Trevlig midsommar!

Vilken konstig midsommar det blir iår.. Inte någon Svensson på hela helgen.. Tråkigt.. Kommer inte vara detsamma. Får se vad andra bjuder på.. Nästa år blir det nog annorlunda skulle jag tippa.. Men man får göra det bästa av situationen. Jag hoppas Svenssons i Långvattnet gör mig stolt och vinner Midsommar-spelen i år!
Trevlig midsommar på er alla!
So long!

Prinsessbröllop!

Fredags blev det en lugn kväll med film med Malin och Niklas hos Ajje. Blev youth in revolt. En film jag insåg att jag sett redan men den är bra så det gjorde ingenting :)

I lördags jobbade jag till 15. For sen hem och såg på kronprinsessan Victoria och Daniels fina vigsel! Man blev då alldeles tårögd! Jättefint alltihopa! Klänningen, sångerna och hela ceremonin. Mycket vackert!
Efter vigseln blev det pepparbiff med pommes, bea och grekisk sallad. Mums! Efter ett tag dök Linus och Elias upp. Blev pilkastning i alla dess slag. Sen dök oxå Emelie och Sofia upp! Kul! Dricka på dricka slank ner. Lofen kom oxå och ägde ut oss på pil. Då söp vi ner honom så han skulle bli lika dålig som vi. Kul hade vi! Jättekul! Höll på länge oxå. Jag la mig säkert vid 3 eller nåt sånt.

Men sen! Dagen efter! Vilken jävla dag! Tyckte att jag mådde ganska bra när jag vakna. Men sen brakade helvetet ut. Fick inte behålla någonting. Jag passade på att äta en macka under den "bra" tiden, men det gick inte lång tid så kom de upp oxå. Fy fan. Tror jag aldrig varit så dålig. När jag sen spydde sista gången halv 5 gav jag upp och slet på mig mjukisbyxorna fort som fan för en promenad. Blev då piggare. Men ingen energi fanns i kroppen. Jag och Joel chansade och gick på nattöppet för tacobuffé. Vilken hit! Jag fick tom i mig 2 bröd! Jippi! Såg sen pirates hemma och bara kände lugnet.

Idag har jag varit ledig. Skönt så här mitt i veckan. Har gymmat, ätit lunch hos mamma och klippt pappa. Synd att vädret inte var så himla varmt så man kunde fått va ute och få färg. Men det kommer väl när det kommer :)

So long!

Rabarberkräm

Igår var jag och Pernilla och såg sex and the city 2 på bio. Helt klart sevärd! Dock inte bättre än 1an tyckte jag men man fick sig ett antal roliga skratt ändå!

Iadg har jag gjort rabarberkräm med kanel i av rabarbern som pappa kom in med i torsdags. Mums! Hur gott som helst! Uppskattas verkligen när man sitter i en lägenhet utan trädgårdslandsegenskaper. Tack pappa! Du är bäst!

So long!

Släkten är värst

Jag förstår verkligen inte. Släkten är värst brukar man säga. Det stämmer ju ganska bra. Iaf i ett fall. Min farbror är inte klok. Jag tror faktiskt inte han förstår själv.

Han har nog fastnat i "den gamla goda tiden" oxå när det gäller kommunikation. Helst skulle det väl fått vara brevduva men när dom inte är så pålitliga längre är det penna och papper med posten som gäller. Något mail går oxå bra. Sms även ibland. Hur pinsamt är inte de? Kan inte prata i telefon som vanligt folk. Inte ens med advokaten?! Snacka om pinsam man.

Tro sig veta allt oxå. Allt som är rätt och fel. Men sanningen är den att det gör han inte! Han TROR att han vet, det som låter bäst för honom. Komma med sina "jurister" och säga dittan och dattan men i själva verket vet "juristerna" inte ens sanningen bakom. Klart det låter rätt om man inte berättar sanningen! Usch, lögnare är vad han är och kommer alltid att vara, stackars kvinna som är med honom som inte förstår bättre. Hoppas hon inser snart, för hennes eget bästa. Hela släkten kan inte ha fel om den mannen, dom har kännt honom i HELA livet. Det borde hon inse snart, se från annan vinkel. Stackarn, blir så lurad...

Hur kul kan det vara att vara ensam varg? Blod är ju faktiskt tjockare än vatten, man väljer inte sin egen släkt. Jag har annars bland den bästa släkten förutom detta undantag då! Den mannen har ingen familj kvar. Han borde inse att felet sitter i honom själv och inte att det är "fel på oss alla andra". Men det är hans förlust, resten av släkten umgås och tjoar och tjimmar hur mycket som helst! Han kan gott sitta där ensam..

Hoppas skiten snart är över så vi kan lägga ifrån oss den tunga sten vi bär inom oss..

So long!

Grattis Joel!

Idag fyller Joel 22 år! Han fick av mig en middag på TC ikväll som vi avslutade med Joe Labero. En jävligt bra show! Kan jag rekommendera, sjukt när man verkligen inte förstår hur det går till. Sen kommer vi även fara på stan nån dag där han ska få peka ut en ny skjorta! Imorgon blir det fika här för dom som vill komma. Efter kl 18 är ni välkomna!



Grattis Joel!

So long!

RSS 2.0