Hatar dom som ska ha nåt men sen inte kommer

Bestämde mig idag för att lägga ut min gamla tv på blocket. Varför ringer man sen och säger att man ska ha den, tar adressen och säger ungefär vilken tid man ska komma? Joel bar fram tvn som nu står i hallen för att den lättare ska kunna bäras ut. Inte alls i vägen. Har nu suttit här och VÄNTAT i över 1h på att denna ska komma och hämta schabraket. Men nej. Ingen dyker upp. Hade det inte ringt 2 andra oxå på den hade det väl varit lugnt men nu var den ju som "paxad" så har inte släppt den. Är så irreterad. KOM OCH KÖP TVN NÄR DU HAR "BOKAT" DEN!

Vi som skulle fara och handla oxå.. just typiskt.. fan va surt..

Skoter-VM i Malå

I fredags bjöd vi Henke och Erica på middag, tacos. Mums! Det var länge sen.. Alltid lika trevligt att bjuda folk på middag. Speciellt nu när det inte är länge kvar till beräknat datum. Shit vad nära! Närsomhelst nu! Spännande!
Daniel Hjelt fyllde 24 år i fredags oxå! Vi gick efter middagen över dit för att gratta. Blev rätt sent ändå med tanke på at vi skulle upp tidigt på lördagen. Vid 12tiden slocknade väl Joel men eftersom det var tänkt att Linus skulle sova hos oss låg jag halft sovande och halft vaken till klockande ringde 05.50 och han inte kommit till oss. När då klockan ringde låg vi och drog oss tills vi insåg att vi ställt klockan 1h tidigare! Drygt!

När vi sen vaknade i rättan tid var det tungt att kliva upp. 07.10 kom vi upp ur sängen och började stöka iordning det vi skulle ha med oss. 07.45 lämnade vi Hissjövägen på cykel för att ta oss till OK parkvägen. Där väntade en stor vit buss som vi och 36 andra hyrt. Mot Malå och skoter-VM!
Lång resa dit blev det med fylleskallar och kisspauser. Att inte killar kan gå på toa som oss tjejer?! Väl framme var vädret skit. Snöade för fullt och blåste lite. Var ändå mycket trevligt. Synd bara att allt ska ta sån tid. 1h mellan varje avgörande heat är lite väl lång tid tyckte jag. Bättre blev det inte heller när man blev blöt och började att frysa om tex händerna. Tur att när heaten väl var glömde man det negativa. Helt klart roligt att se! Men måste ändå påstå att det är lite roligare att se tex Joel och Marcus köra, känns som att allt flyter på bättre i dom tävlingarna och inte så mycket väntande.
Resan hem var inte så rolig, iaf inte om man var nykter som jag. Stackars busschaufför oxå. Nu upptäcktes mikrofonen som ständigt användes till allt möjligt. På fyllan verkar det som om alla tycker det är jätte kul att höra falska toner, hur långt det är till kommande skylt och vad man ser till höger och vänster. Inte alls roligt tyckte jag, speciellt inte när man såg att tex ica var på höger sida och skog på vänster. Vissa fick även i sig för mycket av det roliga och spydde i både trappa och på mugghållare. Inte fräscht! Denne var typ inte ens medveten om att denne gjort det för tex 10 min sen heller.. Vuxna karlar ska veta bättre, han hade tydligen barn oxå.. På sluttampen lugnade det sig äntligen ner sig, Joel somnade i min famn och var och varannan var på sina platser, äntligen.
Väl hemma blev det en tidig kväll, Joel somnade i princip direkt och jag låg och såg på film på tvn. Skönt att bara kunna ta det lugnt hemma oxå en lördagkväll.


På söndag for vi och hälsade på Kicki, Fredrik och Leo. Måste skryta om att Leo har lärt sig säga Linnea! Eller "nea" låter de dom flesta gånger men ibland kommer hela Linnnnea. STOLT! Jag har inte hört honom säga nåt annat namn förutom mamma, pappa och Aurora så känner mig hedrad! Riktigt roligt!

Idag tisdag har jag nyss varit på röntgen, vet inte än hur domen lyder men jag fick kika på plåtarna själv. På sidan såg kotan inte rund ut som dom andra utan mer som att en gren stack ut, eller hur man nu kan förklara. Framifrån såg den lite hjärtformad ut, som urgröpt. Blir spännande att höra vad som sägs hos läkarn på torsdag. Är faktiskt nervös. Shit. Men man får hoppas på det bästa!

