Skräckfilm

Torsdag.. ledig dag.. eller aa, ledig och ledig.. från jobbet iaf.. blev tvärlat helt plötsligt, borde fara och träna men ska putsa till grannen när han sluta jobba och han visste inte riktigt när de va.. han fyller år idag oxå så han skulle bjuda på smörgåstårta och hur gott är inte de då?!

Igår sluta jag 18 och sen mötte Malin mig vid bussen.. Lyxade till med chips och dip och for hem till mig och såg the eye, en skräckis, den var bra! Tycker om när det är lite tanke bakom och inte bara skrämseleffekter så den va sevärd.. Synd dock om Malin som fick ta sig hem alldelse själv, men jag har pratat med henne idag så hon överlevde iaf! Bättre tur var det för mig som hade Joel hemma :)

Ikväll far sötnosen till fjällen den lyckosten.. Undra vad man själv ska göra ihelgen? Är ju house of metal ihelgen men tror jag inte orkar fara.. Funderar på att dra till Pernilla och hälsa på från lördagen kanske, har ju inte varit där sen hon flytta och de är ju skandal!

Ska snöa ännu mer idag, hörde på radion om att här längst kusten skulle de komma upp till 1 dm idag.. Verka vara en lögn för har inte fallit en snöflinga än så länge! Gör ifs för vi har ju lite snö iaf så det går att köra skotern som jag snart ska köpa! Jippii, äntligen ! Efter många år tog jag tag i de där med skoterköp, ifs lite påtryckningar från Joel vilket bara är positivt! Är ju roligare att köra med nån och inte själv ;P

Passar på att gratta Patrik som fyller 31 år idag! Grattis på dig din gubbe!

So long!

Morgronpigg

Var faktiskt ganska pigg i morse.. Var snabb att göra mig iordning och har därför tid att blogga lite.. Den här veckan har jag mest bara jobbat.. I måndags efter jobbet for jag till Joels lägenhet och hjälpte honom att tömma den, så för er som har missat det bor han hos mig nu.. Igår bjöd hans föräldrar på middag och semlor så då for vi till Haddingen, alltid lika trevligt! Kom hem och försökte röja undan lite hemma och skapa ordning. Lättare sagt än gjort, när jag varit själv ha jag brett ut mig ganska mycket så det var ju grejer överallt! Men det känns ändå som om det kommer till sitt slut nån gång, skönt! Malin var även här och "hjälpte" till, eller hon gjorde fikat iaf ;)

En kort uppdatering blev de.. Nu ska jag snart dra iväg på jobbet igen!


So long!

Söndag igen..

Jaha så vare söndag igen.. Blev en lugn kväll igår. Var bjuden på 2 olika fester,  tjejkväll med Pernillas gäng och fest hos Emma.. Var slö hela dagen så orkade inte tyvärr inte fara på nåt av de.. Blev istället melodifestivalen hos Elias med han, Joel, Marcus, Linus och en annan Joel. Gjorde samma sak som vi gjort förut, gissade på ett nummer vilket som skulle gå vidare utan att veta vem som hade det numret. Förra gången fick jag caroline af ugglas och de gick ganska bra. Igår gick det sämre.. mitt bidrag kom sist!

Eftersom Joel skulle upp tidigt idag så for vi hem sen och la oss. Så klockan halv 11 låg jag! Var ifs rätt skönt i morse att kunna sova lite till efter att Joel farit. Hade ställt klockan på 9 och klev upp kanske halv 10.. Fikade och for sen äntligen och tränade! Fan va skönt att äntligen ta sig i kragen och komma iväg! Hem och duscha och snöra in en tvätt.. for på stan en sväng för att kolla om classes hade trådkorgar vilket dom inte hade så köpte blommor till Joel istället..  Diskat.. Fixat en garderob åt Joel.. lagat middag.. Har varit en intensiv dag idag! Men det har samtidigt varit skönt att få så mycket gjort..

Nu väntar jag bara på att gulleplutten ska komma hem och se vad fint jag fixat med garderoben.. Malin är även på väg hit så det är trevligt :)


So long!

