Stugan

Vilken helg! Igen så får jag säga vilken helg det har varit! Oj oj oj, vilken tur jag har med sällskapet..

Fredagen började med lite sovmorgon och for sen på jobbet, jobbade järnet hela dagen så den flög iväg.. Blev hämtad av älsklingen som tom hunnit hämta mat.. Käkade i bilen, allt för att spara tid så vi skulle komma upp nångång.. For till Haddingen och hämtade skotrarna och puttrade sen iväg med Skodan.. Fortare har det väl gått men jag klagar inte, vi har så kul när vi åker bil så det är bara roligt, sjunger och fjantar oss hahaha.. Kom upp runt halv 9 då Malin och Marcus redan gjort sig hemmastadda.. Blev ölöppning med lite fett och tv.. Inte dumt! Blev en rätt tidig kväll då alla var rätt trötta..

Lördagen började med att varken jag eller Joel kunde sova så vi klev upp vid halv 9.. såg lite tv och väntade på att resten av herrskapet skulle vakna.. käkade frukost och sen bar det av med skotern mot Åsele och nappet.. Blev några stycken som for från Långvattnet, jag, Joel, Marcus, Malin, Erik, Bengan, Ricard och Carola.. det var kul! Dessvärre ides inte vi 4 förstnämnda va kvar på nappet så vi for på samhället och käkade på timmergrillen.. Less blev vi fort så blev inte ens nån titt på marknaden så vi for hem istället..
Väl hemma blev det till att börja göra sig i ordning till kvällen.. Duschning, styling och sen matlagning.. Blev lite tight om tid till att taxin skulle komma men vi hann med en hel dricka ändå.. Taxin anlände halv 9 och hela gänget drog till Åsele.. Började hos Pierre och Veronica, sen Aronsbergsvägen och sen wärsan.. Går inte in närmare på de utan är så grymt stolt över min pojkvän.. Han är bäst!
Till taxin hem hade vi ganska tur.. taxin hade ingen "kortdragare" och uttagsautomaten var trasig så vi fick skrapa ihop våra slantar och åka på de.. Turen på 3,6 mil klockan 01.30 kostade oss 315 kronor.. Det kan man inte klaga på ;)
          

Söndagen var lugnare.. Alla var rätt slitna.. Gjorde iordning mackor, oboy och korv för att fara ut och grilla.. Slutade med en eld utanför stugan istället hahaha.. men det gick bra de med :) Städade ihop och sen bar det av hemåt..

Sammanfattningsvis så har det varit en bra helg med gänget!

So long!

Stugan

Ihelgen drar vi till stugan! Blir Malin och Marcus som åker i förväg och jag och Joel som åker sen.. Stackarn som måste vänta tills jag slutar.. Sen snabbt som fan till haddingen och hämta skotrarna och sen bär det iväg! Lugn kväll ikväll.. Skoterkörning till Åsele och gå lite på marknaden.. till stugan och käka.. och sen luska ut hur vi ska ta oss till dansen i Åsele igen.. blir spännande! Återkommer efter helgen med skvaller och kanske en och annan bild !

Trevlig helg!

So long!

Helgen

Hela helgen har varit kanon! Superväder med supersällskap! Hur bra som helst!

Fredagen började med jobb och slutade tidigt, halv 4.. cyklade hem.. Började städa undan lite för jag hade bjudit in Anette och Tomas, Joels föräldrar, på middag.. Hann inte så långt innan älsklingen kom hem och hjälpte till.. Städade järnet och sen in i duschen.. Ställde mig i extrarummet, som jag nu kanske får kalla de, för att göra mig i ordning då jag ser att dom anländer! Paniken! Fan jag som inte ens börjat med maten! Snabbt som fan på med kläderna och börja skära kyckling.. Satte även Joel i jobb så det gick lite snabbare, tur att han är så duktig! Måste faktiskt erkänna att vi är värsta teamet ;)
Middagen blev uppskattad av alla parter så det kändes bra.. Såg sen lite så ska det låta och let's dance.. Blir spännande att se nästa vecka vem som tar hem allt! Vid halv 11 kanske for dom hem och Pierre, Rebecka, Malin, Linus, Elias, Karlsson och Marcus dök upp på lite smygfest.. Blev lite mer dricka för vissa än för andra men annars en rätt lugn kväll.. Jag och Joel gick väl och la oss kring 1 kanske..