So long!

Bikinitävling

Hej glada läsare! Jag är med i en tävling där man kan designa bikinis och vinna priser. Snälla rösta på mig!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

So long!


Tidig morgon

Uppe med tuppen brukar man väl säga? Var kanske inte så himla tidigt jag gick upp men.. Pappa skulle besiktiga bilen imorse 07,20 och skulle sen komma förbi och hämta upp mig. Var lite jobbigt att kliva upp så tidigt när man inte är van. Men upp kom jag, utan större problem. Väntade sen in att blixt sport skulle öppna kl 10. Åsele nappet är ju ihelgen och då lottar dom ut en bil och en släpvagn så jag och Joel bestämde oss för att vara med i utlottningen, även fast vi inte ska dit. Blir spännande. Jag älskar ju lotterier så ser fram emot dragningen!

Här hos pappa har jag hunnit med en hel del. Pratade lite med Anna på skype och spöade henne i bowling och lärde även pappa hur man spelar. Sen tog jag tag i det jobbiga, börja rensa mitt rum. Visserligen är inte allt där mitt men en hel del. Min gamla bäddsoffa ska ju nu in så då behövdes det rensas. Men ryggen pallade tyvärr inte med allting så var tvungen att avbryta. 2 sopsäckar att slänga, 2 sopsäckar till kupan, 1 ica-kasse att ta in till stan och 1 liten till loppis. Var rätt duktigt gjort ändå :) Ska sen sälja en hel del av mina gamla saker oxå tror jag.

Har ju glömt att berätta hur Alice i underlandet var. Den var riktigt bra faktiskt! Mycket 3D-effekter och bra handling. Lagomt lång oxå. Kan jag varmt rekommendera! Dock blev jag besviken på biosalen, tyckte duken kändes så liten och då satt vi ändå på tredje raden! Näe, det var synd. Kan även påpeka att Joel oxå tyckte filmen var bra, fast han var skeptisk till den innan!

Nu väntas här snart palt. Mums!

So long!

Tisdag 23 mars

Sov rätt länge idag.. Vaknade 10.15, skönt! Duschade och tog sen bussen upp på jobbet. Alltid trevligt att träffa alla igen, synd bara att inte Lisbeth var där, hon är så söt och rar. Jag trivs faktiskt bra på mitt jobb. Trevliga arbetskompisar och kunder. Synd bara att det är så långt från mig. Provade även en ny "mirakelfärg" från Goldwell som skulle ljusa upp utväxten från tex slingor och bara behöva sitta i 5 min. Eftersom jag är en perfekt testkanin prövades detta på mig. Men nej, kan tyvärr inte påstå att det är nåt jag kan rekommendera. Jag såg då ingen skillnad. Möjligtvis ½ steg ljusare men oftast är det ju ännu ljusare man vill bli. Annars var väl själv idén rätt smart, synd det inte funkade bara.

Handlade sen på kära Ica Mariehem, det är fans skillnad på affär och affär! Mycket fräschare där än någon annan affär här på stan. Kändes fräscht att handla där igen.

Idag fyller Joels morbros fru Maria år så vi ska dit på fika sen. Hennes bullar brukar inte va dåliga kan jag säga! Mums!

So long!

Alice i underlandet

Glömde ju säga att jag, Joel, Erik, Britta och mamma ska gå och se Alice i underlandet i 3D ikväll! Johnny Depp brukar göra såna roller så otroligt bra. Jag har höga förhoppningar! Blir nog trevligt!


So long!

Klatter jag

Just typiskt.. Joel ringde mig och ville att jag skulle betala en av hans räkningar idag. Visst kan jag de tänkte jag, har ju gjort det förut. Hämtade hans inloggningsdosa och gick in på bankens hemsida. Hmm, vad hade han för pinkod nu då? Jag visste ju vilka siffror det var, men vilken ordning skulle dom va i då? Prova en gång.. två gånger.. För tredje gången tänkte jag, då måste de va så här och tryckte på OK. "Fel pinkod, pinkod spärrad". Men NEJ! Fans klant-Linnea! Varför kunde jag inte ringa och höra om hur de va då? Näe.. just typiskt.. Joel blev inte arg iaf.. puuhh..

