Igelkottar

For och gymmade idag.. Hade ett litet uppehåll förra veckan då jag inte var helt frisk men idag gick det bra.. Tränade inte så länge men pumpade som fan på det jag gjorde.. Känner att det kommer bli skönt i triceps imorgon.. mums!

På vägen hemma mötte jag en liten igelkott.. Igen! Är dom verkligen fridlysta? Har sett typ 5 st inom loppet av ca 2 veckor! Visserligen var 3 av dom överkörda, av dom var 1 på cykelbanan(!), men ändå.. Här i Umeå verkar det inte vara så ont om dom iaf.. Men jag tycker om igelkottar.. Dom är så grymt söta!

En annan sak jag märkte när jag kom på hissjövägen var att nån stackare redan börjar längta till jul.. Kollade in när jag cyklade förbi och i fönstret var röda julgardiner, pynt och adventsljusstake fint framplockade.. Måste väl säga att det var i tidigaste laget.. Är det inte första advent man tar fram ljusstaken iaf? Vissa ska då va värst!

Näe.. nu ska jag hoppa in i duschen..

So long!

Rekord!

Helgen sprang iväg.. Gick faktiskt vägen att ha en vit helg.. kände mig duktig som faktiskt klara att inte ens dricka en droppe! Låter som om jag är alkolist men prova att fara på fest hos vänner och inte dricka nåt.. Man hade ju inte riktigt lika roligt som dom men jag klarade mig :)

Spelade bowling på lördagkväll med Malin, Jonas och Ajje.. var riktigt roligt! Slog faktiskt rekord på första omgången då jag slog 160 poäng!! Inte dåligt alls! Blev mest strike och spare hela tiden nästan.. Riktigt roligt!


På söndagen blev det lugnt.. Har som mått konstigt på morgonen på helgen.. Hade jag inte vetat att jag inte druckit nåt hade jag trott jag varit bakis.. Mått lite illa och typ slut i kroppen.. Väldigt underlig känsla.. Och nej; jag är inte gravid!
For till Fredrik och Kicki och fikade.. sen Haddingen en stund och sen raka vägen ut till Pappa.. Fick jättegod mat som bestod av smördegsinbakat kött och potatisgratäng. mums! Jag och Joel fick även vår förlovningspresent som var 2 handmålade champagneglas med våra namn och förlovningsdatum på.. Väldigt fina!

Näe.. nu ska jag nog fara och hämta Joel i Haddingen som hjälper sin far med garaget..

So long!

Helg

Jahapp.. en ny helg.. skönt! ska gå på stan idag en sväng hade jag tänkt, kanske köpa lite nya arbetskläder och så :)
Har för övrigt bestämt mig för att ha en vit helg den här helgen.. får se hur de går :P Gick bra igår så kanske går bra ikväll med..
Middag hos pappa imorrn.. Blir gött de..
Vet inte vad jag ska skriva.. Ändå ingen som kommenterar så så utförligt ids jag inte skriva idag..

So long!

Ensam

Var har jag alla polers egentligen? Varför hör ingen av sig för att hitta på nåt? Jag är på vadsomhelst! Jag har inte bytt telefonnummer heller så det finns inga undanflykter.. Snälla..? Var är ni?

Förlovningsberättelse

Tiden går och pang så är det i mitten av september.. Börjar bli kallt på morgonen nu när man ska cykla, mössan åkte tom fram igår och det behövdes! Jobbet flyter på och har varit fullt upp föruom idag som jag bara hade 5 kunder.. skönt med lugnt ibland oxå :) då har man många tankar som flyger upp..

