Hösten påväg?

Ja då är det väl dags för lite uppdatering.. Jobbet har nu flytit på i 2 hela veckor.. Måste faktiskt säga att det gått bra, allt börjar rulla på som vanligt.. Märks dock att hösten har börjat visa sina tår.. Rätt kallt när man cyklar på morgonen och blir svart som i natta på kvällarna.. Dock skönt att sova i mörkret :)

Ska berätta lite av vad som har varit..

Sista semesterhelgen var riktigt fint väder.. Blev Lövön för hela slanten, riktigt mysigt :)



Sen blev de lite plojkörning för pojkarna..


Förra helgen var det fest hos Stefan Nilsson i Arvträsk, mittemellan Åmsele och Lycksele.. Där var det fiddykörning, crosskörning, Jetski och snöskoter på vattnet.. Blev ett hejdundradets kalas med mycket trevligt folk!


Pappa fyller snart hela 60 år så vi barn passade på att fira av honom medans Anna var hemma. Skulle bli en liten lugnare tillställning med de närmaste grannarna.. Mycket trevligt! Av oss barn fick far vår en resa till Stockholm, tunnelbanekort, boende på Sheraton hotell och se NHL-premiären i Globen! Mycket uppskattat!



Igår for systra min iväg till varmare breddgrader.. Blev faktiskt lättare att säga hej då än vad jag trodde.. men det var nog mest för att på flygplatsen gick allt så komiskt till.. tex låste Erik in sig själv i bilen.. Nu känns grymt trist och jobbigt att hon har farit men hoppas att hon får det bra där borta! Tur att internet finns så vi inte är så långt ifrån varandra ändå.. Har pratat med henne idag då hon var i Stockholm så det underlättade lite.. Vi ses snart syster!!



Det var väl det senaste.. idag är det riktigt skitväder ute med spöregn.. blir nog att sitta inne hela dagen och kanske se på lite film.. :)

So long!

RSS 2.0