Yes!

Gjorde gesällprovet ihelgen..

Lördagen var jag där mellan klockan 07.45-18.00.. Gjorde 2 klippningar med styling, en permanent, en färg, en uppsättning och en kort festfrisyr..

Idag hade jag sovmorgon och var där från 09.00-13.10.. Gjorde bara 2 klippningar med styling.. Fick veta att jag klarade allting! Hur skönt som helst! Hade varit jobbigt om jag kuggat nåt, hade jag nog haft ånger för jag tränade i princip aldrig, 1-2 ggr..men men.. nu klarade jag ju de iaf! :D


So long!


Rånförsök

Fredagen for vi till Haddingen då.. Grillade med Malin, David, Marcus, Linus och Elias, trevligt värre! For sen med crossen till Ricard och Carola och satt där och surrade ett tag tills vi till sist hamnade hos Mäki.. jag var rätt trött så jag och Malin gick hem till Joels föräldrar och fikade lite innan Marcus, David och Joel, dom fylleskallarna, kom och roa oss hahaha.. Oj oj.."Vem är den där lilla jäveln?!" ;P

Lördagen blev i princip ingenting.. For och hämta syrran på flygplatsen vid 3 och skjutsade sen henne på kalas på ersboda.. kom hem.. duschade och sen for vi på Sofies födelsedagsfest hos Linus.. Grillade och hade trevligt.. Lekte lekar.. Våldsamt att leka lekar visade det sig hahaha.. blev biten i läppen av Linus ;P men det var roligt :) Gick sen ner på stan och checka in kulturnatta.. va väl inte så mycket att hurra för så jag och älsklingen gick och köpte en megapizza som vi tog hem..

Söndagen vakna vi av en kraftig smäll och massor av automatvapenskott.. "Men vafan är det här? Måste ju va militären.. Måste dom ha övning så här tidigt på en söndagmorgon?!" sa jag.. och somna vi om igen.. Sen ringde Elias och sa att det tydligen var ett rånförsök på Loomis som bara ligger på andra sidan vägen från oss.. Fort cyklade vi dit och spanade.. Såg alla rånarna på området när dom fördes in i bilar.. Blev lite action.. Spännande.. Joel och boysen for sen till vabisen och greja med den.. Jag och Malin gick in till oss och gjorde mindra knopar.. Christina kom och jag övade kort afton.. det får gå vägen.. Älsklingen kom hem.. försökte duscha men eftersom att duschslangen gått sönder igen(!) blev det inte det lättaste.. for till min mor och käkade gomiddag.. och sen slutade vi kvällen hos Elias och film..

Polisen kollar konstigt på audin..

Var en trevlig helg sammanfattat!

So long!

Kristi Himmelfärds dag

Så kom den lediga dagen.. Skulle öva kort afton på Christina men det blev inte av.. Nu är det bara att invänta Malin och öva lite långhårsuppsättning.. Älsklingen är i vabisen och grejar med den hela dagen.. är väl bäst man passar på att göra nån nytta hemma som att städa.. Inte så kul men roligare när folk hälsar på att inte skämmas ;P

Drygt att man inte är ledig imorrn! Näe, från 9-18 på en fredag.. jippii.. sen blir det att köra audi till Haddingen där vi ska spendera kvällen.. blir nog kanske bra till slut..

So long

Fredag

Hade kortdag på jobbet idag.. hade bara en klipp+färg och en klippning så slutade halv 2 :) Emma kom på jobbet och hälsade på så gick på affärn med henne, spexade till med jordgubbar och grädde som jag tänkte överraska Joel med.. Sen cyklade vi båda mot Haga..

Kom hem och skulle öva kort afton på Vickan men hon försov sig så blev inget av den saken hehe.. Sandra kom förbi så jag kunde kika lite på hennes hår då hon ska va min modell senare.. Diskade undan så det var klart till Joel kom hem.. Duschade och sen laga Joel middagen.. Han var inte så övertygad om att jag skulle göra en svampsås men jag envisades och hur god blev inte den då! Underbar! Vi delade på svampen och han stekte sin men det slutade med att vi inte åt upp det så det hamna i soporna hahaha. Jag vann! Var sen redo för jordgubbar och grädde men näe, då for Joel till Lars istället och lämna mig alldeles ensam.. Men jag kan ju inte neka att det smaka sämre för de ;) Jag ska jobba imorrn så blir inte så sen kväll för mig.. Blir nog att lägga sig ensam..

Nu väntar jag på filmen som ska börja på 5an..