Skojter

Slutade tidigt igår, grymt skönt! Skulle egentligen passa på att fara på gymmet men klippte mig rejält i handen med effileringssaxen så blev ingen träning.. Köpte mat till kvällen, fläskfilé med klyftpotatis och beasås. Var väl meningen att jag och Joel skulle hjälpas åt att laga men sluta med att allt jag gjorde var såsen hehe. Elias och Linus kom på middag och Joel hade lyckats riktigt bra med köttet! Hur mört och gott som helst! Linus kompis från Sthlm var oxå med, även han hette Joel. Vid halv 9 kanske kom Malin och Marcus från deras middag på Balder.. tror att dom hade trevligt ;) Blev lite vinprovning och allmän drickning.. Prövning av högtalare oxå..
                 

Alla for sen ut förutom jag, Joel och Malin.. Ides inte riktigt + att Malin var halvnykter oxå och har match idag. Blev en relativt tidig kväll för oss, kanske vid 12 eller nåt.

Kul för mig att jag inte kan sova på morgonen, vaknade strax före 7 bara av vanan av att Joel brukar fara då. Låg och vred och vred men gick fan dåligt att somna om! Usch vad arg jag blir! Men tror att jag kaaanske slumra till lite för nästa gång jag kolla på klockan va den halv 9.. Efter lite mys klev vi upp, väldigt pigga och fräscha..Frukost på de och sen for gullungen iväg för att köra skoter.. Jag är jävligt sugen på att köpa skoter nu faktiskt. Blir till att ringa banken och flörta till sig lite pengar tror jag.

Hur seg är jag på morgonen egentligen? Skulle städa undan från igår efter Joel for men inte har det rörts så mycket. Pratade med pappa lite sen hamnade jag här.. Hade ju tänkt fara och gymma idag istället men vettefan om man hinner de.. Är blåsigt och jävligt ute så äre inte så attraktivt att gå dit. Sen har ju Malin match oxå som jag hade tänkt fara och titta på. Ska vara riktigt i tid så jag får första parkett ;)

Näe, nu ska jag försöka ta mig i kragen och göra lite nytta!

So long!

Lön efterlängtad

Idag var första veckans arbetsdag.. Gick jättebra, hela dagen var i princip full så dagen gick fort. Hem och laga mat med Joel, pasta och skinksås är inte dumt ;)
Hur mycket har jag inte planerat att mina pengar ska räcka till nästa månad? På nåt vis vet jag ju att det inte riktigt kommer att räcka.. Tv till sovrummet.. skoter.. diskmaskin skulle inte va fel.. sen var det länge sen jag köpte nya skor så det skulle va trevligt.. kläder oxå.. Hmm.. Måste  nog köpa en trisslott så jag har råd med allt!

Är rätt trött idag så blev ett kort inlägg. Är väl ändå ingen som läser så what ever ;P

So long!

Drömmer jag?

Idag var det svinigt kallt ute, var -22 när jag vakna. Men duktig som jag är kom jag ändå iväg på gymmet så är riktigt stolt över mig själv! Skönt efteråt iaf :) For sen ner på stan och mötte Malin på en lunch. Pratade av oss lite, finns alltid massor att prata om verkar det som, tar aldrig slut! Alltid trevligt! Gjorde lite ärenden på stan och sen for jag hem och laga mat. Är jävulst trött hela tiden nuförtiden, gör kyla att energin till att vara vaken försvinner eller?

Vad händer med allt annars? Kan det vara så bra som jag har det nu?
  1. Har träffat värsta superkillen som gör att dagarna bara flyger iväg. Är verkligen otroligt..
  2. Malin har flyttat hem igen och det är hur roligt som helst! Känns som om vi har hittat tillbaka till varandra igen och kan prata om verkligen vad som helst.. Känns oerhört skönt att ha henne i min närhet.
  3. Räntan har sjunkit på lånet så lever relativt billigt just nu.
  4. Det känns faktiskt tom roligt att gå på jobbet nu. Trivs hur bra som helst! Älskar verkligen mina arbetskamrater! Tråkigt som fan att Emma ska sluta, hon är oersättlig. Tur att hon och hennes kille har planer att flytta till Haga så då kan vi kanske ses på fritiden iaf :)
Okej.. sen finns det ju lite tråkiga saker oxå. Syrran kunde ju faktiskt fått vara hemma och glädjas med mig. Var länge sen vi prata med varandra. Tråkigt. Men jag vet att hon har det bra iaf, så då känns det bättre.. Bror är ju där nu oxå så så tråkigt kan dom ju inte ha.. :)

På fredag far mamma till Buenos aires, inte avis alls.. eller lite kanske då.. Hörde att dom ska oxå fara till Foz do iguazo där jag och Anna var redan -04 så dom är såååå efter ;) Var hur coolt där som helst så de ska dom unna sig.