Annars idag ska jag ner på stan igen och kolla om Joels klocka är klar. Förhoppningsvis är den de. Borde inte ta så lång tid att fixa. Har även satt igång en tvätt som jag sen ska hänga men måste först vika in den torra tvätten. Man hinner göra rätt mycket när man är hemma hela dagarna. Som en riktig husmor. Jag skulle dock inte vilja va de. Så jävulst tråkigt! Händer inte mycket kan jag lova. Fast ifs, hade man varit frisk hade man ju kunna spendera rätt mycket tid på gymmet och beach '10. Men inte ens de kan man nu.. Är bara att blicka framåt och hoppas jag kan börja rehabträna snart!

So long!

Liljansberget igår

Blev ändrade planer igår.. Hörde att Björn skulle ha förfest så jag hakade på dit istället. Gjorde mig i ordning och sen kom Jonas och Niklas och hämtade upp mig. Björn bor ju nu på Liljansberget, i precis samma hus som jag gjorde för snart 2 år sen.. Shit, var det så länge sen? Joo, måste ju ha varit de.. Tiden går då fort.. Hursomhelst.. Lägenheten var jättefin! Inte samma planlösning som jag hade men inte dum för de.. Efter ett tag kom Madde, Jenny, Ajje och.. och..? Tusan, har glömt vad han hette. Vi körde bla "jag har aldrig"-spelet som alltid är roligt att köra med nytt folk. Sen skulle dom ut på Corona så jag for hem. Sån tur att deras skjuts kunde skjutsa hem mig oxå. Puh.. Hade aldrig gått att gå därifrån precis.

Idag är det en ny dag. Strålande sol på himlen och jag hade jättegärna vilja fara ut och sätta mig i en snöhög och mysa ute vid nån sjö eller så. Men det är väldans svårt när man inte ens har någon bil. Jag har dessutom blivit rätt förkyld på kuppen. Ont i öronen, irriterande ögon, täppt i näsan och frossa. Trodde jag hade feber men termometern visade bara +0,8 grader så räknas nog inte som feber. Blev till att äta frukost och ta medicin, som delvis innehåller paracetamol som alvedon, så jag mår nog bättre snart.

Min kära mor kom hem igår och ska idag bjuda på middag. Det var rätt länge sen det var söndagsmiddag nu så! Britta och Erik kommer oxå. Joel hinner tyvärr inte komma så han får agera hämtning sen när han kommer hem.

So long!

Kattdusch

Hahaha hittade ett till roligt klipp på youtube, katter är då för fina!



Min Kasper skulle nog inte direkt göra så.. Han tycker om att dricka från kranen i badkaret. Ibland får han oxå vatten på sitt lilla huvud och då skakar han mest bara av de och går därifrån. Min söta kisse

So long!

Ny look

Idag är det lördag och solsken ute.. Jag har ändrat utseende på bloggen imorse förresten. Om ni inte kan se de så prova att trycka på "uppdatera"-knappen..

Har idag varit ner på stan och lämnat in Joels klocka på lagning, låset ville öppna sig hela tiden. Mötte Malin på hennes lunch, kikade lite kläder. Bytte in en vinstlott mot en nitlott.. Köpte med mig lite godis hem oxå. Mumma. Nu är det soffläge och vila ryggen. Jäkla sämstrygg som inte orkar nåt..

Vad blir det att hitta på ikväll då? Var surr om nån bio men kollade nu och det var bara dåliga platser kvar så blir nog inte de. Biljard hörde jag oxå nåt rykte om, vet inte om jag var så sugen på de.. Mamma har kommit hem idag så funderar på att kanske umgås med henne ikväll. Om hon nu orkar de.. Du vet gamla tanter har det svårt med jetlagen ;P


Någon som har annat förslag? Jag är öppen. Ni har mitt nummer oxå!

So long!

Ensam hemma

Kollade lite på youtube idag och hittade igen denna söta video på en igelkott som försöker äta en morot.



Idag far Joel upp till fjälls. Själv blir jag då strandad hemma så är det någon som vill hitta på något får ni jättegärna komma hit eller komma och hämta mig :) Jag är helt klart öppen för förslag! :) Hör av er!

So long!

Försäkringar

Jobbigt när ingenting stämmer. Att man måste kolla upp allting! Jag håller just nu på att fylla i massa försäkringspapper till det ena och det andra för att kunna få ut någonsomhelst lön nu medans jag är sjukskriven. Näe då saknas det vissa uppgifter, vissa är fel inskrivna så jag måste skicka tillbaka och vänta på nya papper jag kan skriva på. Inte lätt. Vill ju inte få mindre pengar precis. Tur jag är duktig på att läsa och räkna innan det skickas in. Visserligen tar allt mycket längre tid men.