Detta är min älskade pojkvän och sambo, Joel!
Han är det finaste som finns!

So long!

Onsdag

Huvvaligen vad jag är trött idag.. Hade bestämt mig för att börja cykla lite senare till jobbet eftersom jag alltid underskattar min cykelfart kommer jag alltid dit så himla tidigt.. Så idag hade jag ställt klockan lite senare för att få sova lite längre.. Näe då hade Joel sovmorgon till då jag vanligtvis kliver upp och ville så gärna att jag skulle hålla honom sällskap.. "Nea, vakna nea".. typiskt..

Hade fullsmockat hela dagen på jobbet.. bara klippningar så blev väldigt effektiv tid.. Kom hem, Joel i Haddingen så fick laga mat själv.. Spexa till det med isterbandslåda.. Insåg bara att jag var tvungen att koka potatisen innan jag kunde skära ner dom i formen.. Just typiskt de me.. Men till slut blev det skjuts in i ugnen! Diskade undan.. Tog undan tvätten och så var det klart.. Blev inte alls så dumt.. Bara lite sent att äta middag klockan 20, man har ju blivit så bortskämd när Joel alltid lagar mat ;)

Näe nu äre bara dags att invänta Ajje som ska kika förbi.. Sen blir det nog god natt för mig

So long!

Måndag

Idag har jag varit ledig, jobbar nästa lördag så var ledig idag istället..

Måste säga att jag har hunnit med mycket idag!
  1. Har klippt och övar på fönvågor på Peppe inför gesällen
  2. Fixat permanentmodell
  3. Ringt gamla arbetsgivaren om kompletteringspapper
  4. Ringt om gesällprovet
  5. Övat långhårsuppsättning på Malin
  6. Diskat
  7. Tvättat
  8. Städat hela lägenheten
Allt flöt som på bra! Maten var tom färdiglagad till Joel kom hem halv 5.. Skönt att jag hunnit med allt jag skulle, dock med ett undantag att jag inte strykit gardinen, men de är för att den måste fållas först!

Nu är jag redo för en ny arbetsvecka! Inte lika stressigt när jag hunnit göra bort massor idag :)

Tycker att det är dåligt med kommentarer trots att det är läsare varje dag! Kom igen nu! Jag bits inte ;)

So long!

Heltid

Första dagen på min heltidstjänst nu.. Konstigt det känns att jobba heltid igen.. va ju som bekvämt att bara jobba 75%.. Men det ger ju lite extra klirr i kassan ;)

Var hur trött som helst imorse.. Var tom tungt att cykla idag. Men orkade iaf gammlia och berghemsbacken.. gick dock uppför mariehemsbacken, var var min energi? Jo.. den kom sisådär vid 11-tiden.. fick jättemycket överskottsenergi, eller om det var övertrött.. det vet jag inte.. Men dagen sprang då iväg.. Kom hem.. laga nå käk och for sen på gymmet.. Kändes att det va länge sen men var skönt iaf :) Ett steg i rätt riktning iaf ;)

So long!

Valborg!

Ledig hela valborgsmässoafton, eller ledig blir man väl aldrig helt men.. Grillade hos Marcus och drog sen till hans jobb där relaxavdelningen varhyrd.. Var riktigt härligt med bubbel och trevligt folk..

                         

Fredagen mådde både jag och Joel bra.. Tänkte att vi inte skulle sitta inne i stan utan drog till Fredrik och Kicki.. Blev där hela dagen, sen middag, folk började rulla in så blev lite drickande och vi for hem vid 1 tiden kanske.. Joel hade hämtat crossen så vi åkte cross till Haddingen där vi skulle sova, hur mys som helst! Bara  han och jag hemma i hela huset :)

   

Lördagen var Joel och grabbarna ute och fixa med vabisen.. Jag, Malin och Sofie drog på stan.. Blev mest sittandes på torget och käka rullpizza  men det var trevligt! Bolaget nästa och sen hem till solen.. Sola på balkongen tills Joel kom hem.. Duscha, äta och sen for vi till Elias.. Fest där.. Jag hade inte varit taggad på hela dagen så blev lugnt för mig.. Jag, Malin och Marcus skulle sen fara hem till mig och spela spel istället för att följa med dom andra ut.. Joel blev lite sugen han med så han hakade på..


Idag söndag blir det nog inte många knop gjorda.. Pernilla är och söker till Idol så jag kanske ska fara och vara hennes stöd om ett tag.. bara kön bli kortare hehe..

So long!

RSS 2.0