inte vågade stänga av bilen så Joel styrde vraket mot OK istället där det blev baguetter.. Hämtade upp Anna och Erik och sen for vi till Haddingen för att byta bil.. Bytte till Mercan som vi fått låna av Joels snälla föräldrar och sen bar det av till Långvattnet, Åsele!
Snabbt gick det upp.. Packade ur bilen och började värma upp husen.. Erik körde gräsklipparen och Joel trimmern.. Jag och Anna lyckades göra så att det rykte in i köket så vi fick vädra ur all värme vi fått upp haha.. Men efter de styrde vi upp mot faster.. Träffade hennes nya trevliga date Christer, även Göran var där med hans nya tjej Elin.. Båda nykomlingarna var mycket trevliga och lättsamma :) Tror faster tyckte om Joel oxå så det var trevligt..

Blev nog lite mycket på torsdagen för på fredagen var jag inte pigg till 100%.. Men med lite vatten så är fräschheten inte långt borta.. Till lunch skippade vi den traditionella silllunchen och gjorde rabarberkräm istället.. Mums så gott det var! Riktigt mumma! Lagomt till midsommarlekarna föll lite regn.. Blev att sitta inne hos faster lite för att vänta ur de.. som tur var var det snabbt borta.. Blev tipspromenad, som mitt lag vann! Även brädgång, där mitt lag var en av vinnarna, hålla-fast-flest-lappar där även mitt lag vann och skidor där mitt lag var en av vinnarna.. Måste väl konstatera att jag var en av storvinnarna.. :)

Hem och duscha och fräsha till sig.. gjorde sallad och återvände sen vi till faster där hon bjöd på grillat.. Var riktigt gott med kött, whiskeysås, bea, pommes, potatissallad och potatisgratäng, bröd, sallad och vitlökssmör.. Hur gott som helst! Vi körde en ny variant av kubb, stafettkubb, som var riktigt roligt! Blev många omgångar men lika roligt varje gång! Efter de blev det att göra upp eld för att hålla dom ettriga myggen borta.. Även en del dricka.. Korvgrillning.. Jag måste säga att det var väldigt trevligt i Långvattnet!

Lördagen packade vi i ordning och lämnade Anna i stugan medans jag, Joel och Erik drog mot kusten.. Släppte av Erik i stan medans jag och Joel for till Haddingen.. Packade in grejerna hos Joels föräldrar och for sen till husbåten där resten av dagen/kvällen skulle spenderas.. Hoppade på där Henke, Erica, Karlsson, Linus och David väntade.. Puttrade runt på tavelsjön och hade det allmänt skönt.. Mera folk kom.. Joel grillade utmärkt kött till mig och honom som har börjat bli en vana nu.. Mumsmums.. Hade riktigt skönt väder med sol! Några badade och var hur skönt som helst.. Vissa fick i sig liiite för mycket, druttade i och spydde och hade sig så vi fick gå hem tidigt.. Var ganska skönt dagen efter då både mådde som prima fisken..



Kommer tillbaka med fler bilder från midsommarhelgen..

So long!

Regnigt värre

Hur har veckan varit egentligen? Regn, regn och åter regn! Fast idag var det rätt skönt när jag cyklade till jobbet vid 12, då var det soligt och typ 14 grader, helt okej.. men sen öppnade himlen sig, stackars studenter..

I veckan har jag faktiskt kommit mig iväg till gymmet 2ggr! Och då vill jag även påpeka att av veckan har det bara gått 3 dagar.. ifs lär det inte bli så mycket mer träningen heller men.. Skönt att ha kommit sig iväg efter ett uppehåll! Fick som dåligt samvete när jag kollar på nytagna bilder och upptäcker hur tjocka mina armar blivit! Verkar som om det är där det vill lägga sig.. Tycker att all min cykling borde visa sig snart.. har definitivt fått starkare rumpa och lår men jag vill ju att fettet ska brännas oxå! Aja, det kommer väl en tid det med..

Imorrn har babe sitt ytp-prov, som gör att han är fullbetald snickare.. Jag hoppas och tror att det går bra.. Kom igen Joel!

Lägger upp lite bilder från helgens bravader

         

So long!

Busy week

Har inte hunnit skriva nåt på ett tag.. har varit så fullt upp med allt..

Jobbade kväll på måndagen och slutade då 20.00.. På tisdagen bakade det för fullt inför Joels födelsedag på onsdagen.. Blev 2 tårtor, "fiffirutor" och dubbel sats med bullar.. Blev väldigt intensivt när man sluta jobbet 17.30 men allt hanns med iaf :)

På onsdagen var den stora dagen för min älskling.. Tyvärr orkade jag inte med fruskost på sängen, all stress har gett mig magkatarr igen så var inte så pigg.. Dagen förflöt bra på jobbet och sen sprang jag in på Ica för middagen som bestod av en drickyoghurt på cykeln hem.. När jag kom hem hade darling ställt fram allting och Kicki, Fredrik och Leo hade redan kommit.. Sen droppade resten in en efter en.. var bara trevligt :) Halv 10 var vi ensamma igen med all disk som vi hjälptes åt med.. Allt gick bara smärtfritt :) Presenter fick han oxå, av mig fick han parym och deodorant från Calvin Klein iaf..

Torsdagen blev det klippningar.. Fredagen var det meningen att jag skulle ta det lugnt men Joel ville jag skulle med till Björn och Sofia så jag hakade på dit.. Där var Björn, Sofia, Karlsson, Linus, Elias och Emelie.. Trevligt värre! Vi skulle sedan cykla till corona då inträdet bara var 20 kronor och en sexas drink för 45! Verkade som om resten av Umeå oxå hört de för var jättelång kö så vi struntade i de.. Cyklade till Pipes där Joel inte tog sig in för han var för full hahaha.. Hojade till Harrys men där var det 23 så vi slutade på Lottas.. Var mysigt det med :)

Lördagen mådde jag typ dåligt hela dagen, hur fan kan det sitta i så länge?! ;P Jag och Malin drog en vända på stan iaf.. Sen for jag till mamma där vi skulle fika med familjen inför annars graduation.. Då fick jag en present oxå för att jag klarat gesällen, och det var ingen dålig present! Dels fick jag blommor men sen en resa till Stockholm där jag ska få bo på 5stjärnigt hotell! Jag trodde jag skulle dö! Hur snällt och fint var inte de?!  Jag blev jätteglad iaf :D


Middagen hade vi styrt ihop ett gäng och for på droskan och åt buffé.. Riktigt gott :) Efter alla var mätta och belåtna styrde vi kosan mot Tomtebo och David.. Där var det riktigt roligt när alla kom igång! Lägger upp bilder sen när jag fått dom överförda till mig!


Idag blir det en lugn dag.. kanske blir bio ikväll om vi hittar nåt bra att se.. Nåt tips?

So long!

RSS 2.0