Först anmälde jag till mitt försäkringsbolag på skotern. Gick snabbt att få papper, fyllde i dom. Fick nya papper som jag fyllt i men måste då skicka in med andra intyg från andra försäkringsbolag.
  • Anställnings- och löneuppgifter från arbetsgivare
  • Försäkringskassans ersättningsbesked
  • Eventuellt ersättningsbesked om utbetald sjuklön från annat håll, tex AGS-ersättning
  • Sjukskrivningsintyg
Och det är här det tagit stopp. Första och sista punkten är klar. Men sen är det en massa krångel från försäkringskassan. Först skulle arbetsgivaren ha anmält min sjukfrånvaro till dem men det hade inte skett så har idag fått mina papper som jag ska fylla i. Kan då skicka iväg dom idag som tur är. Då är det bara att vänta på besked.
Sen om AGS-ersättningen.. Om man ev får ersättnings från dessa betalas det ut om 90 dagar. Ska jag då behöva vänta med att skicka in alla papper pga dessa? Ska höra av mig till mitt försäkringsbolag och höra.. verkar ju knäppt isf. Men inget ska vara lätt tydligen..

Över till något annat. I natt sov jag för första gången utan korsetten! Gick faktiskt bättre än förväntat. Kunde dock fortfarande inte sova på mage men var lite lättare att röra sig runt i övrigt. Ska nog sova utan den framöver. Skönt att slippa känna sig "instängd"..

So long!

32" TV till salu

Någon som är intresserad av att köpa en fullt fungerande tjock-TV? Är en 32" Panasonic med bla dubbla scartingångar och plant bildrör. Bra bild, bättre bild än platt på analoga. Pris: Bud..



So long!

Våfflor

Måndag.. Ny vecka..

Vad ska man hitta på idag då? Väntar nu på att tvätten och diskmaskinen ska bli färdiga så jag kan tömma dom. Handdisken är gjord. Dammsugningen lika så. Får vänta och se vad dagen bjuder på. Pernilla ska ringa mig på sin lunch så efter det kanske det blir en promenad till mamma och vattna hennes blommor. Sista gången nu innan hon kommer hem på lördag. Blir roligt att se hur brun(röd) hon blivit :)

Idag blir det våfflor till middag. Mums! Synd bara att jag inte har någon hemmakokt sylt utan för bli köpes. Den smakar inte spec bra men vad gör man? Kanske kan gulla med min far om nån burk..

Angående mina "problem" som jag skrev om förut är det ju inte lika allvarligt som det låter. Det är inte på väg att ta slut eller något sånt dumt. Jag älskar ju Joel mer än allt annat och vet att han älskar mig lika mycket. Men lite ändringar på skavanker går väl alltid att ordna till?

Tanken var att vi nästa helg skulle fara och se skoter-VM i Malå nästa helg men vi har inte fått tag i nått boende så ska kanske dit bara över dagen. För mig kändes det mindre värt då det betyder ca 2h stillasittande i bil på enkel väg, massa stående och sen samma väg tillbaka. Vet inte om min rygg pallar det. Minsta lilla gupp i bilen känns ju. Får se om vi kanske drar till Åsele istället där vintermarknaden är. Erik och massa av hans kompisar skulle ju dit så kan bli kul.

Var är min syster idag då? Rädd för att få spö i hänga gubbe och bowling igen? Återstå att se när hon dyker upp!

So long!

Melodifestivalen

Idag har det varit en jättekul dag.. eller? Höjdpunkten var att spela spel med Anna och vara överlägsen henne på hänga gubbe. I nästan 2h pratade vi idag. Eller "pratade" va väl rättare sagt.. När det var dags för Anna att sova och för mig att röra mig ner på stan la vi på. Hade tänkt att cykla men eftersom att det varit så varmt på senaste tiden hade cykeln typ smält fast och jag fick inte loss den. Ville inte precis ryka lös nåt i ryggen så fick bli promenad istället. Mötte upp Malin på jobbet och gick sen och handla på konsum. Gick även på bolaget, inte billigt med alkoholfritt precis, men vad gör man? Började sen att gå hem men kom bara till biblioteket då jag kände att ryggen inte skulle palla, gjorde det ont redan då skulle det inte att funka att gå hem. Kändes fånigt men det blev bussen hem, bättre det än att förstöra ryggen. Då inser man att det är en bit kvar tills jag är frisk igen..