Åh.. tänkte på kvällen jag och Joel förlovade oss.. hur mysigt det var.. Kan ju kanske berätta lite hur det gick till..:)
Joel och hans kompisar kom till Åsele efter 2 veckor på turné med vabisen.. Jag kom vid middagstid på torsdagen och det blev ett väldigt kärleksfullt möte.. Kunde inte vara ifrån varandra en sekund.. som jag hade saknat honom! På kvällen/natten till fredagen var det fest på Åsele camping.. jag och Joel var bak i vabisen och låg och prata om allt möjligt.. kom fram till hur mycket vi saknat varandra då jag tog steget till det stora frågan; "vill du förlova dig med mig?" och fick ett snabbt och säkert ja till svar.. Gick för säkerhets skull, lite töntigt, ner på knä och frågade samma sak då jag fick samma svar tillbaka.. Oj så lycklig jag var och är.. Gick ut och berättade för Joels kompisar.. Vissa började gråta vilket även Joel gjorde.. av glädje.. Åh vad han är fin! Kommer jag aldrig att glömma.. Blev förlovningsdans på "dansgolvet" för bara oss och drinkar.. Hur fint som helst..


Jag älskar dig Joel Nilsson!

So long!

Svampplockning

Ihelgen for vi upp till fjälls för att plocka svamp med Joels familj.. Var mycket trevligt må jag säga!

Fredagen blev det att sluta tidigt så vi kunde fara upp någorlunda i tid.. Kom upp.. Åt mat och gjorde oss hemmastadda.. Blev en lugn kväll..

Lördagen vakna man av Leos ljuva stämma så det var bara att kliva upp.. klockan 9 hade alla ätit frukost och vi gjorde oss i ordning för svampskogen! På med stövlar och regnkläder sen bar det av. Började trögt men sen släppte allt. Var hur kul som helst! Jag har aldrig plockat svamp förut, förutom den lilla tur jag och mamma gjorde i i20-skogen förra året, så det tog ett tag innan jag "såg" kantarellerna.. Men jäklarn vad det bar av sen! Plockade jättemycket! Grillade lite korv i skogen och drack en och en annan alkoholhaltid dryck.. Blev lite på lull lull så var dags att fara hem.. Åt mat och sen började den 4 timmars långa rensningen... Var kanske inte det roligaste men det gick an.. bastu på de och sen godnatt..


Söndagen blev en lugnare dag... ingen som var sugen på att fara ut i skogen precis.. Eldade upp lite träd på gården och grillade korv.. Städade och packade ihop för hemfärd..

Måste tacka det trevliga sällskapet för ihelgen! Var mycket uppskattat för min del!

So long!

Förlovningsweekend

Oj oj.. börjar bli riktigt dålig på att skriva.. ska försöka bli en bättring men har så fullt upp med jobb, Joel och träning nu så blir inte så hinner inte med så mycket skrivande..

21 augusti for jag och Joel på en liten förlovningsweekend till Stockholm.. Regnade när vi kom dit så blev taxi till hotellet, Elite Palace Hotel. Ett riktigt fint hotell! Efter landning på rummet var vi hungriga så gick på Bishop Arms så fanns på hotellet. Deras hemmagjorda hamburgertallrik och en öl på de satt störtskönt i kistan! Båda var rätt trött så blev en tidig kväll då vi somnade på rummet senare.



På lördagen åt vi jättegod frukost och bestämde oss för att vandra in till stan. Kände oss som riktiga turister med karta och allt :) Blev shopping hela dagen med en ny tröja och jeans för Joel och en tröja, jacka och underkläder för mig.. Var egentligen ute efter ett par skor men hittade inga som riktigt föll mig i smaken.. Blev lunch på en tapasbar med öl och sen efter lite mer promenad tog vi tunnelbanan tillbaka.. Vilade upp oss lite och gick sen på en grekisk restaurang, Mykonos, i närheten.. Hur gott som helst! Jag åt haloumifylld oxfilé med champinjoner i rödvinsås och Joel åt samma fast med entrecote.. Husets vin till de.. det kan jag rekommendera!


På söndagen blev de sovmorgon då frukosten serverades till 12.. Hotellet hade även att man fick checka ut kl 18 på söndagar så det var ju lyx! Åt frukost och tog sen tunnelbanan in till city.. Gick en stund på gamla stan och Åhléns och när vi va less for vi tillbaka till hotellet och hämtade väskorna och tog sen bussten till arlanda.. Syndade på max och sen flyget hem.. Home sweet home!


So long!

RSS 2.0