Lördagen började med lite bakisont i magen haha.. Skickligt gjort utav mig.. Var kanonväder och vi hade ställt klockan på 9 för att fara runt halv 10 till Haddingen.. hmm, vem skulle köra? Jag gjorde rätt tidigt klart för Joel att det inte skulle bli jag iaf ;P Slutade med att Marcus som var relativt nykter igår blev chauffören.. Kom till Haddingen, klädde på sig ytterkläder och for sen på långtur med skotern med Joel, Marcus, Karlsson och Linus.. Själv känner man ju inte till området men vi körde tydligen till Hällnäs och vek av till Buberget där vi stannade och fikade.. Riktigt skönt.. Styrde sen kosan hemåt när Linus fick problem med kedjan så han fick lämna skotern för hämtning med släp sen, synd för honom.. Jag och Joel drog till Stor-tavelsjön där vi mötte upp andra som varit där och grillat hela dagen.. Synd det blåste bara för det drog lite kallt.. For sen tillbaka till Joels päron för att duscha och göra oss i ordning för kvällen.. Maria, Kents fru, Joels morbrors fru, fyllde 40 så vi skulle dit på kalas.. Blev jättegod mat och goda drinkar.. Hanns även med lite dans.. Riktgt trevlig kväll var det!

Söndagen vaknade vi en aning bakis igen.. kan även tillägga att kroppen inte var så van vid körningen igår så hade typ ont överallt, hahaha.. gick upp och fikade.. Fy fan vad det luktade dåligt i rummet när vi gick tillbaka, var det sjukaste! Vi hade iaf bestämt oss för att fara på en lite kortare tur idag så vi for till nåt berg vid Kvarnfors och grillade korv och hade mysigt.. Synd att solen höll sig bakom molnen idag men annars var det jättebra.. var ändå varmt och det blåste ingenting.. Var ute till 15 ca och for sen tillbaka till Haddingen, packade iordning och for sen hem till stan.. Kom in lägenheten och möttes av bombnedslaget vi lämnade sen fredags.. suck.. Var bara att ställa sig och diska upp allting.. Tur det går fort när man är 2! Jag diska och Joel torka.. Teamworket framme igen ;) For sen till mor där det bjöds på käk.. Riktigt gott med trerätters! Tack mamma för den goda maten! Efter maten for vi hem där det inte blev många knop gjorda.. Såg lite på tv.. gjorde oss iordning för sängläge vid 9 och sen såg tv i sängen.. God natt ganska tidigt kan man säga.. Men man blir ju faktiskt trött av frisk luft!

Vill bara säga att jag har världens bästaste pojkvän! Jag är nog lyckligast på jorden för att jag hittat honom! Jag har som inte fattat de än heller att han faktiskt är min! Kan inte sluta le...

So long!

Vilken härlig dag!

Ledig idag oxå.. Så himla härligt! Joel locka med mig på att vi skulle fara på utflykt.. När jag såg det fina vädret var jag inte seg på att haka på.. Drog till Haddingen, packade iordning och drog iväg med 550in.. Oj så skönt! Strålande sol och perfekt grillväder! Stannade vid sjön och grillade korv och drack varm choklad.. Ja, det var faktiskt choklad och inte oboy, blandade med kakao och socker istället..
       
Stannade ute i det fina vädret i ett par timmar och for sen hem till Oels päron.. Gjorde lite justeringar på både hans och min skoter.. käkade middag.. och sen lite mer justeringar..
Drog hem.. hämtade cykeln på vasaplan, vilken tur att den stog kvar! Kom hem, besök av Marcus och Malin och fikade lite..

Nu är det dags för oss att ta oss i säng.. Ska faktiskt jobba imorrn.. Mitt busskort har tagit slut nu så jag ska börja cykla till jobbet nu! Wiihoo!

So long!