Spelade sen Mario tills Joel kom hem. Har snart varvat de där spelet. Har man lite att göra då kanske? Gjorde fläskfilé fylld med fetaost och soltorkade tomater och klyftpotatis. Inte så dumt. Melodifestivalen väntade sen. Anna Bergendahl vann. Inte så pjåkig låt men jag tror inte riktigt på ballader i eurovision. Men det kanske förvånar..

Måste bara höra med mina vänner.. Vad har hänt med mig sen jag träffade Joel? Har jag släppt världens största brakare som följer efter mig eller? Enda sen jag träffade den mest fantastiska människa på jorden har ni som flytt fältet. Ingen hör av sig.. När man vill hitta på nåt funkar det aldrig. Att det ska vara sånt jävla krångel med allt! Som idag.. skulle dra ihop ett gäng för att se melodifestivalen, äta ost och kex och dricka vin. Inte en jävel kom. Fick sitta alldeles själv. Jag vet inte ens om jag har några vänner kvar. Dom enda jag umgås med är Joel och hans kompisar. Jag känner ju själv att jag hellre ringer nån av dom om jag vill hitta på nåt än nån av er! Vad hände med alla fester? Alla planer? Alla filmer? Söndagskäk på nattöppet? Näe.. verkar vara ett minne blott..

Men kan inte bara skylla på mina vänner. På nåt vis måste det ju vara mitt fel oxå. Jag är ju bara med Joel nu. Förut var det bara jobb, träna och umgås med Joel som gällde. Nu när jag varken kan jobba eller träna är det bara Joel. Det är då jag inser saker som dessa. Vill jag leva så? Den dagen jag gifter mig kommer jag inte ha nån brudtärna, blir en bestman för min del oxå eftersom jag i princip inte har några tjejkompisar. Hurra för mig.

Vad hände sen med min släkt? Jag har ju alltid varit mån om min nära. Nu är allt bara splittrat. Pappa är jag aldrig med. Anna skulle jag varit med om inte hon varit så långt borta. Erik har jag väl aldrig varit så supernära även fast vi bor i samma stad. Mamma pratar jag med iaf. Märker man när hon är borta saknar man nån att ringa bara för att fråga nåt eller surra lite. Men känns som att jag glider ifrån mitt eget Svenssonsläkte. När var jag i stugan sist? - I somras på midsommar? När var jag i Joels stuga sist? - I januari? När var jag hos mamma eller pappa sist? - 3 veckor sen kanske, visserligen inte så länge sen för en gångs skull. När var jag hos Joels föräldrar sist? - I tisdags..
Allt är bara Joel, Joel och Joel. När ska det vara enligt mina villkor då? Det verkar svårt. Vill jag ha samma utgång som mamma med sin släkt? Eller ska jag ta tag i det här innan det är för sent?

Mycket funderingar som finns inne.. Och nej.. jag vill inte prata med er om det.. Trivs bäst att få ha det inne för mig själv och få skriva av mig det här. Men nu vet ni ju lite iaf. Kan ha det i åtanke.. Inte lätt att vara Linnea Svensson alltid..

So long!

Torsdag..

Torsdagar.. Dom här dagarna brukade kännas väldigt bra när jag jobbade. Dagen före fredag. Strax helg...Nu när jag är hemma och sjukskriven är den här dagen som alla andra dagar. Inget speciellt. Men idag lyser faktiskt solen. Känns lite roligare.

Idag har jag snurrat ihop balkonggirlangen, som har legat i hallen sen förra veckan, och burit upp den på vinden. Har även gått ut med soporna och återvinningen, dammsugat upp "granbarr" som blev kvar på mattan och tagit ur diskmaskinen. Sen tog det stopp. Nu ligger jag på soffan och försöker få bort illamåendet som kom över mig. Blev tydligen för mycket att göra för mig. Kroppen säger stopp. Jag blir som illamående och svimfärdig, inte trevligt. Tog en vitamintablett oxå ifall det är nån vitamin jag saknar. Får säkert inte i mig allt jag ska.