So long!


Ingen fest utan kras

Kvällen blev rätt bra igår.. Malin lagade supergod middag och sen var det bara att göra sig i ordning.. Jonas, Stefan och André dök upp senare och gjorde oss sällskap. Björn och Niklas kom oxå. På en stund till kom även Madde, Emma och Peder. Grannen ovanför klaga på att det levde om för lite så drog igång högt som tusan så även han hörde.. Tur var väl att grannen under inte var hemma hehe.. Körde lite drickarspel så man kom igång. Jag införde roliga regler som man var tvungen att följa när man skulle dricka, inte så uppskattat av de andra men jag hade väldigt kul! Jonas var tex tvungen att alltid ha höger hand på huvudet hehe.. Blev lite väl roligt kanske, vet inte hur många gånger det spilldes haha, men men, ingen fest utan kras. Sen bar det av till Rex, tur att Niklas kunde köra dit för det var inte varmt ute! Där inne var det smockat med folk! Kul var det men fick ont i fötterna ganska tidigt, var tvungen att ha dubbla sockar så blev både varmt och trångt men jag stog ut iaf.. Några kontiga personer inne på rex, folk som ska komma fram och prata, folk som kommenterar hur bra jag och malin va på att dansa och sen givetvis folk som ska "råka" ta på ens rumpa.. Man slutar aldrig att förvånas..
      Jonas fick som regel att alltid hålla höger hand på huvudet       
Så här dagen efter kanske det var positivt, fick ju städa rent hela lägenheten och det var ju inte gjort igår kan jag säga. Luktar rent och fräscht.
Nu spelar jag och Malin mario party på wii, dåligt för mig, alla tar mina stjärnor! Blir trerätters till middag hos mamma idag, gött! Efter maten blir det hem igen och sen film med Malin, Marcus och Joel. Får se vad det blir för film. Mys att Joel kommer hem ikväll iaf :) Efterlängtat!

So long!

Alla hjärtans dag!

Jobbat på alla hjärtans dag.. Hurra vad roligt! Ifs gjorde det ingenting egentligen.. Har ju ändå inte karln hemma så då kan man väl lika gärna tjäna lite pengar..
Strax ska Malin komma förbi. Blir pepparstek och klyftpotatis med gorgonzolasås till middag för oss. Inte dumt! Värsta lyxmiddagen med tanke på priset hehe, men men.. Ikväll blir det partey! Förhoppningsvis har många hört det via ryktesvägen så vi blir några iaf, sen bär det av till rex!

So long!

Fredagen den 13:e

Otursdagen sägs de.. Jag vet inte riktigt om det stämmer.. Blev lämnad i sängen vid halv 7 och fick sen sova vidare till klockan 9 vilket inte alls var dumt. Klev sen upp och hade en lugn och fridfull morgon då jag tom hann läsa tidningen! Började inte förrän 11 idag så var slappt, hade fullt i princip hela dagen så den flög bara iväg. Fick veta att jag nog inte är ensam längre så de är mysigt.
Efter jobbet mötte jag Sandra på subban och käkade lite. Seg som vi är blev vi lite försenade till Malins match men he gick ju vägen ändå. Såg den nagelbitande matchen som blev vinst till Ersboda! Hurray!
For hem.. tog inte lång stund tills Malin ringde och ville komma förbi, alltid lika uppskattat. Blev kladdkaka och glass på de, lägger sig direkt på magen enligt vissa men va fan.. är ju fredag iaf ;)
Ska nog ta mig i kragen och gå å lägga mig alldeles själv nu.. Hur trist och ensamt som helst.. Men vissa har ju andra intressen oxå så det är väl godkänt då.. Ska ju ändå jobba imorrn oxå så kan va bra att va lite pigg..

So long!

Tjabba tjena hallå

Jag välkomnar mig själv till cyberspace-världen. Ordinare Nalle Puh-dagboken får nu läggas på hyllan och bli härligt dammig tills jag hittar den om ett antal år. Jag har nu blivit som alla andra och skaffat en blogg.
Grattis!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0