Helgen

Helgen har varit ett enda stressmoment i princip.. Huvva vad min mage klarar det dåligt nuförtiden.. Bara bränner.. Men men, man är ju ledig nu både mån och tis så då får man väl vila upp sig :)

Fredag.. Sovmorgon till 11 och jobbade till 18.. Blev sen bjuden på middag hos Marcus av Malin. Förjävla gott med kotletter, sås, potatis och sallad. Drack lite grann och sen bar det iväg till Megazone och Fortet. Körde tjejerna mot killarna. Kan ju inte ljuga och säga att vi tjejer va bra för vi sög ganska hårt, fattar ingenting, vi va ju inte så där jättedåliga men.. Kom sist iaf.. Känns ju sämst när Joel och Marcus vann hela skiten..
For sen tillbaka en stund till Marcus och gick sen hem..

Lördag.. Upp och jobba 9-15.. Huvva vad drygt det kändes att kliva upp och se Joel ligga kvar.. Jobbade mina timmar och ringde sen och pratade med Joel.. Stackarn hade kört åt satan med skotern så foten var rejält uppsvullen.. Gått liiite för fort.. typ 110 och krasch på de.. Skotern var inte helt hel men som tur var så klarade sig Joel ändå hyffsat bra förutom med foten då.. Tur i oturen måste man väl säga! For direkt seb på håruppsättningsvisning med Jenny.. Var intressant men var så jävla stressad så ville mest bara att det skulle ta slut.. Slutade tom 30 min senare än beräknat..Snabbt hem, duscha, sminka, välja kläder och fixa håret.. Tur att Joel och dom orkade vänta med att äta annars hade det blivit ännu senare.. suck..
Åt supergod middag hos Henke och Erika och drog sen på 40års kalas.. Min kropp hade fortfarande inte lugnat ner sig med stressen så var i princip nykter men det gick bra det med. For sen till Joels päron och sov..

Söndag.. Ställt klockan på 10 för att jag skulle fara på uppsättningskurs.. Drog in till stan vid 11, hämtade Malin och skjutsade sen upp Joel på akuten så han kunde kolla upp foten.. Sen for jag och Malin på kursen.. Var faktiskt bättre än förväntat så de var kul.. Var måttligt opeppad innan men det gick bra, roligt att prova nya tekniker :)
1:a gjorde jag underhåret upprullar på bamsenålar.. och överhåret tuperat på ett spec sätt.. blev busigt snyggt..


2:a var en svinrygg med en inbakad fläta på hjässan som var utdragen till en slappare look..

 

  3:dje var oxå en svinrygg men med en fiskbensfläta fram och med en tupering som ser ut som en fläta mitt på hjässan..
     
   

For sen hem.. nöjd över dagen faktiskt.. Joel hade inte brutit något iaf men fått en rejäl stukning och nån typ av avslitet skit.. Så han hoppar runt på kryckor och stannar hemma imorrn.. Perfekt säger jag som är ledig! Ska dock till tandis men det hinns ju med de med :) Kom hem, Marcus ringde och fråga om vi ville ha indiskt så det beställdes.. Han och Linus kom hit och vi käka.. gott var det! Sen kom David och Malin oxå och vi såg på Bolt.. en kul film faktiskt :)

Näe.. nu ska jag snart fara och hämta mamma på flygplatsen!

So long!

Ledig dag

Idag är jag ledig, skönt.. Ska snart fara och träna lite och sen möta upp Malin på stan.. Blir väl en lunch eller fika där :) Surra lite är alltid trevligt med denna dam! När Joel slutar blir det direkt iväg till Haddingen och kanske hinner köra lite, ska bli spännande och se hur aset går på riktigt..

ett kort inlägg, men har jag tid och ork kanske jag skriver vidare sen..


Oj så bra det gick att träna idag! Skulle träna kondis idag och gruva mig lite, har sämsta kondisen i världen tyckte jag men det flöt bara på! Jätteskönt! Stolt över mig själv!