Ryggen är inte helt okej heller än. Jag försöker nu att minska på medicinen och tar bara 4 tabletter/dag. Går ganska bra iaf, det känns ju men jag överlever. Nu är det mest jobbigt att sova. Funderar på att göra ett kuddberg igen att ligga på. Får så ont i skuldrorna och ryggen när jag vaknar. Tar då medicin men ont i skyldrorna hänger sig kvar. Väldigt jobbigt, men tror att det blir bättre när jag "sitter" upp. Det brukar gå över när jag kommer upp ur sängen iaf.

Nu är jag nere i en svacka igen i psyket. Allt är bara jobbigt. Tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa. Ska försöka att bara släppa allt och låta tiden få göra sitt..

So long!

Grattis Brorsan!

Idag fyller världens bästa bror 30 år! Ska nu göra iordning hans present för att sen fara och äta massvis av smörgåstårta. Han har på senare tid blivit en riktig hejare på att göra smörgåstårta så det ser jag verkligen fram emot!


Grattis Erik 30 år!

So long!

Till Anna

Just ja! Kom ju på att jag hade lovat Anna att lägga upp dom fula bilderna hon tog på mig igår.

Enjoy!





Jag bjuder!

So long!

Olåst lägenhet

Igår blev det ändrade planer. Fick ett samtal från svärmor som undrade om jag vill följa med och köpa skor. Vem kan säga nej till något sådant? Inte jag iaf! Gjorde mig iordning och kom sen på att Joel hade mina nycklar. Shit.. Hade inte så mycket val än att lämna lägenheten öppen. Kunde ju alltid hoppas på det bästa.

Anette kom och hämtade mig och vi for upp på strömpilen. Jag hittade ett par supersnygga högklackade där men efter många om och men blev det inget köp. Jag vet ju aldrig när jag får pengar från försäkrningskassan så jag hoppade över skorna som jag ändå inte kan ha den här årstiden. Gick in på lite olika affärer, provade lite grann här och där. Jag kan inte påstå att det är lätt att prova kläder när man har korsett, ganska jobbigt att ta av sig varje gång då. Jag hittade iaf 3 tröjor på HM. Blev även en kaffe och kaka på NK. Mums!

Det visade sig att Elin, Joels kusin, fyllde 17år igår så vi for dit direkt efter shopping. Blev ännu mer fika där så magen blev rätt mätt kan jag lova. Men man firar inte födelsedagar allt för ofta så.

När vi sen körde hem var det lite nervöst, hade någon varit och rensat lägenheten? När vi öppnade dörren kunde vi pusta ut. Såg precis ut som jag lämnade den. Hur skönt är inte det? Att man kan lämna lägenheten öppen i Umeå? Visserligen har vi portkod så det är ju relativt säkert ändå. Men det är rätt skönt att veta.

Nu ska jag ta mig en liten promenad till mamma för att vattna hennes blommor som jag nästan höll på att glömma. Får se hur det går att gå, får väl ta taxi hem om inte annat :P

So long!

Värdelöst Big Jump

Big Jump igår då.. Vilken jävla flopp! Det var nog dom mest bortkastade pengarna jag betalat för att se på nåt, 130 spänn! Hände ju ingenting. Lite småhopp var typ 20min men mest en massa dötid. Inget världsrekordförsök blev det heller. Surt sa räven. Jag kommer då inte fara dit nå fler gånger. Tur att oboyen smakade bra och att det var fint väder. Jag hade iaf mycket hellre farit ut och grillat i det fina vädret istället för att kasta bort en dag på nåt så dåligt..
När vi kom hem blev det soffläge och filt för att få upp värmen i kroppen, började frysa om fötterna och det spred sig till resten av kroppen. Sen kom ju frågan vad vi skulle äta till middag. Ingen av oss kände sig peppad på att laga mat så vi bestämde att vi skulle fara och köpa pizza. Men då kom jag på den smarta idén att fara på Balder och äta plankstek istället. Jag hade läst i Umeguiden att dom hade erbjudande på den för 149kr så vi for och käka de istället. Smakade mycket bra och var helt klart prisvärt! Mysigt att gå ut och äta oxå:)

Nu kan jag avslöja vad som egentligen var planerat då. Tanken var att jag och Joel skulle fara ner till Övik på en sk parkväll. Är tydligen nåt som paradisbadet ordnar med mat och mys. Massage, basu och bad och massa annat. Skulle sedan sova på hotell över natten. Lät jättemysigt men eftersom att jag har en bruten rygg och går med korsett ansåg jag att det inte skulle vara så lyckat för mig. Skulle säkert kunnat vara med på vissa grejer men ansåg att det var bättre att göra detta en annan gång då jag kan gå fullt ut. Joel är då för fin..

Idag blir det nog inte många knop gjorda igen.. Mulet och trist väder med snöfall ute så blir nog en innedag. Joel är och kör skoter och eftersom jag inte kan följa med är jag hemma. Är rätt trött idag av nån underlig anledning. Jag längtar tills jag kan sova på mage igen. Eller framför allt sova utan korsetten. Visserligen går det rätt bra men den är så bred så att armarna står lite utåt, som en pingvin nästan, så när man sover på sidan skaver det lite. Skulle vara skönare om dom kunde gett mig en korsett som var lite smalare upptill, kan ju inte påstå att jag är bred där precis. Men men, är nog inte så länge tills jag får ta av mig den igen.

Dags för soffläge..

So long!

Strålande sol idag

Idag är det jättefint väder ute. Är strålande sol och bara nån minusgrad. Synd att jag inte kan göra speciellt mkt för de. Har just kommit in efter en stund ute på balkongen. Strunade i att skotta då jag vet att ryggen inte skulle palla de så blev på med Joels megastövlar och plumsa ut med stol och filt. Satt där en stund och löste korsord. Riktigt härligt. Dock blev det kallt rätt fort så satt inte så länge. Solen värmde i ansiktet men inte resten av kroppen. Hade säkert varit underbart att fara ut med skotern och sätta sig i nån glänta och bara vara. Såå skönt! Men nu fick jag lite sol i alla fall. :)

Igår berättade jag att Joel var på jobbintervju, han ska provjobba där på måndag! Är som snickare på Comfort VVS här i stan. Kommer nog gå galant för min duktiga karl. Han är verkligen perfekt. Kan i princip allt! Är aldrig rädd för att prova nåt nytt. Underbar..

Ikväll pratade Joel nåt om att bjuda Henke och Erica på middag. Har inte hört nån bekräftelse men det vore trevligt om dom kom förbi. Kanske spela lite spel och så.

Imorrn är det lördag och big jump i Vännäs. Blir trevligt. Skulle egentligen vara annat planerat men nu när jag gjort illa mig blev det inte så. Kan tyvärr inte säga vad eftersom det egentligen var en hemlighet som vi och några andra skulle fara på. Kan inte avslöja nåt ifall nån av dom andra skulle läsa. Kan säga sen isåfall. Blir härligt med Big Jump iaf. Roligt att göra nåt annat för en gångs skull. Nåt även jag klarar att vara med på :)

Får se hur mycket bloggande de blir ihelgen. Får annars önska er en trevlig helg!

So long!

Kroppkakor idag

Ibland kan det vara något positivt med att vara hemma. Eftersom Joel är arbetslös just nu kan vi vara hemma tillsammans nu. Roligare för båda parterna. Så igår var vi på motorbolaget där Joel beställde en ny rem till gammskotern och jag hittade mig ett par nya skoterglasögon. Blev vita med dubbelglas och nässkydd från Spy. Dyrt men samtidigt behövs de ju, dom jag körde med i krashen blev en aningens repiga. Skulle behövt köpa skydd oxå om man ska vara efterklok men det får bli nån annan månad. Blir så dyrt allting att köpa nu. Hoppas jag får några pengar från försäkringen så jag kan köpa nytt av allt som klipptes upp.


Igår kom mina glasögon jag beställt. Var väldigt ovant att se sig i glasögon. Men jag hade tänkt att bara ha på mig dom på morgonen/kvällen när jag inte har linserna inne och även när jag är sjuk. Är ändå skönt att ha några som man ser bra i, kan va bra att vila ögonen ibland oxå. Igår kom även mina piercingar jag beställt. Väldigt snygga var dom men tyvärr passade dom inte. Den svarta jag hade beställt var typ 1cm för lång, missmätt av mig. Den med stjärna i och den vågiga kunde jag inte få in. Dom passade i hålen men det var för tight för att få in i andra hålet. Fick bara in i ena om ni förstår? Stjärnan och vågorna gjorde att det tog stopp. Inget jag ens hade räknat med. Har för tight mellan hålen helt enkelt. Eller för litet öra för lutningen är sjukt snygg!