Måste bara berätta om det läskiga jag och Joel upptäckte igår när vi låg och prata. Officiellt så blev ju vi tillsammans fredagen den 13 februari.. Det betyder att vi firar 1 månad fredagen den 13 mars.. Oturs dagar båda två där sägs det ju.. När vi sen pratar vidare säger Joel att han ha namnsdag den 13 Juli.. Smått chockad säger jag att jag har namnsdag den 13 maj.. Hur stor är chansen att otursnumret 13 förföljer oss? Eller är det bara en skrock? Vi hoppas iaf att det numera betyder tur :) men det var läskigt iaf..

So long!

Dyr månad..

Helgen har varit jättebra. :D

I fredags blev de en sväng på stan med Malin efter jobbet och sen for jag och Joel till Haddingen på middag. Riktigt gott! Efter middagen blev de lite skruvning och lastning.. eller jag kan väl inte säga att jag skruva nåt men ;P Såg sen på "så ska det låta" med Joels päron.. Gick sen och la oss vid 23 ca, vissa skulle ju upp tidigt dagen efter..

Lördagen.. Joel och Marcus skulle köra SM-kval i Piteå så dom drog i väg vid 6.. Jag och Joels föräldrar for lite senare, vid 8, så där lagom pigga.. Väl uppe gick det ganska bra.. Eller aa, Marcus skojter fick nåt fnatt för sig om nåt elfel så den gick inte något av heaten.. För Joel gick de ganska bra men tyvärr inte tillräckligt bra så blev en ganska snabb visit i Piteå. Åkte med Elias, Linus och David hem, dom hade oxå tagit sig dit. Blev ett jävla ös hela vägen hem! Baksätet ägde iaf! Stannade till på bolaget i Skellefteå för att fylla på depåerna.. En bra bit över hastighetsbegränsningen, öl och hög decibel kan inte bli dåligt!
När jag kom hem hittade jag värsta skotern som Joel sen ringde på.. Drygt att den va i Boden men vi skulle nog fara och kika på den ändå.. Sen kom Malin förbi och gjorde oss sällskap till middagen.. Vi gjorde oss i ordning och sen for vi till Linus som hade fest i Joels gamla lägga.. Trevligt som fan, alltid lika trevliga människor! Elias tefatsåkning ner för trappan gjorde allt! Kul att Malin filmade oxå haha. Efter många om och men slutade det med att Jag och Joel for hem, vi hade ju en hel del att göra på söndagen..

Söndag, vaknade och for till Haddingen för att fixa nåt att dra skotern med. Provade att bygga värsta ställningen på Skodan men de sket sig.. typiskt, vi skulle va tvungen att dra släpvagn ändå. Visade sig sen att Joels morfar fyllde år idag så jag åkte på Joels skoter dit, gick ju inte i lugnaste laget men jag överlevde iaf.. Åt tårta och annat gött.. Sen ringde karln från Boden och fråga om vi skulle komma och titta på den.. Drog till Haddingen igen.. Jag bytte om medans Joel skulle fara och hämta släpet hos Fredrik, hans bror.. Såg en bil komma med släp, hmm.. inte Skodan som vi skulle ta.. Vi fick ta Fredriks bil till Boden, så jävla snällt! Sen var det bara att fara.. Körde inte så lagligt men är ju en jävla bit till Boden och vi får typ vid halv 3 så vi ville ju hem oxå.. Käkade i Piteå.. Kom till Boden.. Kolla skotern.. Blev köp.. och sen hem igen.. Lämna skotern i Haddingen.. byta bil.. och sen hem och sova.. blev sängläge vid kvart i 12 så vi var måttligt trötta.. Men nu har jag en skoter iaf :D Blev en Lynx rave 550 -08a.

Tur att jag har en sån underbar pojkvän som hjälper mig i alla lägen!!

Så blev inte en billig månad den här månaden..Slog ju först till med en ny tv och sen råka de bli en skoter.. Aj aj.. blir till att leva snålt sen, men de kan de va värt ;)

So long!

Djävulens vecka

Vilken jävla vecka.. Jobbade kväll både måndag och tisdag.. fullbokad hela dagen.. Gått upp runt halv 9 båda dagarna för allt annat man även ska göra.. Ganska trött när man slutar 20 sen efter en fullsmockad dag..

Igår var värsta mardrömsdagen, hade en kund som var jättemissnöjd över en färg hon själv var med och ville ha.. sen ville hon inte ha så och då gjorde jag om de, även fast det inte fanns tid, men hon var ändå inte nöjd.. det jobbiga var att allt såg jättebra ut och hon visste inte vad som var fel.. bara ovan säger jag men blev ett jävla liv.. började gråta i fikarummet för jag hade ju inte gjort nåt fel! Huvva.. ville bara gå under.. blev jättesen med alla kunder.. missade middagen, hade ingen lunch heller så när jag kom hem sen halv 9 hade jag inte ätit nåt riktigt på 12h så hade absolut ingen energi kvar så var bara att gå å lägga sig.. Tur jag har sån fin pojkvän som tröstar och stöttar en..

Idag var oxå en fullplanerad dag, hade inte en enda kvart över, all tid var inbokad.. kul på ett sätt, dagen går ju fort, men är ändå lite jobbigt att ha såå många kunder.. min mage börjar känna av stressen oxå, vet inte om katarren har börjat spöka igen.. har börjat få huvudvärk oxå så det är jobbigt.. fattar ingenting, jag brukar va ganska stresstålig.. Joel kom och hämtade mig efter jobbet, sen drog vi till Haddingen.. Käkade middag och kaffe med tårta på de va inte helt fel ;) Joel hann tom fixa boggin så det var skönt.. Full fart hem för Joel och grabbarna har tradition att se efterlyst varje onsdag och idag vare Joels tur så han skulle fixa tilltugg oxå, blev stressigt men vi hann :)

Tur man är ledig imorrn, eller ledig och ledig, ska till Sörmjöle och va där hela dagen.. mysigt att träffa Kasper igen, var aslänge sen! Ska nog passa på att tömma garderoben där oxå, har jag inte saknat de nu lär jag inte sakna de sen heller..

Så veckan har inte varit med mig riktigt.. Skotrarna jag har spanat in har varit sålda.. Jag vill ha den nuuuuu! Så jävla typiskt! Snart blir det väl att skita i skotern och göra renovering ändå.. hur roligt blev de då? VAR ÄR MIN SKOTER?!

So long!

Överraskning

Hej och hå vad helgen går.. Dock tråkigt att Joel var borta hela helgen.. men gick rätt bra ändå :)

I fredags var jag och Malin och åt på maxim, sen for vi hem till mig och drack vin och pratade strunt.. Blev lagomt runda om fötterna och sussade sen sött bredvid varandra.. Ibland kan de va bra att killen är borta så slipper man bädda ut bäddsoffan när man får sovgäster ;P

På lördagen lånade jag Joels pruttibangbang och drog till Vindeln för att hälsa på Pernilla.. Första gången jag var i hennes lägenhet och hon har bott där sen i juni så det var skandal! Var en stor och fin lägenhet.. Hennes katter Mats och Måns tror jag tyckte väldigt mkt om mig..
 

Dom var hur söta som helst! Till middag lagade Pernilla fläskfilé med matvete och bea.. Inte dumt alls! Vin till de passade alldeles utmärkt oxå.. Såg nån kass film på tv tills melodifestivalen började.. Synd att Thorleifs åkte ut! Jag höll faktiskt på dom, dansvänligt hahaha.. Efter melodifestivalen blev de sing star för fulla muggar. Riktigt kul! Gick faktiskt rätt bra för mig, fick i princip högre poäng varje låt så de va ju roligt, för så bra är jag inte på att sjunga ;P Vid kvart över 12 blev vi båda trötta så vi gick och la oss..

När jag vakna i morse var jag omgiven av två kissemissar som ville gosa.. Snacka om populär! Blev sen frukost och sen köra hem igen.. Pappa skulle komma in till stan och hjälpa mig köpa en ny tv till sovrummet. En överraskning till Joel så blir spännande att se när han kommer hem! Jag och pappa kikade runt lite här och där men till slut fastnade jag för en LG så den blev de! Blev lite dyrare än vad jag hade tänkt mig men de vare värt, den sitter jättefint på väggen nu :)

Nu längtar jag bara tills Joel kommer hem så jag får se hans reaktion!

So long!

RSS 2.0