Nu har Joel farit på arbetsintervju. Är faktiskt inte ens orolig eller så. Jag känner mig rätt säker att han kommer få de. :) Sen ska vi fara till Haddingen när han ska fortsätta skruvandet. Till middagen ska vi fara till Joels mormor och morfar och äta kroppkakor! Mumsfilibabba! Han mormor är inte nådig på att göra dom. Smakar riktigt gott!

Om pappa läser min blogg kanske jag kan hinta med att han kanske kan laga palt och bjuda oss på snart?

So long!

Sämst

Jag tror att det var världens sämsta dag för mig igår. Vaknade helt på fel sida.

Joel skulle ut till Haddingen och efter många om och men slutade det med att jag inte följde med. Ringde till Medley för att fixa mitt kort men skulle återkomma på 10 min då hon jag skulle prata med var tillbaka. Ringde syrran på skype och surrade lite med henne en stund och la sen på för att ringa Medley igen. Jag kunde göra uppehåll men blev tvungen att betala för marsmånad då den redan hade blivit dragen. Suuurt tänkte jag. Försvann dom pengarna.

Syster skulle ringa efter hon hade ätit så jag väntade och väntade. Spelade lite spel på facebook och fick se en annons om att testa sitt iq. Verkade kul tänkte jag och gled in på sidan och gjorde testet. För att sen få se sitt iq skulle man smsa in en kod. Där blev jag tveksam och kollade efter några villkor. Bläddrade snabbt igenom det men upptäckte inget konstigt. Man blev tom tvungen att smsa in 2 ggr! Sen upptäckte jag mitt misstag. Kunde inte släppa obehaget. Jag förstog ju att det skulle kosta nånting eftersom man var tvungen att smsa, sisådär 10kr tänkte jag. Men det visade sig sen att det kosta 100kr PER SMS! Helvetes satans jävla skit var det enda som flög runt i huvet. Så lätt var det att bli av 200kr bara så där. Så jävulst sjukt! Hur kan man få ha såna sidor?! Kan det vara lagligt? Nu är jag säkert fast i skiten oxå. Kontaktade dom på engång och skrev att jag inte ville vara med mer, ifall man skulle hamna i nån "klubb" eller nåt. Har inte fått nåt svar och nu kommer jag inte in på sidan nåt mer. Kan varna alla mina läsare att inte göra testet på sidan; http://iq-sweeden.com/ Den verkade helt okej och seriös men dyr som stryk! Hoppas bara det inte blir draget nå mer pengar. Om det är nån som kommer in på sidan kan ni kanske ge mig lite kontaktuppgifter och sådant?

Sen tror jag Gud straffar mig för att jag voltade med skotern och äter citodon. Jag har aldrig haft problem med finnar i hela mitt liv. Inte ens i tonåren hade jag finnar. Visst, nån liten enstaka men ingen som syntes mer än för mig. Behövde aldrig sminka över nåt. Men NU! Måste vara biverkningar av medicinen för helt plötsligt har de ploppat upp i hela pannan för mig! Sjukt jobbigt att känna sig som en tonåring när man fyller 22! Har jag inte gått förbi det stadiet redan? Nu körs det med clearasil och hoppas dom försvinner. Kanske nån annan som har nåt förslag?

Allt detta förstörde helt min dag. Blåst på flera hundra. Fattar inte hur jag kunde va så korkad. Men det är lätt att vara efterklok. For på media markt och köpte super mario till wii istället för att bli gladare. Nu försöker jag bara att glömma allt och kommer aldrig att göra om samma misstag igen. Vill inte heller höra nån tala om det. Ville bara skriva en varning.


So long!

Träningsuppehåll

Just drygt. Eftersom jag inte kommer att kunna träna på ett tag så hörde jag av mig till Medley där jag har kort om att jag skulle vilja göra ett uppehåll på mitt autogiro. Visst skulle det gå bra om jag hade ett läkarintyg att visa upp. Läkarintyget fick jag i förra veckan och kopierade det i torsdags så att jag skulle kunna lämna det. Tänkte inte mer på de utan ringde dit idag för att höra. Hon frågade inte alls om ett läkarintyg idag så jag hade kunna frysa det mycket tidigare! Nu hann dom dra för hela marsmånad istället. Så drygt! Ska nog ringa dit igen och höra om det går att fixa. Kommer ju knappast att vara där den här månaden. Onödigt med extra utgifter! Hoppas det funkar..

So long!

RSS 2.0